17 / 05 / 2024

Geotem Jeoteknik

Geotem Jeoteknik

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada Kağıthane projesi zemin iyileştirme ihalesi sonucunu yayınladı.

Megaton Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Jeoteknik İnşaat G.Menkul Tur.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Megaton Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Jeoteknik İnşaat G.Menkul Tur.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Özcan, Ekin Tolga Özcan ve Olcay Özcan ortaklığında kuruldu.

TOKİ Silifke'de zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi yarın!

Mersin İli Silifke İlçesi Esenbel Mh. İle Yalova İli Merkez İlçesi Kazımiye Mh. Muhtelif Parseller ile Bir Kısım Tescil Harici Alanda İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüd Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ Silifke'de zemin etüt raporu hazırlatacak!

Mersin İli Silifke İlçesi Esenbel Mh. İle Yalova İli Merkez İlçesi Kazımiye Mh. Muhtelif Parseller ile Bir Kısım Tescil Harici Alanda İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüd Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi 20 Ekim 2020 tarihinde saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ Mersin'de zemin etüt raporu hazırlatacak!

Mersin İli Silifke İlçesi Esenbel Mh. İle Yalova İli Merkez İlçesi Kazımiye Mh. Muhtelif Parseller ile Bir Kısım Tescil Harici Alanda İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüd Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi 20 Ekim 2020 tarihinde saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ 2 şehirde zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi yarın!

Kars ve Aydın İllerinde İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

Anadolu Jeoteknik Zemin Araştırma Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Jeoteknik Zemin Araştırma Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Baran tarafından kuruldu.

Sümela Manastırı'nın restorasyonu tamamlandı! Bugün açılıyor!

Türkiye'nin önemli inanç turizmi merkezlerinden Sümela Manastırı'nda, Şubat 2016'da başlayan restorasyon, çevre düzenlemesi, kayalıkların jeolojik ve jeoteknik bakımdan araştırılması ve güçlendirilmesi çalışmalarında sona gelindi...

TOKİ Tekirdağ, Denizli ve Balıkesir'de Jeoteknik Etüt Raporu hazırlatacak!

Tekirdağ, Denizli ve Balıkesir İllerinde İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 3 ilde jeoteknik etüt raporu hazırlatacak!

Tekirdağ, Denizli ve Balıkesir İllerinde İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 18 Mart 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Bursa ve Aydın'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Bursa İli Yenişehir İlçesi Subaşı Mah. 200 Adet Konut Projesi ve Aydın İli Söke İlçesi, Yenikent Mah. 200 Adet Konut Projesi Kapsamında İmar Planına Esas Jeolojik Jeoteknik Etüd Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Balıkesir'de zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi bugün!

Balıkesir İli Altıeylül İlçesinde İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt Raporu Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ 3 ilde zemin etüt raporu hazırlatacak!

İzmir İli Torbalı İlçesi Ayrancılar Mh., Iğdır İli Merkez İlçesi Karaağaç Mh., Kayseri İli Melikgazi İlçesi Mimar Sinan Mh. Muhtelif Ada/Parsellerde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Etüd Raporları Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Balıkesir'de zemin etüt raporu hazırlatacak!

Balıkesir İli Altıeylül İlçesinde İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt Raporu Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi ihalesi 2 Ekim 2019 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Geotem Jeoteknik Haberi

Geotem Jeoteknik

Servet GYO açıklaması;


Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Şirket merkez adresinde toplanmış ve Şirketimiz ile Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş. arasında daha önce imzalanarak akdedilmiş olan Beşiktaş 5. Noterliği 11.04.2013 tarih ve 9639 yevmiye numaralı "Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi" kapsamında Şirketimiz tarafından satın alınması vaat edilen ve 20/02/2015 tarihinde yapı ruhsatı alınan, Kağıthane ilçesi, Merkez Mahallesi, Cendere Mevkiinde yer alan ve tapunun 4 pafta 110 Numaralı parselinde kayıtlı gayrimenkul ile ilgili olarak: 


1) EA Mühendislik Müşavirlik tarafından hazırlanan 18/06/2015 tarihli "Zemin Etüdü Raporunda" söz belirtilen problemler nedeniyle konusu arsa üzerine gerçekleştireceğimiz proje için kazıklı iksa, jet grout sistemli zemin iyileştirme işleri yapılması gerekmektedir. Söz konusu kazıklı iksa ve zemin iyileştirme çalışmalarının satış vaadi anlaşmasında belirtilen teslim...