08 / 05 / 2024

Gençlik Mahallesi Muhtarı kimdir

Gençlik Mahallesi Muhtarı kimdir

Antalya'nın en gözde caddelerinden olan Işıklar, son dönemde müteahhitlerin istilasına uğradı. Gençlik Mahallesi Muhtarı Ömer Kaya, mahallelerindeki eski binaların müteahhitlere verilerek kentsel dönüşüm olamayacağını vurguladı.

Şanlıurfa Hürriyet Mahallesi'ne gençlik merkezi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, Hürriyet Mahallesi'nde inşa ettiği gençlik merkezini bitirme aşamasına getirdi.

Sultangazi'ye gençlik ve spor merkezi inşa edilecek!

İstanbul Sultangazi Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesi’ne gençlik ve spor merkezi kazandırıyor. Proje aşamasının tamamlandığı merkezin inşası yakın zamanda başlayacak. 

Başakşehir’in ‘ilk gençlik merkezi’ yükseliyor!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir yaşam merkezi inşa ettiğini açıkladı. Yapımına başlanan Güvercintepe Gençlik Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Başakşehir Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin bütün ihtiyaçlarını giderecek yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmaları tamamlandı.

Ankara Büyükşehir'den Altındağ’ın gençlik merkezine mühür!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Altındağ Belediyesi’nin Karacaören Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi ile aynı yerde inşa edilen Karacaören Spor ve Etkinlik Alanı mühürlendi. 

Kayseri Kocasinan Gençlik Merkezi'nin yapımı hızlandı!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ahievran Mahallesi'nde yapımı devam eden Gençlik Merkezi'ni inceledi.

Kayseri Kocasinan'a gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi Ahievran Mahallesi'nde yaptırılan sosyal tesis ve Aile Sağlık Merkezi’nin yanına Gençlik Merkezi de inşa ediyor.

Melikgazi Poyraz Gençlik Merkezi açıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan Poyraz Cami Gençlik Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Nevzat Doğan'dan İzmit'e gençlik merkezi müjdesi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Alikahya Fatih Mahallesi’ne gerçekleştirdiği inceleme gezisinde yeni bir gençlik merkezi müjdesi verdi.

Bursa Tuna Gençlik ve Spor Merkezi açıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından Tuna Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan Tuna Gençlik ve Spor Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Sultançiftliği Gençlik Merkezi'nin temeli atılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi Sultançiftliği Mahallesi’nde yapımına başlanan Gençlik Merkezi'nin temelini atıyor.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'nda gençlik merkezi inşaatı başladı!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi, Namık Kemal Mahallesi'nde gençlik merkezinin inşaatına başladı. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, yapım çalışmasını inceledi.

Şanlurfa Eyyübiye'ye gençlik külliyesi inşa ediliyor!

Eyyübiye Belediyesi Başkanı Mehmet Ekinci, Osmanlı Mahallesi’nde hayata geçirilen gençlik külliyesini inceledi.

Gençlik Mahallesi Muhtarı kimdir Haberi

Gençlik Mahallesi Muhtarı kimdir

Bunun kentsel dönüşüm olmadığını belirten Muhtar Kaya, "Kentsel dönüşüm ada bazında, her türlü imar ihtiyaçları çizilerek yapılır. Burada tam tersi durum söz konusu. Son günlerde müteahhitler mahalleye akın etmiş durumda. Mahalle rantta kurban edilmemeli" dedi. Kentin en eski mahallelerinden olduklarını belirten Muhtar Kaya, binaların tamamının 30 yaşın üstünde olduğunu açıkladı. Bu nedenle Gençlik Mahallesi ve Işıklar Caddesinde hiçbir binanın deprem testini geçemediğini belirten Kaya, "Gençlik Mahallesinde 500 bina var. 400'ü yıkılıp yeniden yapılmayı bekliyor. Bu nedenle müteahhitler mahallemize akın ediyor. Eski binaların kat malikleri ile anlaşıp daha fazla kat izni alıp binayı yeniliyorlar" dedi. 


YENİ PLAN YAPILMALI 

Mahallenin ranta kurban edilmemesi gerektiğini ve kesinlikle kentsel dönüşüm olması gerektiğine vurgu yapan Kaya, "Kentsel dönüşüm olursa yeniden imar planı yapılır. Mahalle içinde yeşil...