">
26 / 07 / 2024

gençer grup

gençer grup

Gençer Grup Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Gençer, "Palm kirada oturmaya başlıyorsunuz. 2 yıl sonra satın almaya karar verirseniz o güne kadar ödediğiniz tüm kira tutarı evin peşinatına sayılıyor" diyor

İlerici Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlerici Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Ciğer tarafından kuruldu.

Kuzey Grup Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Grup Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Lantis Turizm Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Lantis Turizm Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Gençer tarafından kuruldu.

TOKİ, 5 senede 500 bin sosyal konut yapacak: 12. Kalkınma Planı'yla dar gelirlilere, kadınlara, gençlere müjde!

12. Kalkınma Planı çerçevesinde şehirlerdeki barınma sorununa sağlıklı çözümler üretilebilmesi amacıyla, dar gelirlilere, kadınlara, engellilere ve gençlere ilişkin toplu konut uygulamaları sürdürülecek. Ayrıca TOKİ 5 senede 500 bin sosyal konut inşa edecek. İşte detaylar...

Odinçer Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Odinçer Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Dinçer tarafından kuruldu.

Er Grup Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Er Grup Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Er Grup Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Muradi Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Muradi Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Arnavutköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Gençer Şener tarafından kuruldu.

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gençer Traş tarafından kuruldu.

Abdülkadir Akkuş iki yeni şirket kurdu! Akkuş Grup'tan 200 bin TL'lik yatırım!

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Bakırköy'de 100'er bin TL sermaye bedeli ile iki yeni şirket kurdu. Peki Abdülkadir Akkuş kimdir? İşte ayrıntılar...

Recep Gençer kimdir? Daha önce hangi görevelrde bulundu? Kaç yaşında?

Bagfaş Bandırma Gübre Fabirakaları A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Üyesi Recep Gençer kimdir?  Recep Gençerdaha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Recep Gençer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Recep Gençer`in hayatına dair merak edilenler.

Serhan Gençer kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu üyesi Serhan Gençer kimdir? Serhan Gençer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serhan Gençer'in eğitim hayatı nasıldı? Serhan Gençer`in hayatına dair merak edilenler.

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Gençkurt, Şeref Gençkurt ve Zafer Çepnioğlu ortaklığında kuruldu.

Yahya Kemal Gençer Kimdir?

Yahya Kemal Gençer kimdir? Yahya Kemal Gençer’in mesleği nedir? Yahya Kemal Gençer nereden mezundur? İşte detaylar!

gençer grup Haberi

gençer grup

Palm City'nin fikir babası ve kurucusu, Gençer Grup Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gençer'le İlk kez 2003 yılında tanıştığımda kendisini biraz merak, biraz heyecan, biraz da endişe ile dinlemiştim. Çünkü Palm City de yapılacakları Antalya için bir ilkti, açıkçası, çölün ortasında bir vaha kurmanın hayali gibi gelmişti anlattıkları... Bu projenin gerçekleşebileceğine inanmamıştım, benim gibi herkes merak içindeydi aslında... Orhan Gençer'in Yeşilbayır beldesinde satın aldığı 600 dönümlük arazi, bozkırın ortasında makilik bir alandı. Yemyeşil Antalya'nın burnunun dibinde tek dikili ağacın olmadığı bir bozkır... Altı yıl geçmiş aradan. İnşaat sektörü için, hatta böylesi büyük bir proje için çok uzun bir zaman değil aslında. Orhan Gençer şöyle anlatıyor bu altı yılı: "Önce arazinin tesviyesi, işi 4 etaba bölerek projelendirme, sonra maketler, ardından ilk...