21 / 05 / 2024

General klima şirketleri

General klima şirketleri

Türkiye'deki varlığını kendi başına yürütme kararı alan Japon klima devi General, ilk olarak satış ağını büyütmeyi planlıyor. Ardından bölgesel üs çalışmalarına başlayacak olan markanın hedefi üretim de yapmak.

General klimalar 1.850 TL’den başlayan fiyatlarla!

Japon klima devi General, eski usul serinleme yöntemlerinden sıkılanların klimalarını 400 TL’ye alıyor, yerine yüksek enerji tasarruflu A+++ klimaları 1.850 TL’den başlayan fiyatlarla veriyor.

Mehmet Emin Karaaslan: Yabancılar kârlı şirketleri seçiyor!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) 'nun 500 Büyük Sanayi Kuruluşu verilerini değerlendiren Prof.Dr.Karaaslan, "Yabancılar verimli ve kârlı şirketleri seçiyor" dedi.

Ray Sigorta'dan konut poliçesine ücretsiz kombi-klima bakımı!

Ray Sigorta'dan "Evimsaray" konut poliçesi sahibi olan tüm sigortalılarımız; poliçe süresi içerisinde değerlendirilmek üzere yılda 1 kez ücretsiz 1 kombi ve 1 klima bakımı yaptırabilirler.

Klima pazarı 60 milyon lira olacak!

Yazın beklenen kavurucu sıcakları klima pazarını da hareketlendirdi. Geçen yıl 50 milyon lira çapında olan klima satışlarının 2015'te 60 milyona çıkması bekleniyor.

İSKAV Türkiye klima ve tesisat sektöründe büyüme hedefliyor!

İSKAV Türkiye; ısıtma, soğutma, klima ve tesisat sektörünü geliştirmek üzere kuruldu. AB normlarına uyumunu sağlamak ve sektörün önemli eksikliklerinden biri olan firmaların üretim, montaj ve servis elemanlarına eğitim vermek için çalışıyoruz.

Mamak General Zeki Doğan Mahallesi imar planı askıda!

Ankara Mamak İlçesi, General Zeki Doğan Mahallesi 51056 ada 2 sayılı parsele ilişkin Sosyal Tesis Alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıktı...

NBR Manisa'da klima parçaları üretecek!

Rusya'da geçen yıl fabrika yatırımı yapan NBR Makina, bu yıl da Manisa fabrikasında üretim çeşitliliğine gidiyor. Firma, Manisa'da klima parçaları üretimine hazırlanıyor.

General yeni klima serisini satışa sundu!

Japon klima devi General imzalı yeni klimalar, gelişmiş filtre teknolojisi, neredeyse sessiz denebilecek üstün çalışma performansı ile bebeğinin, çocuğunun sağlığını ve huzurlu uykusunu önemseyen tüm annelerin ilk tercihi.

Türkiye'nin en değerli şirketleri listesinde inşaat firmaları da var!

Türkiye'nin en değerli şirketleri listesi açıklandı. Listede İnşaat şirketi olan Enka İnşaat ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı da yer alıyor.

JLL Türkiye, dünyanın en beğenilen şirketleri arasında!

Fortune Dergisi tarafından hazırlanan ve dünyanın en çok beğenilen ilk 50 firmasının belirlendiği “Dünyanın En Beğenilen Şirketleri Listesi” 2015 sonuçları açıklandı. JLL, her sene geleneksel olarak düzenlenen listede en beğenilen şirketler arasında yer a

DJ Cool Klima üretim tesisinin açılış gerçekleşti!

ALJ Holding ile dünyanın lider otomotiv yan sanayi markası Denso’nun ortaklığıyla İzmir’de kurulan “DJ Cool Klima ve Soğutma Cihazları” tesisinin resmi açılışı, geçtiğimiz günlerde yapıldı.

General klima satış ağını genişletecek!

Türkiye'deki varlığını kendi başına yürütme kararı alan Japon klima devi General, ilk olarak satış ağını büyütmeyi planlıyor. Ardından bölgesel üs çalışmalarına başlayacak olan markanın hedefi üretim de yapmak.

Türk şirketleri Asya'da güneş santrali kuracak!

Türk enerji şirketleri, güneşte yurtdışına açılıyor. İstanbul merkezli Seul Enerji Hindistan'da, Integreen ise Azerbaycan ve Kazakistan'da yatırıma hazırlanıyor..

General klima şirketleri Haberi

General klima şirketleri

Yıllık 1.5 milyar dolarlık büyüklüğüyle Çin, Japonya, ABD ve Güney Kore'nin ardından dünya beşincisi olan iklimlendirme pazarı, yabancı firmaların iştahını kabartıyor. Türkiye'de bir dönem Sabancı Holding ve Alarko Grubu çatısı altında olan Japon devi Fujitsu'nun markası General, 25 yılın ardından bağımsız çalışmaya karar verdi. Kanada'dan Dubai'ye 12 ülkede pazar lideri olan General, geçen yılın sonuna doğru FG Europe Klima Teknoloji adlı bir şirket kurarak büyüme kararı aldı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Toshiyasu Onho, bu yıl 38 milyon liralık ciro hedeflediklerini söyledi. 



Bölge üssü yapacak 

Son yıllarda Japon şirketlerin Türkiye'ye yönelik ilgisinin arttığına dikkat çeken Onho, "Biz de büyümemizi planladık. 2018'de ilk 3 marka arasına girmeyi hedefliyoruz" dedi. Türkiye'de önce büyük bir dağıtım ağı kurmayı hedeflediklerini anlatan Onho, "Ardından Azerbaycan, Kazakistan gibi...