16 / 05 / 2024

gemlik üniversitesi nereye yapılacak

gemlik üniversitesi nereye yapılacak

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, bağımsız "Gemlik Üniversitesi"ni bütün ilçenin istemesi gerektiğini belirterek, “Hem isteyip, hem de gereklerini yerine getirirsek, U.Ü. Gemlik Kampusu bağımsız Gemlik Üniversitesi olur” dedi...

Gemlik Körfezi'ndeki depremin sürpriz olmadığını açıklayan Doç. Dr. Irmak: Artçı depremler devam edecek!

Kocaeli Üniversitesi'nden (KOÜ) Doç. Dr. Serkan Irmak, Gemlik Körfezi'nde yaşanan depremlere '' Bizim burada karşılaştığımız hiçbir deprem sürpriz değil.'' diyerek, buna benzer büyüklükte çok sayıda depremin olduğunu belirtti.

Marmara Üniversitesi rezidans oluyor!

DAP Yapı ihale yoluyla kazandığı Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisine konut ve ticaret alanı yapacak. Ders verdiğim fakülte rezidans oluyor. Öğrencilerin nereye gideceği, nerede okuyacağı belli değil.

Uludağ Üniversitesi Gemlik Kampüsü'ne yeni meydan yapılacak!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Uludağ Üniversitesi Gemlik Kampusu girişinde meydan ve çevre düzenleme çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Yılmaz, girişteki meydan çalışması ile ilçeye yakışır bir projeyi yaşama geçireceklerini söyledi.

Uludağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin binası taşınıyor!

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Gemlik’te bulunan Hukuk Fakültesi’nin Görükle’deki ana kampüsü taşınacağını söyledi. Yeni bina için ilk kazmanın 2016 yılında vurulacağı belirtildi.

Türk-Katar Uluslararası Üniversitesi nereye yapılacak?

Gaziantep'te kurulması planlanan Türk-Katar Uluslararası Üniversitesi için Büyükşehir Belediyesince yer belirlemesi yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, konuyla ilgili açıklama yaptı..

Kocaeli Üniversitesi nereye taşınacak?

Kocaeli Üniversitesi yönetimi, Mimarlık ve İletişim Fakülteleri ile Konservatuar’ı Sekapark’a taşıma kararı aldı. Büyükşehir’in onay verdiği proje 2017’de tamamlanacak.

Fenerbahçe Üniversitesi nereye yapılacak?

Fenerbahçe Asbaşkanı Turan Şahin, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile Fenerbahçe Üniversitesi için Silivri Selimpaşa'da yer tahsisini görüştü. Fenerbahçe heyeti daha önce de gelmiş, "Başlangıç için mükemmel bir yer" değerlendirmesini yapmıştı.

İstanbul Esenyurt Üniversitesi'nin kampüsü nereye yapılacak?

2013 – 2014 döneminde eğitim hayatına başlayan İstanbul Esenyurt Üniversitesi yılın 2. döneminde City Center projesindeki binasına taşınmayı planlıyor. Ancak üniversite Esenyurt'ta yeni bir kampüs için proje planlıyor...

İstanbul Esenyurt Üniversitesi nereye taşınacak?

İstanbul Esenyurt Üniversitesi, yeni eğitim yılına yeni binasında başlayacak. Esenyurt Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu'nu mevcut binasında bırakarak yönetim ve fakülteleriyle City Center'deki yeni binasına geçecek. Peki City Center'da konutlar ne kadar?

Bağımsız Gemlik Üniversitesi yolda!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, bağımsız "Gemlik Üniversitesi"ni bütün ilçenin istemesi gerektiğini belirterek, “Hem isteyip, hem de gereklerini yerine getirirsek, U.Ü. Gemlik Kampusu bağımsız Gemlik Üniversitesi olur” dedi...

Ardahan Üniversitesi yardımcı doçent alacak!

Ardahan Üniversitesi Rektörlüğü, 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddelerine göre inşaat mühendisliği bölümüne yardımcı doçent alacak

Osmangazi Üniversitesi mimarlık fakültesine doçent alacak!

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörlüğü, çeşitli birimlerde görevlendirilmek üzere 4 profesör, 12 doçent, 12 yardımcı doçent alacak. Başvurular şahsen ESOGÜye yapılacak. Adayların posta ile yaptığı başvurular kabul edilmeyecek

Avrasya Üniversitesi Mühendislik Bölümü'ne doçent alacak!

Avrasya Üniversitesi; Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'ne ve Mimarlık Bölümü'ne profesör doktor, doçent doktor ve yardımcı doçent doktor alacak. İlgililerin belgelerini Avrasya Üniversitesi Personel Dairesi'ne götürmeleri gerek

gemlik üniversitesi nereye yapılacak Haberi

gemlik üniversitesi nereye yapılacak


Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, bağımsız "Gemlik Üniversitesi"ni bütün ilçenin istemesi gerektiğini belirterek, “Hem isteyip, hem de gereklerini yerine getirirsek, U.Ü. Gemlik Kampusu bağımsız Gemlik Üniversitesi olur” dedi.


Gemlik Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Başaran ve yönetim kurulu üyelerini ağırlayan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, kız ve erkek öğrenci yurdu meselesini kısa sürede çözeceklerini müjdeledi. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile bir görüşme yapan Yılmaz, 280 dönümlük üniversite bölgesinin genişleme alanı içine 250 kişilik kız, 250 kişilik de erkek öğrenci yurdu yapılması için düğmeye bastı.


Milletvekili Şahin’in Kredi ve Yurtlar Kurumu müdürü ile önümüzdeki hafta Gemlik’e geleceğini açıklayan Yılmaz, derneğin öğrencilerin talebinin kısa sürede yerine getirilmesi için belediye olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını kaydetti.


Gemlik...