17 / 05 / 2024

Gemlik Zeytin Dalı Meydanı projesi

Gemlik Zeytin Dalı Meydanı projesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Gemlik Belediyesi’yle birlikte düzenlediği ve bünyesinde yüzlerce yıllık zeytin ağaçlarının da bulunduğu Gemlik Zeytin Dalı Meydanı projesi açıldı.

Afrin Eğitim Fakültesi binası restore edilecek!

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ve BİNAA Toplum Kalkınma Derneği iş birliğiyle Zeytin Dalı Harekatı Güvenli Bölgesi'nde bulunan Afrin Eğitim Fakültesi binası restore edilecek.

Zeytin Dalı Sınır Kapısı-Cinderes yolu tamamlandı!

Yaklaşık 8 aydır devam eden çalışmalar sonucunda 10 kilometrelik asfalt yol ulaşıma açıldı.

Afrin gazisi Süleyman Dindar için ''ev ayarlayın'' talimatı!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Zeytin Dalı Harekatı'nda gazi olan Süleyman Dindar için tedavisinin devam ettiği hastaneye gidip, ev ayarlanması talimatı verdi.

Gemlik Zeytin Dalı Meydanı açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Gemlik Belediyesi’yle birlikte düzenlediği ve bünyesinde yüzlerce yıllık zeytin ağaçlarının da bulunduğu Gemlik Zeytin Dalı Meydanı projesi açıldı.

Şanlıurfa Zeytin Dalı Eğitim Kampüsü açıldı!

2018 - 2019 eğitim öğretim yılında içerisinde 9 lisenin yer aldığı Zeytin Dalı Eğitim Kampüsü'nün açılışı yapıldı.

TOKİ Zeytin Dalı sosyal tesisi hizmete girdi!

Bor Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve 5 ay gibi bir kısa sürede yapımı tamamlanan TOKİ Zeytin Dalı Sosyal Tesisi halkın hizmetine açıldı. 

Zeytin Dalı Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Zeytin Dalı Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cüneyt Özbek tarafından kuruldu.

Türkiye Hazır Beton Birliği'nden milli duruş çağrısı!

Avrupa Hazır Beton Birliği ve THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, "Zeytin Dalı Harekâtı"na destek vererek millî duruş çağrısında bulundu.

Rusya ile ilişkilerin düzelmesi konut sektörünü etkileyecek!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “Turizm sektöründen sonra konut sektörünün de eli kulağı iki ülke arasında yaşanan diyaloglarda.Rusya’ya uzatılan ‘Zeytin Dalı’ konut sektörüne de değecek” dedi.

Marmarabirlik'ten Gemlik'e modern tesis yatırımı!

Gemlik'te Marmarabirlik 15 dönümlük alana zeytin işleme tesisi kuracak. Tesisin kalite ve standartları korurken hem üretimin, hemde tüketimin artması hedefleniyor.

Gemlik'te 2.4 milyon TL'ye satılık zeytin işletme binası!

Gemlik Belediye Başkanlığı, Umurbey Mahallesi'nde bulunan zeytin işleme ve satış binasını satışa çıkardı. Söz konusu binanın toplam bedeli 2 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Gemlik'te 3.9 büyüklüğünde deprem!

Bursa’nın Gemlik İlçesi bu sabah saat 07.16’da 3.9 büyüklüğünde depremle sarsıldı. Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde Richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Bursalı Mühendisler'den Gemlik'teki dönüşüme destek!

"Kentsel dönüşüm yıkım değil, bir medeniyet projesidir" diyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'a destek büyüyor. Mimar ve Mühendisler Grubu Demeği yöneticileri, kentsel dönüşüm projesi ve hedeflerine destek vereceklerini söyledi.

Gemlik Zeytin Dalı Meydanı projesi Haberi

Gemlik Zeytin Dalı Meydanı projesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın her alanda kalkınmasını sağlamak için ilçe belediyeleriyle birlikte faaliyetlerini sürdürüyor. Her gün farklı bölgede farklı bir yatırımı hizmete alan ya da temel atma töreni yapan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gemlik Zeytin Dalı Meydanı’nı hizmete açtı. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçe belediyesiyle ortaklaşa faaliyete geçirdiği meydan, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ile davetlilerin katılım gösterdiği törenle halkın istifadesine sunuldu.

1 yılda 154 milyon TL’lik yatırım

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaptığı konuşmada, sadece alt yapı yatırımlarıyla Gemlik’e 1 yılda 154 milyon TL’lik hizmet getirdiklerini belirtti. İlçede termal tesis binasından mezarlık bakım çalışmalarına, halı saha yapımından gençlik merkezi inşasına, orman sahası rehabilitasyonundan sahil ve plaj hizmetlerine varıncaya kadar...