11 / 05 / 2024

Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri son durum

Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri son durum

Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin inşaatı hızla sürüyor. Yüzde 40'ı tamamlanan Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri 37 dönümlük alanda inşa ediliyor.

Bursa Mustafakemalpaşa'da Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa'da yapılan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri’nin ikinci etap inşaatı için yüklenici firmaya yer teslimi yaptı. 

Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Mustafakemalpaşa'da inşa edilen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisi inşaatı için yüklenici firmaya teslim yapıldı.

Kayseri Kocasinan'a gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi Ahievran Mahallesi'nde yaptırılan sosyal tesis ve Aile Sağlık Merkezi’nin yanına Gençlik Merkezi de inşa ediyor.

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yılların özlemi olan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin inşaat çalışmaları hızlandı.

Manisa Atatürk Gençlik Merkezi’nin inşaatı tamamlandı!

Manisa Sarıgöl’de Gençlerin kültürel ve sosyal anlamda vakitlerini en iyi şekilde geçirecekleri Atatürk Gençlik Merkezi’nin inşaatı tamamlandı.

Selendi Gençlik Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi’de hayata geçirilen ve ilçede kültürel, sosyal etkinliklerin buluşma noktası haline gelecek olan Gençlik Merkezi'ndeki inşaat çalışmaları tamamlanıyor.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nde son rötuşlar!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıgöl’de hayata geçirdiği ve eğitimin yanı sıra sosyal faaliyetlerin de yer alacağı Gençlik Merkezi hizmete giriyor.

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi inşaatı tam gaz!

Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı'na bağlı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı işbirliğinde yapılıyor.

Bursa'da Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spot Bakanlığı tarafından Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri inşa ediliyor.

Kayseri Pınarbaşı Gençlik Merkezi'nin temeli yarın atılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde sosyal hayata büyük canlılık getiren kadın ve gençlik merkezlerine yenilerini ekliyor. Pınarbaşı Gençlik Merkezi'nin temeli yarın atılıyor.

Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde hayata geçirdiği, gençlerin kültürel, sosyal ve sportif anlamda vakitlerini geçirebilecekleri Sarıgöl Gençlik Merkezi Projesi'nde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde hayata geçirdiği, gençlerin kültürel, sosyal ve sportif anlamda vakitlerini geçirebilecekleri Gençlik Merkezi Projesi, Sarıgöl ilçesindeki yapım çalışmaları hız kazandı. Projede temel atımına başlandı.

Nilüfer Olgun Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi tarafından yakın zamanda hizmete açılacak olan 60 yaş ve üstü vatandaşların sosyal faaliyetlerde bulunabileceği Olgun Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri son durum Haberi

Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri son durum


Mustafakemalpaşa'da sosyal yatırımlar kapsamında projelendirilen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin inşaatı hızla sürüyor. Etibank karşısında bulunan yaklaşık 37 dönümlük alanda temeli 20 yıl önce atılan ancak atıl durumda kalan bölge, kültür ve spor branşlarına ait tesisleri bünyesinde barındıran dev bir komplekse dönüşüyor. İnşaatı yükselen rekreasyon alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, sosyal, kültürel ve sportif hayata canlılık katacak prestij projenin yılların özlemine cevap vereceğini söyledi. 


Şantiye Şefi Cavide Sinem Sayar'dan inşaat etapları hakkında bilgiler alan Başkan Sadi Kurtulan, Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nın örnek çalışmasıyla hayata geçen projenin kaba inşaatının %90'nın tamamlandığını belirtti. 


25 milyon TL'lik yatırım hakkında bilgiler veren Başkan Kurtulan; "Bu projenin Mustafakemalpaşa'ya kazandırılması için 7 yıldır gayretli çalışmalarımız oldu. Süreci ilmek...