06 / 05 / 2024

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği

GGYD Yönetim Kurulu Üyesi Esra Öztürk, 'Ankara'da otel yatırımları artmasına rağmen kentin tanıtım yetersizliğinden dolayı kapasite altı çalışan veya düşük fiyatlarla ayakta durmaya çalışan otel sayısı hayli fazla' dedi.

Bakan Yumaklı kadın ve genç girişimcilere müjdeyi verdi! Yüzde 70 ilave destek veriliyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yeni desteklemelerde üreten herkese ürettiği kadar destek verdiklerini açıkladı. Kadın ve genç girişimcilere 70 ilave destek verdiklerini söyledi. 

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Us ve Hakan Us ortaklığında kuruldu.

Genç girişimciler müjde! Bakanlık duyurdu: 250 bin TL'ye kadar, yüzde 100 hibe desteği sağlanacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı, genç girişimcileri kırsala çekmeyi amaçlayan "Uzman Eller Projesi" kapsamında depremlerden etkilenen iller için 75 milyon TL'lik ek bütçe ayırdı.

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Hejar Andiç tarafından kuruldu.

18-28 yaş arasındaki gençlere destek müjdesi! Genç Girişimci Desteği ne kadar? Hemen başvuru şartlarına bakın! 

Kendi işini kurmak ve gelirini ticaretten elde etmek isteyen gençler için Genç Girişimci Desteği veriliyor. Peki Genç Girişimci Desteği nasıl alınır? Genç Girişimci Desteği ne kadar? 

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 113 milyon 824 bin 983,28 TL sermaye bedeli ile Ali Vural Ak tarafından kuruldu.

Bu fırsat kaçmaz! Başvurular bugün başladı, girişim başına 50 bin dolar ve yurt dışı imkanı

Sanayi Bakanlığı bünyesindeki program için başvurular bugün başladı. Söz konusu programa  kabul edilenlere, girişim başına 50 bin dolar destek verilecek.

Oskar Girişim Petrol İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oskar Girişim Petrol İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Yılmaz tarafından kuruldu.

KOSGEB genç girişimci desteği 2022 ne kadar? Genç girişimci yaş sınırı nedir?

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, esnaf ve sanatkarlar ile tarımsal üretime yönelik kredi paketleri ve genç girişimci desteği ile ilgili paylaşımda bulundu. Peki, KOSGEB genç girişimci desteği 2022 ne kadar? Genç girişimci yaş sınırı nedir?

Altunizade Girişim Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Altunizade Girişim Yapı Anonim Şirketi Üsküdar'da Adem Ekşi ve Asiyet Ekşi ortaklığında kuruldu.

Marmara Girişim Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Girişim Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi Şişli'de Müslüm Didin tarafından kuruldu.

Tahıroğulları Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tahıroğulları Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Efe Can Birinci ve Mert Birinci ortaklığında kuruldu.

Wordport Gıda İnşaat Endüstriyel Ürünler Bilişim Ve Madencilik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wordport Gıda İnşaat Endüstriyel Ürünler Bilişim Ve Madencilik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Gızkhanım Garayeva tarafından kuruldu.

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği Haberi

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği

Gelen yerli ve yabancı turist sayısı ile otel sayısının hızla artmasına karşın konaklayan sayısında artış kaydedilmediğini söyleyen Öztürk, 'Ankara başkent. İstanbul kadar dünyaya tanıtılmamış olduğundan yabancılar tarafından keşfedilmemiş ama biz Türk turiste de hitap edemiyoruz' dedi. Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) Yönetim Kurulu Üyesi Esra Öztürk. Ankara'daki otellerin sayısının zaten talebin çok üzerinde olduğuna dikkat çekerek. "Mevcut otel sayısı bile ihtiyacın üzerindeyken yeni otel yatırımlarının ayakta durması çok zor. Bunun için Ankara'ya daha çok turist çekilmeli. Önemli olan yatak kapasitesinin fazla olması değil, o kapasiteyi kullanabilmek. Bugün ne yazık ki şehrimizdeki otellerin önemli bolumu, kapasitenin çok çok altında çalışıyor, büyük bolümü de zarar ediyor. Ankara ya turist çekilmediği surece otellerin doldurulması, işlerliklerinin arttırılması, turizme katkıda bulunmaları mümkün değil'...