25 / 07 / 2024

General klima hedefi

General klima hedefi

Türkiye'deki varlığını kendi başına yürütme kararı alan Japon klima devi General, ilk olarak satış ağını büyütmeyi planlıyor. Ardından bölgesel üs çalışmalarına başlayacak olan markanın hedefi üretim de yapmak.

Mardın General Tradıng Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mardın General Tradıng Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulsettar Kurt tarafından kuruldu. 

Slt34 Matbaa Reklam Klima İnşaat Malzemeleri Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Slt34 Matbaa Reklam Klima İnşaat Malzemeleri Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Demirel tarafından kuruldu. 

ABD'nin hedefi çılgın projeler!

ABD’nin yeni hedefi Türkiye ekonomisi. ABD merkezli Bloomberg kanalı, Başkan Erdoğan’ın “çılgın projeler” olarak nitelediği dev projeleri yapan şirketlere yaptırım uygulanabileceğini açıkladı.

Alliance General Tranding İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alliance General Tranding İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullahi Ali Mohamud, S. Ahmed Sharif Ba Alawı ve Salih Gül ortaklığında kuruldu.

Nef'in hedefi 3D yazıcıyla ev yapmak!

Nef'in gayrimenkulde yeni hedefi  3D yazıcı ile ev yapmak. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "Hedefimiz bu yılın üçüncü çeyreğinde 3D yazıcı ile ev yapmaya başlamak" dedi.

Birevim'in yıl sonu hedefi 52 şube açmak!

Birevim, bu yılın ilk 2 ayında Türkiye'nin farklı noktalarında 5 şube açtı. Birevim, ev satın almada kolaylıklar sunarak faizi ve peşinatı kaldırıyor. Firmanın hedefi 2018 yılı sonuna kadar 52 şube açmak.

Sur Yapı'nın 2018 ciro hedefi 1,7 milyar TL!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas yaptığı açıklamada, Sur Yapı'nın 2018 portföyünün 11 milyar lira olacağını ve gelecek yıl 1,7 milyar TL ciro hedefi koyduklarını belirtti.

Otoyolda 2035'te hedefi 8 bin 248 kilometre!

Ulaştırma Bakanalığı'nın 2035 hedefi Türkiye genelinde 8 bin 248 kilometre otoyol ağına ulaşmak. 

İnşaat sektöründe 200 bin ek istihdam hedefi!

2 milyon kişiye iş kapısı olan inşaat sektörü bu yıl hedef büyüttü. Sektöre gelen teşvikler 200 bin ek istihdam hedefi oluşturdu.

Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri!

2001 yılında bankacılık işlemleri yapma ve mevduat kabul etme yetkisi kaldırılarak tasfiyesine kararı verilen Emlak Bankası tasfiyeden çıkarılacak. Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri...

Emlak Konut'un 2023 hedefi 250 bin bağımsız bölüm!

1953 yılında temelleri atılan Emlak Konut, 64 yılda sürekli büyüyerek Türkiye'nin kalkınmasında büyük rol oynadı. Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum '2023'e giderken hedefi 250 bin bağımsız bölüm' olarak açıkladı.

Klima seçimi ve bakımının 5 püf noktası!

Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Genel Müdürü Yenal Altaç, bu noktada yeni bir klima seçerken ve klimalara bakım yaparken dikkat edilmesi gereken konularla ilgili uygun klima seçimini sağlayan keşfetteam hizmeti ile önemli bilgiler aktarıyor.

2017’de sektörün hedefi 1.5 milyon konut satmak!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, “2016’da gayrimenkul sektörü en güvenli liman olduğunu teyit etti. 2017’de sektörün hedefi 1.5 milyon konut satmak” dedi.

General klima hedefi Haberi

General klima hedefi

Yıllık 1.5 milyar dolarlık büyüklüğüyle Çin, Japonya, ABD ve Güney Kore'nin ardından dünya beşincisi olan iklimlendirme pazarı, yabancı firmaların iştahını kabartıyor. Türkiye'de bir dönem Sabancı Holding ve Alarko Grubu çatısı altında olan Japon devi Fujitsu'nun markası General, 25 yılın ardından bağımsız çalışmaya karar verdi. Kanada'dan Dubai'ye 12 ülkede pazar lideri olan General, geçen yılın sonuna doğru FG Europe Klima Teknoloji adlı bir şirket kurarak büyüme kararı aldı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Toshiyasu Onho, bu yıl 38 milyon liralık ciro hedeflediklerini söyledi. 



Bölge üssü yapacak 

Son yıllarda Japon şirketlerin Türkiye'ye yönelik ilgisinin arttığına dikkat çeken Onho, "Biz de büyümemizi planladık. 2018'de ilk 3 marka arasına girmeyi hedefliyoruz" dedi. Türkiye'de önce büyük bir dağıtım ağı kurmayı hedeflediklerini anlatan Onho, "Ardından Azerbaycan, Kazakistan gibi...