05 / 05 / 2024

genesis gazlı barbekü pratik

genesis gazlı barbekü pratik

Pratik, zahmetsiz ve lezzetli barbekü keyfi yaşamak için en ideal yol gazlı barbeküler. Genesis gazlı barbeküler hem pratik hem de sağlıklı barbeküler yapmak isteyenlerin kullanımına sunuyor.

Genesis Research Biyoteknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Genesis Research Biyoteknoloji Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Atalay Düzgören tarafından kuruldu.

Kola ve gazlı içeceklere üçüncü zam... 2.5 litre kola 45 TL oldu

Katma değer vergisi (KDV) oranlarının yükselmesinden sonra kola ve gazlı içeceklere yeni zam geldi. 2.5 litrelik kolanın fiyatının 45 TL olduğunu duyurdu.

Vestel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışta!

Vestel, evine solo fırın almak isteyenlere özel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın’ı peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Resmi internet sitesinden solo fırını görücüye çıkaran Vestel, fırına ilişkin tüm detayları da paylaştı.

Kolaya ve gazlı içeceklere zam geldi! İşte yeni fiyat listesi...

Kolaya ve gazlı içeceklere bir kez daha zam geldi. Kola, Temmuz ayında zamlanmış ve 2.5 litresi 40 TL olmuştu. Kolanın fiyatı aynı ay içerisinde bir kez daha değişti. İşte detaylar...

Vestel Retro 4 Gözlü Fırın alana seçili 2’li ürün alımına 1750 TL indirim kampanyası başladı!

Vestel, hem geçmişe özlem duyan hem de evine solo fırın almayı düşünen kişilere özel SF 8400 Retro Düş Mavisi 4 Gözü Gazlı Solo Fırın’ı üretti. Aynı zamanda, düzenlediği kampanya kapsamında seçili 2’li ürün alımına 1750 TL indirim sağlayacağını duyuran Vestel, solo fırının teknik özelliklerini de pa

Genesis Yatırım İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genesis Yatırım İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Korkmaz tarafından kuruldu.

Vestel SF 10401 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın 9 taksit imkanıyla satışta! 17 Nisan 2023 fiyat listesi! 

Vestel 4 gözü gazlı solo fırın, meyve ve sebze kurutma fonksiyonu, yoğurt yapma fonksiyonu ve buz çözme çonksiyonu ile çalışma gerçekleştirir. 

Altus 4 gözü gazlı solo fırın en ucuza nereden alınır, özellikleri neler? İşte Altus 12 Mart 2023 fiyat listesi

Hem fırın hemde ocak arayışında olup bütçesi kısıtlı olanlar, Altus dört gözü gazlı solo fırını en ucuza alacağınız yerleri ve fiyat listesini sizin için listeledik. İşte Altus 12 Mart 2023 fiyat listesi

Simfer 1241 A Enerji Sınıfı 65 lt 4 Gözü Gazlı Tamboy Fırın ne kadara satılıyor? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Simfer 1241 A Enerji Sınıfı 65 lt 4 Gözü Gazlı Tamboy Fırın, yenilikçi teknolojisi ve güvenilir özellikleri ile size mutfağınızda yeni deneyimler yaşatır.

Gazzella Elektrikli Barbekü ve Izgara Makinesi ne kadara satılıyor,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Gazzella Elektrikli Barbekü ve Izgara Makinesi sahip olduğu göz alıcı tasarımı ve gelişmiş teknolojisi ile barbekü ve ızgara yapma işlemine farklı bir boyut kazandırıyor.

Arçelik F 8541 EBB Ocaklı Fırın ne kadar, en ucuz fiyatla nereden alınır? 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Börek yapma ve buz çözme fonksiyonlarına sahip Arçelik F 8541 EBB Ocaklı Fırın, katalitik özelliği ile kolay temizlenir. Biri çift alevli wok olmak üzere dört gözü gazlıdır. Peki, Arçelik F 8541 EBB ocaklı fırında 3 boyutlu pişirme teknolojisi var mı? 

Vestel SF 9401 Ocaklı Fırın kaç lira, özellikleri ne? 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Sebze meyve kurutma ve güveç yapma fonksiyonlarına sahip Vestel SF 9401 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın, hamur şefi teknolojisi ile dikkat çekiyor. Peki, Vestel fırın en ucuz nereden alınır, hamur şefi teknolojisi nedir? İşte detaylar...

Beko Turbo Ocaklı Fırın en uygun fiyata nereden alınır? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya mutfağını yenileyecekler için Beko Turbo Ocaklı Fırın 4 adet gazlı ocak gözüne sahiptir.Gaz emniyet sistemi sayesinde güvenli kullanım imkanı sunar. Peki ocaklı fırının diğer özellikleri neler? 

genesis gazlı barbekü pratik Haberi

genesis gazlı barbekü pratik

Sıcak yaz günlerinde bahçelere, teraslara taşınan ve açık hava keyiflerini tamamlayan en güzel aktivitelerden biri de şüphesiz barbekü yapmak. Pratik, zahmetsiz ve lezzetli barbekü keyfi yaşamak için en ideal yol ise gazlı barbeküler.


Hafta sonları, akşam yemekleri ve özel anların vazgeçilmezi barbekü keyfi, havaların ısınmasıyla birlikte şenliğe dönüşüyor. Barbekü denince akla gelen ilk marka Weber Stephen, çok yönlü fonksiyonları ve mükemmel dizaynı ile Genesis gazlı barbekülerini hem pratik hem de sağlıklı barbeküler yapmak isteyenlerin kullanımına sunuyor.


Genesis gazlı barbekü ile rahat ve pratik barbekü keyfi

Weber Stephen gazlı barbekü modelleri ile kömürü tutuşturmak, köz olmasını beklemek ve kül temizlemek gibi zahmetli işler ortadan kalkıyor. Sear istasyonu sayesinde et mühürlemek isteyenlere olanak sağlayan Genesis gazlı barbeküler “Crossover Ateşleme Sistemi” sayesinde kötü hava koşullarında...