05 / 05 / 2024

Generali Sigorta Stratejik Planlama ve Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Petar Dobric

Generali Sigorta Stratejik Planlama ve Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Petar Dobric

Ülke topraklarının yüzde 96’sının deprem bölgesi içinde yer alması ve depremin 60 yıl içerisinde en sık rastlanan afet türü olması, Türkiye de konut sahiplerinin olası bir doğa felaketine karşı hazırlıklı davranmasını zorunlu haline getiriyor.

Generali Sigorta'dan her bütçeye uygun konut sigortası: Süper Evim!  

150 yılı aşkın köklü geçmişiyle müşterilerine hizmet veren Generali Sigorta’nın Süper Evim Konut Sigortası ürünü ile müşterilerine esnek teminat paketleriyle her bütçe ve ihtiyaca göre tamamen isteğe bağlı olarak özelleştirilen bir sigortacılık deneyimi sunuyor. 

Antalya'da en çok konut sigortası tercih edildi!

Generali Sigorta Antalya'nın sigorta tercihlerinin yer aldığı verileri yayınladı. Açıklanan verilere göre Antalyalılar en çok konut sigortasını tercih etti.

Süper Evim: Generali'den yeni konut sigortası! 

150 seneyi aşkım köklü geçmişiyle yatırımlarına devam eden Generali Sigorta, Süper Evim konut sigortasını hayata geçirdi.

İstanbullular en çok DASK'ı tercih ediyor!

Generali Sigorta tarafından açıklanan sigortacılık haritası verilerine göre, İstanbulluların en çok tercih ettiği sigortacılık ürün ve hizmetleri ise sırasıyla zorunlu deprem sigortası (DASK) oldu...

Konutların yarısında DASK yok!

Generali Sigorta Direkt Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ölmez, "Türkiye gibi bir deprem ülkesinde DASK sigortası henüz yeterli oranda değil. Sigortalılık oranı ülke genelinde yüzde 51.5 civarında. Konutların yarısında DASK bulunmuyor" diye konuştu...

Deprem sigortalı konut oranı yetersiz!

Türkiye topraklarının %96’lık kısmının deprem riski altında olduğuna dikkat çeken Generali Sigorta Genel Müdürü Mine Ayhan, bu duruma rağmen deprem sigortasındaki sigortalılık oranının halen istenen seviyelere ulaşamadığını belirtti.

DASK poliçesi yenilenmedikçe risk artıyor!

Türkiye topraklarının yüzde 96'sının deprem riski altında olduğunu hatırlatan Generali Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Petar Dobric, DASK poliçesi yaptırmanın önemine değindi.

Generali Sigorta’dan yeni Prestij Evim Ekstra Sigortası!

Generali Sigorta’nın evini korumak isteyenlere sunduğu ‘Prestij Evim Ekstra Sigortası’ konut binası, eşya dekorasyon ve konut içinde yer alan cam ve aynaları yangın, hırsızlık, dahili su ve sel-su baskını gibi risklere karşı koruma altına alıyor.

RE/MAX Türkiye’den hediye ev sigortası!

RE/MAX ile sigorta sektörünün önemli markalarından Generali Sigorta güçlerini birleştirdi. İki şirketin gerçekleştirdiği işbirliği ile RE/MAX müşterilerine 3 aylık ‘Kolay Evim Sigortası’ hediye edilecek.

Mine Ayhan: Olası depremde ekonomiyi sigorta sektörü ayakta tutacak!

Generali Sigorta Genel Müdürü Mine Ayhan önlenemez afetler sonrasında sigorta sektörünün desteği olmadan normal yaşama dönmenin imkansız olduğunu söyledi.

Önlenemez afetler sonucu sigorta sektörü desteği işe yarar mı?

Generali Sigorta Genel Müdürü Mine Ayhan önlenemez afetler sonrasında sigorta sektörünün desteği olmadan normal yaşama dönmenin imkansız olduğunu söyledi.

Genereli Sigorta'dan Konut Hasar Araştırması!

Generali Sigorta Araştırma Merkezi’nin yaptığı Konut Hasar Araştırması, Türkiye’de yaklaşık 19 milyon konuttan sadece 3 milyonunun sigortalandığını gösteriyor...

19 milyon konuttan sadece 3 milyonu sigortalı!

Generali Sigorta Araştırma Merkezi'rıin (GAM) yaptığı Konut Hasar Araştırması, Türkiye'de yaklaşık 19 milyon konuttan sadece 3 milyonunun sigortalandığını gösteriyor...

Generali Sigorta Stratejik Planlama ve Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Petar Dobric Haberi

Generali Sigorta Stratejik Planlama ve Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Petar Dobric

Ülke topraklarının yüzde 96’sının deprem bölgesi içinde yer alması ve depremin 60 yıl içerisinde en sık rastlanan afet  türü olması, Türkiye de konut sahiplerinin olası bir doğa felaketine karşı hazırlıklı davranmasını zorunlu haline getiriyor. Bu zorunluluk, konutları, depreme ve depremin doğrudan neden olduğu yangın, infilak, yer kayması gibi afetlere karşı güvence altına alan Zorunlu Deprem Sigortası olan DASK’ın yakın tarihte hayatımıza girmesine neden oldu. Geçmiş dönemde 12 Kasım Düzce Depremi sonrası Bolu Dağı Tüneli için yaptığı 150 milyon dolarlık hasar ödemesi ile sadece Bolu Dağı Tüneli’ne ödenen toplam tazminatın yaklaşık yüzde 24’ünü üstlenen ve mali devamlılığı sağlayan Generali Sigorta, müşterilerine sunduğu Zorunlu Deprem Sigortası ürünü için 7/24 tüm satış kanalları üzerinden poliçe satın almayı mümkün hale getirdi.


Sigorta sahiplerinin, olası...