29 / 04 / 2024

General Mobile GM 23: özellikleri ve fiyatı hakkında bilmeniz gerekenler!

General Mobile GM 23: özellikleri ve fiyatı hakkında bilmeniz gerekenler!

General Mobile, yeni akılı telefonu GM 23'ü tanıttı. Peki General Mobile GM 23 özellikleri ve fiyatı ile neler sunuyor?



Rekabetin yoğun olduğu Android akıllı telefon pazarında, Samsung ve Xiaomi gibi üreticiler genellikle öne çıkarken, yerli rakipler de yatırımlarını sürdürüyor. Son zamanlarda, yerli şirketlerden General Mobile, GM 23 adlı yeni akıllı telefonunu tanıttı. General Mobile GM 23, özellikleri ve fiyatı ile ne sunuyor? Detayları aşağıda bulabilirsiniz.

General Mobile GM 23 özellikleri

General Mobile, Türkiye'nin en popüler akıllı telefon markalarından biri olarak bilinmektedir. Son modeli GM 23, etkileyici özellikleri ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. GM 23, MediaTek Helio G37 işlemciye sahip olması sayesinde genişletilmiş RAM özelliği ile 8GB'a kadar RAM ve 128GB dahili hafıza sunarak, tüm uygulamaların hızlı bir şekilde çalışmasını sağlıyor.

Ayrıca, MediaTek HyperEngine 2.0 teknolojisi ile düşük güç tüketimi ve akıcı performans sağlayarak kesintisiz bir oyun deneyimi sunuyor. GM 23'ün 50MP kamerası, 4’ü 1 arada piksel gruplama teknolojisi ile tasarlanarak düşük ışık koşullarında bile mükemmel renk doğruluğu ve yüksek kaliteli kareler sunuyor.


Geri Dön