17 / 05 / 2024

gemlik marmarabirlik tesis izni

gemlik marmarabirlik tesis izni

Gemlik Belediye Meclisi Haziran Ay’ı ikinci toplantısı Gemlik Belediyesi Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası Meclis Salonunda yapıldı.

TOGG'un 'Gemlik Tesisi'ndeki inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından Gemlik Tesisi'nde başlayan inşaat çalışmaları tamamlanıyor. Tesis içerisinde boyahane, enerji, gövde ve giriş binalarının alt yapı çalışmalarının tamamlandığı duyuruldu.

Bursa Gemlik'te 2 okulun temeli atıldı!

Bursa’nın Gemlik ilçesinde yıkılan eski Marmarabirlik depolarının bulunduğu alana 2 yeni okulun temeli atıldı. Okulların inşaatının 400 gün sürmesi planlanıyor.

Marmarabirlik'ten Gemlik'e modern tesis yatırımı!

Gemlik'te Marmarabirlik 15 dönümlük alana zeytin işleme tesisi kuracak. Tesisin kalite ve standartları korurken hem üretimin, hemde tüketimin artması hedefleniyor.

Gemlik Belediye Meclisi'nden Marmarabirlik'e tesis izni!

Gemlik Belediye Meclisi Haziran Ay’ı ikinci toplantısı Gemlik Belediyesi Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası Meclis Salonunda yapıldı.

Gemlik’e termal tesis inşa edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe "Yalova yolu kenarındaki termal suyu değerlendirmek için Gemlik’e güzel bir termal tesis kazandırıyoruz." dedi.

Gemlik turizmde cazibe merkezi olacak!

İlçeyi turizmde cazibe merkezi yapmayı hedefleyen Gemlik Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ile ortaklık yaptığı termal tesis projesinin sondaj çalışmalarını başlattı.

Gemlik'teki kaplıca turizme kazandırılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gemlik ilçesinde denize akan 38 derece sıcaklıktaki suyu değerlendirmek için bölgeye termal tesis kuruyor. Sondaj çalışmaları devam ederken, saniyede 6 litre debiye sahip, 40 derece sıcaklıkta suya ulaşılması hedefleniyor.

Gemlik'e termal tesis kuruluyor!

Gemlik ilçesinde İstanbul yolu kenarında yer altından çıkan 34 derece sıcaklıktaki termal suyun Karsak deresi vasıtasıyla denize aktığını tespit eden Büyükşehir Belediyesi, bu termal suyun değerlendirilmesi için çalışmalara başladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Gemlik'e termal tesis!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gemlik ilçesinde İstanbul yolu kenarında yeraltından çıkan ve Karsak Deresi’ne, oradan da denize akan 38 derece sıcaklıktaki suyu değerlendirmek için bölgeye termal tesis kuruyor...

Gemlik Yalı Konağı’nda restorasyon çalışmaları başladı!

Bursa ilçelerdeki tarihi yapıları yenilemeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından orijinal kimliğiyle yenilenerek Gemlik İlçesi’ne sosyal tesis olarak kazandırılacak Gemlik Yalı Konağı’nda restorasyon, ilk harcın koyulmasıyla başladı.

Yalova'da turizm tesis alanı 13 milyon 130 bin 722 liraya!

Yalova Belediye Başkanlığından: Yalova'da bulunan turizm tesis alanı 16 Ocak 2013 tarihinde gerçekleşecek ihalede satışa çıkacak

16 milyar TL'lik 112 tesis bugün açılıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından 16 milyar TL'ya mal olan 112 tesis, bugün toplu açılış ile hizmete açılacak. Açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yapacak...

Erzincan'da sosyal tesis 1 milyon 800 bin TL'ye kiralanacak!

Çarşı mahallesinde 3 bin 681 metrekare alana sahip sosyal tesis binası, Çağrı Merkezi olarak kullanılmak üzere 10 yıl süreyle 1 milyon 800 bin TL'ye kiralanacak...

gemlik marmarabirlik tesis izni Haberi

gemlik marmarabirlik tesis izni

Meclis öncesinde söz alan CHP Meclis Üyesi Emir Birgün, gündemin kendilerine geç ulaştığından görüşme şansı olmadıklarını hatırlattı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ise; ‘’Ramazan Ay’ının başlayacak olması nedeniyle Meclis oturumumuzu Cuma gününe aldık. Gecikme bu nedenle oldu. Meclis başlamadan grupların konuları görüşmesi için ek süre verebiliriz’’ dedi. Meclis gruplar kendi aralarında görüşünce başladı.


Gündemin ilk maddesi; Gemlik’in muhtelif Mahallelerinde bulunan taşınmazların Buski Genel Müdürlüğüne devri ile ilgili 02.06.2016 tarihli raporuydu. 10 Metreden az olan yerlerin Buski’ye devri kabul edildi. CHP Meclis Üyesi Emir Birgün ‘’Çeşmelerden su akıyor mu? Akıtılması sağlanamaz mı?’’ sorusunu yöneltti. Refik Yılmaz’ın maddeye ek olarak ‘’Çeşmelerden su akıtılarak, Emir Bey’in istediği şekilde devrini oylamaya sunuyorum’’ sözleri mecliste neşeli anlar yaşattı. Öneri bu şekilde kabul gördü.


 2.madde; İlçe Emniyet...