09 / 05 / 2024

Gençler Gayrimenkul Turizm İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Nerede

Gençler Gayrimenkul Turizm İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Nerede

Gençler Gayrimenkul Turizm İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Burhan Aydoğdu imzasıyla kuruldu.

Poyraz Kardeşler Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Kardeşler Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Pazarlama Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Poyraz ve Erdinç Poyraz ortaklığında kuruldu.

Güler Gayrimenkul Yatırımları Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Güler Gayrimenkul Yatırımları Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Oniks Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oniks Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Beşikçi ve Sevilay Kalkan ortaklığında kuruldu. 

Gnc Gençler Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnc Gençler Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Burhanettin Genç ve Hayrettin Genç ortaklığında kuruldu. 

Elma Groups Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elma Groups Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Manochehr Kalhourı ve Mehdi Mousavı ortaklığında kuruldu. 

Elasayıl Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Elasayıl Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Khalık Aljasem, Mohammad Fadı Alkaıkatı, Mothana Aljassem ve Alı Mohammed Salama ortaklığında kuruldu. 

Flamez Gayrimenkul Turizm Ve Oto Kiralama Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flamez Gayrimenkul Turizm Ve Oto Kiralama Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile W.A Nıathel Al Rekaby tarafından kuruldu. 

Bosphorus Investment Group Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Investment Group Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nebras Abdullah Alahmad ve Fatihhan Aydemir ortaklığında kuruldu. 

Manastır Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manastır Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nafiye Özdemir tarafından kuruldu. 

Keleşler Organizasyon Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşler Organizasyon Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Keleş ve Nazım Keleş ortaklığında kuruldu.

Al Innab Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Innab Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed R.A Khamıs tarafından kuruldu.

Blue Sea Gayrimenkul Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Sea Gayrimenkul Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Adel Mahmoud tarafından kuruldu. 

Kahraman Aker İnşaat Dekorasyon Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kahraman Aker İnşaat Dekorasyon Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aker ve Adem Aker ortaklığında kuruldu.

Gençler Gayrimenkul Turizm İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Nerede Haberi

Gençler Gayrimenkul Turizm İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Nerede


Gençler Gayrimenkul Turizm İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Burhan Aydoğdu imzasıyla kuruldu. 


Gençler Gayrimenkul Turizm İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi iş konusu; EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri , mesken, ev,apartman, işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe, tarla, ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. GIDA a.Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. b.İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş,...