02 / 05 / 2024

gerede demirciler kentsel dönüşüm

gerede demirciler kentsel dönüşüm

Bolu Gerede ilçesine bağlı Demirciler Mahallesi sınırları içerisinde belirlenen alanlar riskli alan edildi. Karar bugün 29181 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte belirlenen alanlar ve krokisi...

Bolu'nun o ilçesindeki kentsel dönüşüm projesi 733 milyon TL’ye mal olacak!

Gerede Demirciler Mahallesi Riskli Alan Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde çalışmalar hızlandırıldı. Projenin 733 milyon TL’ye mal olması bekleniyor.

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi Riskli Alan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşaatı başlıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre  Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Hekimoğlu Grup İnşaat A.Ş. ve Hime İnşaat A.Ş. ortak girişimi arasında sözleşme imzalandı.

Bolu Gerede'de satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler hemen bakın!

Bolu ili Gerede Belediyesi, Bolu ili, Gerede ilçesi, Demirciler Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Bolu Gerede'de yer alan arsanın büyüklüğü ve fiyatı ne kadar? 

Bolu Gerede Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili açıklama yaptı. İşte projede son durum...

Bolu Demirciler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm konuşuldu!

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili mahalle sakinleri bir araya geldi. Toplantıda proje hakkında detaylar konuşuldu.

Erzurum Demirciler Çarşısı'nın yıkım çalışmaları tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Eski Aşkale Garajı ve Demirciler Çarşısı Kentsel Dönüşüm Projesi'ni tam gaz sürdürüyor.

Bolu Gerede'de kentsel dönüşüm başladı!

Demirciler Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinin yapılan ilk ihalesini kazanan firma çalışmalarına başladı.

Bolu Gerede'de kentsel dönüşüm Mayıs 2016'da başlıyor!

Bolu Gerede'de bugüne kadar gerçekleşecek en büyük proje olma özelliği taşıyan Demirciler Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde önemli bir aşama daha geçildi.

Mustafa Allar kentsel dönüşüm proje çalışmaları hakkında bilgi aldı!

Ankara'ya giden Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, kentsel dönüşüm proje çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ankaraya'ya giden Belediye Başkanı Mustafa Allar kentsel dönüşüm proje çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Gerede kentsel dönüşüm projesinde sona aşamaya gelindi!

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen'i makamında ziyaret ederek kentsel dönüşüm proje çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi'nde riskli alan ilan edildi!

Bolu Gerede ilçesine bağlı Demirciler Mahallesi sınırları içerisinde belirlenen alanlar riskli alan edildi. Karar bugün 29181 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte belirlenen alanlar ve krokisi...

Bolu Gerede'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürüve beraberindeki heyet, Gerede'deki kentsel dönüşüm alanlarında inceleme yaptı. Heyet, Demirciler Mahallesi’nde cadde ve sokakları incelendi.

Bolu'da okullarda kentsel dönüşüm başladı!

Bolu'da okullarda kentsel dönüşüm başlad. Bolu İl Milli Eğitim Müdürü ibrahim Çavuşoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, Bolu Gerede Avni Akyol Öğretmenevi 'nin tahliye edileceğini söyledi.

gerede demirciler kentsel dönüşüm Haberi

gerede demirciler kentsel dönüşüm


BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2014/6961

Bolu İli, Gerede İlçesi, Demirciler Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanın riskli alan ilan edilmesi; Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 16/10/2014 tarihli ve 8108 sayılı yazısı üzerine, 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun 2 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 27/10/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır.



Kroki ve ekli liste için