16 / 05 / 2024

Gençteks Kentsel adres

Gençteks Kentsel adres

Gençteks Kentsel Dönüşüm Otomobil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da   1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Yasin Genç tarafından kuruldu.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Bakan Kurum açıkladı! İstanbul'a 46 millet bahçesi müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni’nde İstanbul'da hayata geçirilen millet bahçeleri projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni’nde önemli açıklamalar yaptı. Bakan Murat Kurum, “222 milyon lira bedelle hayata geçirdiğimiz konutlarımız, Güngören’e, ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Bayburt Gençosman Mahallesi sakinlerinden kentsel dönüşüm tepkisi!

Milliyet Gazetesi yazarı Eren Aka bugün kaleme aldığı yazısında Bayburt Gençosman Mahallesi’nde 18 yıldır yapılması düşünülen ancak yapılamayan Kentsel Dönüşüm Projesi'ne değindi.

Gençteks Kentsel Dönüşüm Otomobil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençteks Kentsel Dönüşüm Otomobil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da   1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Yasin Genç tarafından kuruldu.

İBB'nin Eyüpsultan'daki Gençlik Parkı'nı yıkım kararına mahkemeden dur!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'da hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi kapsamına alınan Gençlik Parkı'nın yıkılmasıyla ilgili kararının yürütmesi durduruldu.

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkıldı!

Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm çalışmaları için yıkımlara başlayan İBB tüm tepkilere rağmen ilçede yer alan Gençlik Parkı'nın yıkımını gerçekleştirdi.

Tevfik Göksu'dan Yeşilpınar'daki kentsel dönüşüme tepki!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu Eyüpsultan'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarında Gençlik Parkı'nın yıkıma dahil edilmesine tepki gösterdi.

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkım karar yargıda!

Eyüpsultan'a bağlı Yeşilpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları için Eyüpsultan Gençlik Parkı'nın yıkımına karar vermişti. Söz konusu karar yargıya taşındı.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon ekonomisini canlandırmak için belediye olarak kentsel dönüşüm çalışmaları planlıyordu. İlçede çalışmalar sürüyor.

Canik kentsel dönüşümle yeni bir şehir haline dönüştü!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, eğitimden kültüre, ticaretten kentsel dönüşüme kadar birçok alanda en hızlı gelişen ilçenin Canik olduğunu ve 15 yılda adeta yepyeni bir şehir haline dönüştüğünü söyledi.

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm atağı!

Samsun için vizyon projeleri geliştirdiklerini söyleyen Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ''Kentsel dönüşüm yatırımlarıyla yılda yüzbinlerce insanımız Canik'e geliyor'' dedi.

TOKİ Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi Eylül'de tamam!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, TOKİ Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Genç, projenin Eylül ayında tamamlanacağını açıkladı. 

Gençteks Kentsel adres Haberi

Gençteks Kentsel adres

Gençteks Kentsel Dönüşüm Otomobil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da   1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Yasin Genç tarafından kuruldu.

Gençteks Kentsel Dönüşüm Otomobil Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
HALI - KİLİM 1- Her türlü dokuma, kaymaz tabanlı, kaplamalı, el dokusu ve makine dokusu halı imalatı yapmak ve yaptırmak. 2- Pamuk, yün, ipek, keten, kıl, suni ve sentetik elyaf ve bunların karışımından ve diğer maddelerden elde edilen ip ve ipliklerden el ve makine dokuması halı, kilim ve seccadelerin imalatı, toptan alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3- Halı, kilim üretiminde kullanılacak her türlü makine, tezgah ve yedek aksamı alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI 4- Her türlü elektrik ve elektronik ev aletleri; buzdolabı, bulaşık, çamaşır makineleri, triko...