18 / 05 / 2024

Generali Grup net karı kaç

Generali Grup net karı kaç

Son altı yılın en yüksek karına ulaşan Generali adına Grup CEO ’su Mario Greco, 2015 yılı için koydukları hedefe emin adımlarla ilerlediklerini aktardı. Generali Grup 2013'te 1.915 milyar euro net kar açıkladı.

EYT için net tarih az önce duyuruldu! İşte maaşların hesaplara yatacağı o tarih!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili bu kez net tarih verildi AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, düzenlemenin yasalaşmasını bekleyen EYT mensupları için hem düzenlemenin TBMM’ye geleceği tarihi hem de yaklaşık 2.5 milyon kişinin ilk maaşlarını alacakları tarihi duyurdu.

Resim İstanbul'da yüzde 20 net indirim!

Ortadoğu Grup'un Sancaktepe’de hayata geçirdiği Resim İstanbul projesinde, bahar aylarına özel peşin alımlarda yüzde 20 net indirim veya 60 ay sıfır faiz seçeneği ile hemen teslim daire sahibi olma fırsatı sunuyor.

Tarihi Fırsat kampanyası ile nakitte net yüzde 20 indirim!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, ''Tüm projelerimizde yüzde 20 net peşin indirimiyle destek verme kararı aldık'' dedi.

Tarihi Fırsat kampanyası ile Ortadoğu Grup projelerinde net yüzde 20 indirim!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Gayrimenkul’de güç birliği kapsamında tek yürek olan halkımız bize dayanışmanın en büyük güç olduğunu bir kez daha ispatladı'' dedi.

Ortadoğu Grup projelerinde peşin alımda net yüzde 20 indirim!

Ortadoğu Grup’un Ağustos ayında başlattığı Tarihi Fırsat kampanyası Eylül ayında da hız kesmeden devam ediyor.

Ortadoğu Grup'ta tarihi fırsat! Net yüzde 20 indirim!

Ortadoğu Grup’un Ağustos ayında başlattığı Tarihi Fırsat kampanyası Eylül ayında da devam ediyor. Kampanya dahilinde nakitte net yüzde 20 indirim uygulanıyor..

Ortadoğu Grup projelerinde nakitte yüzde 20 net indirim fırsatı!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, ''Geçtiğimiz ay başlattığımız kampanyamızı, gelen yoğun talepten dolayı Eylül ayında da devam ettirme kararı aldık” dedi.

Ortadoğu Grup tarihi fırsat kampanyasında peşinde net yüzde 20 indirim!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde peşin alımlarda net yüzde 20 indirim uygulanıyor.

Ortadoğu Grup'tan nakitte net yüzde 20 indirim!

Ortadoğu Grup’un Ağustos ayında başlattığı Tarihi Fırsat kampanyası Eylül ayında da hız kesmeden devam ediyor.

Ortadoğu Grup'ta net yüzde 20 indirim kampanyası uzatıldı!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde peşin alımlarda net yüzde 20 indirim uygulanıyor.

Ortadoğu Grup projelerinde net yüzde 20 indirim avantajı!

Kampanya kapsamında Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde net yüzde 20 indirim uygulanıyor.

Emlak Konut Ortadoğu Grup kampanyası 31 Ağustos'ta bitiyor!

Kampanya kapsamında Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde net yüzde 20 indirim uygulanıyor

Ortadoğu Grup kampanyasında 10 yıl vade ve aylık yüzde 0.70’lik kredi faizi!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, ''Emlak Konut’un başlattığı bu kampanyaya tüm projelerimizde yüzde 20 net indirimle destek verme kararı aldık” dedi.

Generali Grup net karı kaç Haberi

Generali Grup net karı kaç

Dünyanın en büyük sigorta şirketlerinden Generali, 2013 yılı için 1,915 milyar Euro net kar açıkladı. Son altı yılın en yüksek karına ulaşan Generali adına Grup CEO’su Mario Greco, 2015 yılı için koydukları hedefe emin adımlarla ilerlediklerini aktardı. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s ise Generali’nin notunu “A-” olarak açıkladı.


Generali Grup’un yıl sonundaki başarısı, belirsiz ekonomik iyileşme, düşük faiz oranları, doğal afet kayıplarına rağmen Grup’a karlı bir artış sağladı. Generali, 2013 yılını tüm iş kollarında büyüme göstererek 4,207 milyon Euro faaliyet karı (2012 yılındaki 3,994 milyon Euro kara oranla %5.3’lük artış ile) ile kapattı. Generali, 1,915 milyar Euro'luk net karını (2012 yılı 94 milyon Euro) yalnızca operasyon faaliyetlerinden elde ederek son 6 yılın en yüksek sonucuna ulaştı.


Generali’ye bir iyi...