28 / 07 / 2024

Generali Grup ne kadar

Generali Grup ne kadar

Son altı yılın en yüksek karına ulaşan Generali adına Grup CEO ’su Mario Greco, 2015 yılı için koydukları hedefe emin adımlarla ilerlediklerini aktardı. Generali Grup 2013'te 1.915 milyar euro net kar açıkladı.

Güneş Adil Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Adil Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Adil Çalışkan tarafından kuruldu.

Güneş Grup Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Grup Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 TL sermaye bedeli ile Emre Güneş tarafından kuruldu. 

Kuzu Grup Sea Pearl Evleri ne zaman teslim?

Toplam 2 milyar 700 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilen Kuzu Grup Sea Pearl Evleri 841 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki Kuzu Grup Sea Pearl Evleri ne zaman teslim?

Malatya Kepez – Güneşli grup yolu genişletiliyor!

Akçadağ’ın en önemli grup yolarından biri olan Kepez – Güneşli grup yolunda yol genişletme ve asfalt çalışmaları, Ortaköy Mahallesinde ise asfaltlama çalışmaları yaptı.

UCK Grup Ege ve Marmara'ya güneş enerji santrali kuracak!

Türk Enerji şirketi UCK Grup ile Çinli ortağının, Ege ve Marmara bölgelerinde toplam 116 megavatlık güneş enerjisi yatırımı gerçekleştirilecek.

Kuzu Grup'tan Dünya Kadınlar Günü'ne özel davet!

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından Kuzu Grup, Oran'da inşaatına devam edilen Kuzu Effect projesi kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel bir davet düzenledi.

Ortadoğu Grup Resim İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 1.310 adet dairenin yer aldığı projede fiyatlar 233 bin 200 TL'den başlıyor. Proje Ortadoğu Grup imzasıyla yükseliyor. Peki Ortadoğu Grup Resim İstanbul ne zaman teslim?

Sky Tower Hotel fiyatları ne kadar?

E7 Grup imzası ile hayata geçirilen Sky Tower Hotel'de 24 ay taksit imkanı ile tatil fırsatları sunuluyor. Proje Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yükseliyor. Peki Sky Tower Hotel fiyatları ne kadar?

AB Grup'tan Güneşli'ye 35 milyon TL'lik proje!

AB Grup Holding tarafından Güneşli ’de hayata geçirilen 147 dairelik AB Yaşam Evleri projesinde, kalan son 25 özel daireye yoğun ilgi devam ediyor.

Alya Trio ne zaman teslim?

Alya Trio Beylikdüzü'nde 26 adet konut ve 5 adet dükkan bulunuyor. Akkuş Grup imzası ile yükselen projede satışların Haziran ayı sonunda başlaması planlanıyor. Peki Alya Trio ne zaman teslim edilecek?

Ispartakule'de ikinci elde fiyatlar ne durumda?

Hemen hemen her kesime hitap eden ve gün geçtikçe değer kazanan Ispartakule'de ikinci elde fiyatlar ne durumda? Bizim Grup Gayrimenkul'den Tuncay Akman Ispartakule Bölgesi'ndeki ikinci el piyasasını değerlendirdi...

Ergü Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergü Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Erdem, Ümit Güneş tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta Şişli, Fulya Mahallesi'nde kuruldu.

Seranit Grup Eskişehir'de 100 milyon TL'lik yeni tesis kuracak!

Sinpaş Holding bünyesindeki Seranit Grup, mutfak-banyo sektörüne 100 milyon liralık yatırım yapmaya hazırlanıyor. Grubun bu alandaki markası Vanucci yeni yatırıma 2016 yılında başlayacak..

Generali Grup ne kadar Haberi

Generali Grup ne kadar

Dünyanın en büyük sigorta şirketlerinden Generali, 2013 yılı için 1,915 milyar Euro net kar açıkladı. Son altı yılın en yüksek karına ulaşan Generali adına Grup CEO’su Mario Greco, 2015 yılı için koydukları hedefe emin adımlarla ilerlediklerini aktardı. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s ise Generali’nin notunu “A-” olarak açıkladı.


Generali Grup’un yıl sonundaki başarısı, belirsiz ekonomik iyileşme, düşük faiz oranları, doğal afet kayıplarına rağmen Grup’a karlı bir artış sağladı. Generali, 2013 yılını tüm iş kollarında büyüme göstererek 4,207 milyon Euro faaliyet karı (2012 yılındaki 3,994 milyon Euro kara oranla %5.3’lük artış ile) ile kapattı. Generali, 1,915 milyar Euro'luk net karını (2012 yılı 94 milyon Euro) yalnızca operasyon faaliyetlerinden elde ederek son 6 yılın en yüksek sonucuna ulaştı.


Generali’ye bir iyi...