07 / 05 / 2024

generali sigortadan konut sigortası

generali sigortadan konut sigortası

Generali Sigorta’nın evini korumak isteyenlere sunduğu ‘Prestij Evim Ekstra Sigortası’ konut binası, eşya dekorasyon ve konut içinde yer alan cam ve aynaları yangın, hırsızlık, dahili su ve sel-su baskını gibi risklere karşı koruma altına alıyor.

Generali Sigorta'dan her bütçeye uygun konut sigortası: Süper Evim!  

150 yılı aşkın köklü geçmişiyle müşterilerine hizmet veren Generali Sigorta’nın Süper Evim Konut Sigortası ürünü ile müşterilerine esnek teminat paketleriyle her bütçe ve ihtiyaca göre tamamen isteğe bağlı olarak özelleştirilen bir sigortacılık deneyimi sunuyor. 

Antalya'da en çok konut sigortası tercih edildi!

Generali Sigorta Antalya'nın sigorta tercihlerinin yer aldığı verileri yayınladı. Açıklanan verilere göre Antalyalılar en çok konut sigortasını tercih etti.

Süper Evim: Generali'den yeni konut sigortası! 

150 seneyi aşkım köklü geçmişiyle yatırımlarına devam eden Generali Sigorta, Süper Evim konut sigortasını hayata geçirdi.

Çöken binaların zararı sigortadan mı karşılanacak?

Kartal'da çöken bina sonrası zararın nasıl karşılanacağı merak konusu oldu. Çöken binaların zararının sigortadan karşılanamayacağını belirten yetkililer konut sahiplerini uyarıyor.

Konut sigortasını modüler sistem ucuzlatacak!

İtalyan Generali'nin CEO'su Maurizio Pescarini, konut sigortasında evin konumuna, bulunduğu mahalleye göre konut sigorta priminin belirleneceğini söyledi.

Generali Sigorta’dan yeni Prestij Evim Ekstra Sigortası!

Generali Sigorta’nın evini korumak isteyenlere sunduğu ‘Prestij Evim Ekstra Sigortası’ konut binası, eşya dekorasyon ve konut içinde yer alan cam ve aynaları yangın, hırsızlık, dahili su ve sel-su baskını gibi risklere karşı koruma altına alıyor.

Genereli Sigorta'dan Konut Hasar Araştırması!

Generali Sigorta Araştırma Merkezi’nin yaptığı Konut Hasar Araştırması, Türkiye’de yaklaşık 19 milyon konuttan sadece 3 milyonunun sigortalandığını gösteriyor...

Konut Hasar Araştırması sonuçları açıklandı!

Generali Sigorta’nın “Konut Hasar Araştırması” ilginç sonuçlar ortaya çıkardı. Yaklaşık 19 milyon konutun bulunduğu ülkemizdeki konutlarda en sık hasar dahili su, en yoğun hasar ise yangın ve hırsızlık nedenlerine bağlı olarak meydana geliyor.

Mine Ayhan: Konut poliçelerinin Türkiye'de yayılması için çalışıyoruz!

Generali Sigorta Genel Müdürü Mine Ayhan konut sigortalarının sayıca artırılması için çalıştıklarını açıkladı...

Konut poliçelerine sağlık hizmetleri de eklendi!

Generali Sigorta Genel Müdürü Mine Ayhan, sigorta şirketlerinin rekabet ortamından sıyrılmak için konut poliçelerine ekledikleri sağlık hizmetleriyle fark yarattıklarını söyledi

Mine Ayhan: Konut sigortası kiracılar için de gereklilik!

Generali Sigorta Genel Müdürü Mine Ayhan, sigorta sektöründe en çok üzerine düşülmesi ve sigortalıların bilinçlendirilmesi gereken sigorta poliçelerinin konut poliçeleri olduğunu ifade etti

Generali Sigorta Genel Müdürü Mine Ayhan: Konut sigortası kiracı için de gereklilik!

Türkiye'de sigortalı konut sayısının azlığına vurgu yapan Generali Sigorta Genel Müdürü Mine Ayhan, 'Kişilerin hayat kalitelerini belli bir standartta tutabilmeleri için hem ev sahipleri hem de kiracılar konut sigortası yaptırmalı' dedi

Sigortası olmayan konut hasarlarının telafisi zor!

Vatandaş kasko ve trafik sigortası yaptırıyor ama konut sigortaları ihmal ediliyor. Generali Sigorta Gene Müdürü Mine Ayhan, sigortası olmayan konut hasarlarını telafi etmenin oldukça zor olduğunu vurguladı....

generali sigortadan konut sigortası Haberi

generali sigortadan konut sigortası

Generali Sigorta’nın evini seven ve korumak isteyenlere sunduğu ‘Prestij Evim Ekstra Sigortası’ konut binası, eşya dekorasyon/sabit kıymetler ve konut içinde yer alan cam ve aynaları yangın, hırsızlık, dahili su ve sel-su baskını gibi risklere karşı koruma altına alıyor.


Bu ürünle ev sahiplerinin kendilerine ait konut ve ev eşyaları teminat altına alınırken, kiracılar da ev eşyalarını güvence altına alabiliyor. ‘Prestij Evim Ekstra Sigortası’nın sunduğu teminat kapsamında deprem teminatı da yer alıyor. Deprem nedeniyle meydana gelen maddi hasarlarda Zorunlu Deprem (DASK) sigorta limitlerinin üstünde kalan kısım Prestij Evim Ekstra kapsamında karşılanıyor. Bunun yanında ürüne ek olarak sunulan ve yakıt sızması, aile hukuksal koruma, kapkaç, eşyaların depolanma masrafları gibi önemli teminatları içeren ‘Artı Teminat’ güvencesi dokuz farklı riske karşı daha koruma sağlıyor.  Üstelik...