06 / 05 / 2024

Genişletilmiş Başkanlar Toplantısı

Genişletilmiş Başkanlar Toplantısı

MAPA inşaat tarafından gerçekleştirilecek inşaatın 8 ay sonra tamamlanması ve açılışının yapılması planlanıyor.

Ankara Büyükşehir belediye başkanları 'deprem'i tartışacak!

Ankara Kent Konseyince yarın video konferans yöntemiyle gerçekleştirilecek olan "Deprem Farkındalığı ve Kriz Yönetimi" toplantısında, bazı büyükşehir belediye başkanı ve büyükşehir kent konseyi başkanları, "Depreme hazır mıyız?" sorusuna yanıt arayacak.

Kentsel dönüşüm için 5 milyon vatandaşımıza 15,5 milyar lira destek verdik!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti genel merkezinde düzenlenen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, kentsel dönüşüm çalışmaları için 5 milyon vatandaşa 15,5 milyar destek verildiğini açıkladı. 

İzmir'de 1 milyon 400 bin metrekare konut alanı için tahsis edildi!

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İzmir'de 1 milyon 400 bin metrekarelik alanı rezerv alanı olarak yapılacak olan konutlara tahsis ettik'' diye konuştu. 

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı yapıldı!

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı gerçekleştirildi. Bursa'da büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarının buluştuğu toplantıda, depremle ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenler konuşuldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi!

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemi ile gerçekleşen 140'ıncı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi.

Demokrasi ve Özgürlükler Adası 27 Mayıs'ta açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İl Başkanları toplantısı öncesinde video konferans yöntemiyle il başkanlarıyla görüştü. Görüşmede, "27 Mayıs'ta inşallah Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın açılışını yapacağız" dedi..

Kentsel Dönüşüm İstişare Toplantısı başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilçe belediye başkanlarının katıldığı “Kentsel Dönüşüm İstişare Toplantısı” başladı.

Türkiye, tarihinin en hızlı ve etkili afete müdahalesini Elazığ'da yürüttü! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem hakkında açıklamalarda bulundu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güvenli Bölge'de Suriyelilere bahçeli evler yapalım!

Ankara'da il başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güvenli Bölge'de Suriyeliler için bahçeli ev yapılmasını önerdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kentsel dönüşüm çalışmaları kararlılıkla yürütülecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen 130. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Kentsel dönüşüm çalışmalarını kararlılıkla yürüteceklerini söyledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan faiz kararını değerlendirdi! 

Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararını hayati bir dönüm noktası olarak gördüğünü söyledi. 

Kağıthane'ye İstanbul Havalimanı Metrosu dopingi!

AK Parti 2. Bölge Belediye Başkanları Toplantısı'nda konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Mahmutbey- Nurtepe-Kağıthane-Çağlayan -Mecidiyeköy ve Gayrettepe- Kağıthane -İstanbul Havalimanı metro hatlarıyla Kağıthane’nin, merkezi konumunu güçlendireceğini söyledi.

Türkiye’de acilen Müteahhitler Odaları Birliği kurulmalı!

İMKON genişletilmiş Türkiye toplantısı, çevre ve şehircilik bakanı ve bakanlık üst bürokrasisinin katılımıyla gerçekleşti. İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu,Türkiye’de acilen Müteahhitler Odaları Birliği’nin kurulmasının gerektiğini söyledi.

Genişletilmiş Başkanlar Toplantısı Haberi

Genişletilmiş Başkanlar Toplantısı


TEMELİ atılan MÜSİAD'ın Yeni Merkez Kompleksi ile ilgili de bilgi veren Nail Olpak, mevcut MÜSİAD binasının sürekli büyüyen MÜSİAD'ın ihtiyaçlarını karşılamada artık yetersiz kaldığına değindi. Olpak, mevcut ve gelecek ihtiyaçları karşılayacak yeni merkez kompleksinin doğal, uzun ömürlü ve geri dönüşümlü malzemelerle inşa edileceğini söyledi. 14.600 m2'lik arsa üzerinde 5 katı toprak üstünde, 3 katı da yer altında olmak üzere 8 katlı olarak inşa edilecek olan komplekste kütüphane, kapalı ve açık otopark, 800 metrekarelik, gerektiğinde bölünebilen bir konferans salonu, irili ufaklı 15 toplantı salonu ve mescit gibi birçok alan bulunacak. 


Akıllı bina 8 ay sonra açılacak 

Binayla ilgili bir diğer ayrıntı da, doğal ışıktan azami ölçüde yararlanmak amacıyla tasarlanmış olması. Bu nedenle, ortada, çok amaçlı kullanabilecek büyük bir galeri boşluğu olacak. Buna...