06 / 05 / 2024

General yeni klima serisi

General yeni klima serisi

Japon klima devi General, eski usul serinleme yöntemlerinden sıkılanların klimalarını 400 TL’ye alıyor, yerine yüksek enerji tasarruflu A+++ klimaları 1.850 TL’den başlayan fiyatlarla veriyor.

General yeni klima serisini satışa sundu!

Japon klima devi General imzalı yeni klimalar, gelişmiş filtre teknolojisi, neredeyse sessiz denebilecek üstün çalışma performansı ile bebeğinin, çocuğunun sağlığını ve huzurlu uykusunu önemseyen tüm annelerin ilk tercihi.

Ev sahibi kiracı sorununda yeni boyut! Kiracı klima taktırdı, ev sahibi evi boşaltın dedi!

Son zamanlarda ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan  tahliye kavgaları hızla devam ediyor. Şimdi de bir ev sahibi klima taktıran kiracısının evini boşaltmasını istedi.

Baymak Elegant Prime Yeni Nesil Inverter Klima Vatan Bilgisayar’da peşin fiyatına taksitle satılmaya başlandı!

Klima denildiği zaman akla ilk gelen üreticilerden Baymak, son teknolojiyle donatılmış Elegant Prıme 9.000 Btu A++ Yeni Nesil Inverter Klima’yla tüketicilerin karşısına çıktı. Vatan Bilgisayar ise bu klimayı peşin fiyatına taksitle satışa çıkardı.

General Mobile GM 23: özellikleri ve fiyatı hakkında bilmeniz gerekenler!

General Mobile, yeni akılı telefonu GM 23'ü tanıttı. Peki General Mobile GM 23 özellikleri ve fiyatı ile neler sunuyor?

Hepsi Burada'dan General Mobile Gm 21 Pro'ya büyük kampanya! 

Nisan ayı, Hepsi Burada tarafından her ürüne indirimli geçiyor. Fiyat performans ürünü olan General Mobile Gm 21 Pro için indirim yaptı Bayramda yeni telefon isteyenler Hepsi Burada'nın bu avantajını değerlendirebilir.

General Mobile GM 22 Pro'da indirim paketi açıkladı 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Cep Telefonu kullanıcıları ve yeni telefon alacaklar  dikkat. Bu haber sizi yakında ilgilendiriyor. Çünkü Teknoloji devi General Mobile GM 22 Pro için hazırlanan indirim paketini açıkladı. 

Toshiba duvar tipi klima fiyatları ne kadar? İşte 29 Ağustos 2022 fiyat listesi

Sıcak yaz aylarının gelmesi ile birlikte evi, ofisi veya dükkanı için klimayı almak isteyenler klima fiyatlarını araştırıyor. Toshiba duvar tipi klimalar yeni nesil özellikleri ve üstün teknolojisi ile dikaktleri üzerine çekiyor. İşte fiyat listesi 29 Ağustos 2022...

Toshiba Klima fiyatları ne kadar? İşte 21 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Sıcak havaların gelmesiyle birlikte evine, ofisine ya da dükkanına klima almayı düşünenler güncel fiyatları araştırmaya başladılar. Toshiba Klimalar gelişmiş özellikleri ve yeni nesil teknolojisiyle oldukça dikkat çekiyor. Peki, Toshiba Klima fiyatları ne kadar? İşte 21 Mayıs 2022 fiyat listesi...

General Mobile GM 21 ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Yeni bir akıllı telefon almak isteyip de bütçesini çok da zorlamak istemeyenler tüm fiyat performans ürünlerini inceliyorlar. Bu kapsamda General Mobile GM 21 özellikleri, fiyatı ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Peki, General Mobile GM 21 ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

General Mobile GM 22 Pro ne kadar? İşte 5 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Anneler Günü için geri sayım başladı. Annesine uygun fiyatlı, şık tasarımlı ve gelişmiş teknolojili yeni bir telefon almak isteyenler güncel fiyatları araştırıyorlar. Peki, General Mobile GM 22 Pro ne kadar? İşte 5 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Klima seçimi ve bakımının 5 püf noktası!

Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Genel Müdürü Yenal Altaç, bu noktada yeni bir klima seçerken ve klimalara bakım yaparken dikkat edilmesi gereken konularla ilgili uygun klima seçimini sağlayan keşfetteam hizmeti ile önemli bilgiler aktarıyor.

Bandırma General Balcı Çamlığı’na yeni spor alanları!

Bandırma Paşakonak Mahallesi'nde bulunan ve üst kullanım hakkı 2 yıllığına Bandırma Belediyesine devredilen General Balcı Çamlığı’nda vatandaşlarımızın akşam saatlerinde de güvenle spor ve yürüyüş yapabileceği bir yer haline getirmek için çalışmalar devam ediyor.

Nuvia, Cosa Klima Paketi'yle klimaları cep telefonuyla yönetiyor!

Türkiye’de akıllı ev cihazlarının öncülerinden Nuvia, yeni ürünü Cosa Klima Paketi ile klimaların cep telefonundan yönetilmesini sağlıyor. Klimalarda elektrik tüketiminden yüzde 40’a kadar tasarruf sağlıyor.

Mitsubishi Electric Türkiye’de yeni şirket kurdu!

Mitsubishi Electric Corporation, Türkiye’de ev tipi klimaların geliştirilmesi ve üretimi için yeni bir şirket kurduğunu açıkladı. Mitsubishi Electric Turkey Klima Sistemleri Üretim Anonim Şirketi şirketinin Ocak 2018’de üretime geçmesi planlanıyor.

General yeni klima serisi Haberi

General yeni klima serisi

Japon klima devi General, eski usul serinleme yöntemlerinden sıkılanların klimalarını 400 TL’ye alıyor, yerine yüksek enerji tasarruflu A+++ klimaları 1.850 TL’den başlayan fiyatlarla veriyor. General’in yeni klima serisi ince tasarımı, enerji tasarruflu çalışma performansı ve sessiz çalışma prensibi ile de göz dolduruyor.

Eski klimaları ücretsiz söküp, 400 TL’ye sayarak geri alan dünyaca ünlü Japon klima devi General, modern dizaynı, zarafeti ve üstün performansı ile dikkat çekiyor. LTCA Serisi Klimalar, “IF, GOOD DESIGN ve RED DOT ödüllerinin de sahibi.  “Neredeyse sessiz” çalışma performansı, haftalık ya da günlük program ayarı, insan sensörü gibi yenilikçi ve kullanıcı dostu özellikleriyle diğer klimalardan ayrılıyor.


İnsan Sensörü ile kullanıcı dostu

General’in duvar tipi split klimadaki yeni serisi LTCA, insan hareketlerini algılama özelliğiyle, odadan çıkıldığında 20 dakika boyunca herhangi...