30 / 04 / 2024

gemlik otel alanı ihalesi

gemlik otel alanı ihalesi

Gemlik Belediyesi tarafından Hisar Mahallesi'nde bulunan otel arsasının satışı 4 milyon 500 TL'ye kapalı teklif usulü ile ihale edilecek. İhale 20 Mart 2015 Cuma günü saat 10:00'da Gemlik Belediye Başkanlığı binasında gerçekleşecek.

Antalya'da milli park alanına beş yıldızlı otel yapma talebi! Bakanlığa resmen başvuru yapıldı!

Erkan Güral’ın şirketi NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Anonim Şirketi,  Antalya’da “milli park alanı”nda beş yıldızlı otel işletmek için Bakanlığa başvuruda bulundu.

Gelibolu Belediyesi otel imarlı arsa satacak!

Gelibolu Belediyesi, Hoca Hamza Mahallesi'nde yer alan otel alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. 2 kat otel imarlı arsanın satış ihalesi 16 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı beş arsa satacak!

Samsun İli Bafra Belediye Başkanlığı, Samsun Bafra'da yer alan otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsalar için satış ihalesi düzenliyor. 

O ilde otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Samsun İli Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 6 bin 26 metrekare olarak belirtildi.

Belediye 5 arsa satacak! Otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsaları kaçırmayın! 

Bafra Belediye Başkanlığı, Bafra Aktekke'de yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı.

Gemlik Belediyesi arsa ve depolama alanı satacak! Bursa Gemlik'te arsa arayanlar dikkat!

Bursa İli Gemlik Belediye Başkanlığı, Gemlik'te arsa ve depolama alanı satacak. Söz konusu gayrimenkullerin tahmini bedeli 48 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Yatırımcılar dikkat! O ilde turizm imarlı arsa satılacak! 

Kastamonu İli Abana Belediye Başkanlığı, Kastamonu'da yer alan otel alanını satışa çıkardı. Satış ihalesi 1 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bursa Gemlik'te 38  toplanma alanı var!

Son zamanlarda art arda yaşanan depremler olası afet durumuna yönelik çalışmaları artırdı. Son olarak Bursa Gemlik'te bulunan 38 acil toplanma alanı vatandaşlar ile paylaşıldı...

Kemer'deki imar planı değişikliğine tepki!

CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, ilçede bulunan iki parselin imar planının değiştirilip 'otel alanı'na dönüştürülmesine tepki gösterdi.

İzmir ve Antalya'da 2 arazinin imarı otel alanına çevrildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, özelleştirme kapsamında bulunan İzmir Menderes ve Antalya Kemer'deki iki arazinin imar planı otel alanı olarak değiştirdi.

Amasya Merkez'de 5 yıldızlı otel yapılacak!

Amasya Merkez'e bağlı Ziyaret Belediyesi Mahallesi'nde yer alan 76 bin 358,49 metrekare büyüklüğündeki Turizm Tesisleri ve Otel Alanı imarlı arsada 5 yıldızlı otel yapılacak...

Zeytinburnu Merkezefendi otel alanı imar planı askıda!

İstanbul Zeytinburnu ilçesi Merkezefendi 2969 ada, 37 parsele ilişkin Otel alanı 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Antalya EXPO alanına otel mi yapılacak?

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Antalya EXPO alanının turizme katkı sağlayacak biçimde değerlendirilebileceğini belirtti. Çelik, 'atıl' alana otel yapılabileceğini söyledi.

gemlik otel alanı ihalesi Haberi

gemlik otel alanı ihalesi

TAŞINMAZ MAL SATILACAKTIR


Gemlik Belediye Başkanlığından:


1 - Gemlik Belediyesine ait olan ve aşağıda nitelikleri belirtilen taşınmazın 2886 sayılı D.İ.K.'nun 36. maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü ile satışı yapılacaktır. İhale 20/03/2015 Cuma günü saat 10:00'da Hamidiye Mahallesi, Irmak Sokak, Sosyal Yaşam Merkezi Binası No: 138 Gemlik adresindeki Gemlik Belediye Başkanlığı binasında Encümen Salonunda Encümen tarafından yapılacaktır.

Mahalle/Sk.: Hisar Mahallesi

Ada: 455

Parsel: 1

yüzölçüm: 3260 metrekare

Cinsi/İmar Durumu: Arsa/Otel Alanı

Tahmini Bedel: 4.500.000 TL

Geçici Tem.: 135.000 TL

2 - İhaleye katılacaklardan aşağıdaki belgeler istenecektir;

a) Teklif Mektubu (Şartname eklerinde örneği mevcut)

b) Taşınmazın satış şartnamesi (Şartnamenin her sayfası ayrı ayrı ihaleye iştirak eden tarafından imzalanmak zorundadır.)

c) Geçici teminat bedeli makbuzu veya Teminat Mektubu

d) Gerçek kişiler için Nüfus cüzdanı sureti (Nüfus Müdürlüğünden)

e) Gerçek kişiler için İkametgah belgesi (Muhtarlık veya Nüfus Müdürlüğü)

f)...