21 / 05 / 2024

Geosismik Proje üsküdar

Geosismik Proje üsküdar

Geosismik Proje Uygulama ve Danışmanlık Anonim Şirketi Çengelköy Şubesi, Görken İçöz Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Üsküdar, Bahçelievler Mahallesi 'nde açıldı.

Üsküdar Proje İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Üsküdar Proje İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Taha Tosun tarafından kuruldu.

TOKİ Özevim Sitesi projesi için düğmeye bastı! Üsküdar'a 293 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli aileler için yeni konut projelerini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Üsküdar Özevim Sitesi kentsel dönüşüm projesi için start verdi. Projenin ihalesi yarın yapılacak.

Emlak Konut GYO'dan Üsküdar Altınköy 2 Sitesi'nin yerine 350 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Üsküdar Altınköy-2 Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Söz konusu kentsel dönüşüm projesiyle tam 350 yeni konut inşa edilecek.

İş GYO Üsküdar projesi nerede? 

İş GYO Üsküdar projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İş GYO Üsküdar projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje ayrıntıları...

İş GYO Üsküdar projesi fiyat!

İş GYO Üsküdar projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte İş GYO Üsküdar projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi nerede?

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bayer-Yiğit Üsküdar projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Bayer-Yiğit Grup ortaklığı Üsküdar projesi geliyor! Yeni proje!

Bayer-Yiğit Ortak Girişimi Adi Ortaklığı, Üsküdar projesi için düğmeye bastı. Proje 98 milyon 801 bin 770 TL'ye mal olacak.

İş GYO Üsküdar projesi geliyor! Yeni proje!

İş GYO portföyünde yer alan ve mülkiyetinin yüzde 50'sinin İş GYO'ya yüzde 50'sinin Tecim Yapı Elemanları İnşaat'a ait olduğu Üsküdar arsasında proje hayata geçirilmesi için imza atılmasına karar verildi.

Üsküdar-Beykoz Metro hattı projesi rafa kaldırıldı!

Beykozlu vatandaşların uzun zamandır beklediği Üsküdar Beykoz metro hattı için üzen haber geldi. İBB Raylı Sistemler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; proje 2024'ten sonra değerlendirilecek. 

Nevbahar Üsküdar fiyatları!

Nevbahar Üsküdar fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje 1.2 milyar TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor.

Hilmi Türkmen’den Üsküdar’a 41 dev proje!

Üsküdar Belediye Başkanı ve yeniden başkan adayı olan Hilmi Türkmen, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı 41 dev projesini açıkladı.

Üsküdar'a 5 yılda 41 dev proje kazandırılacak!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Üsküdar’a 41 kere maşallah" dedirtecek yeni dev eserlerini 27 Şubat Çarşamba günü açıklayacak...

Üsküdar'daki 9 dev proje açıldı!

Çavuşdere Belediye Meydanı’nda Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve binlerce Üsküdarlı tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'ı geleceğe taşıyacak dev projeleri hizmete açtı...

Geosismik Proje üsküdar Haberi

Geosismik Proje üsküdar

Geosismik Proje Uygulama ve Danışmanlık Anonim Şirketi Çengelköy Şubesi, Görken İçöz Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Üsküdar, Bahçelievler Mahallesi'nde açıldı.


Geosismik Proje Uygulama ve Danışmanlık Anonim Şirketi Çengelköy Şubesi adres: Üsküdar, Bahçelievler Mahallesi, Bosna Bulvarı, Ata-2 Sitesi, Begonvil Çıkmazı...