05 / 05 / 2024

Gerger TOKİ Konutları

Gerger TOKİ Konutları

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Gerger Kaymakamlığı tarafından yaklaşık 2 yıl önce projelendirerek hayata geçirilen Gerger TOKİ Konutları hak sahiplerine kura ile verildi.

Adıyaman Gerger TOKİ Konutları başvuruları!

Fiyatların 65 bin 362 TL'den başladığı projede 54 adet daire mevcut. İşte Adıyaman Gerger TOKİ Konutları başvuruları...

Adıyaman Gerger TOKİ Konutları başvuru tarihleri!

Adıyaman Gerger TOKİ Konutları başvuru tarihleri 25 Temmuz'da başladı. Projede 180 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Adıyaman Gerger TOKİ başvuru!

Adıyaman Gerger TOKİ Konutları başvuru işlemleri devam ediyor. Projede 180 aya varan vade sağlanıyor.

Adıyaman Gerger TOKİ Konutları başvuru!

Adıyaman Gerger TOKİ Konutları başvuru işlemleri 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam ediyor. Peşinat bedelinin 7 bin 843 liradan başladığı projede ev fiyatları 65 bin 362 TL'den başlıyor.

Adıyaman Gerger TOKİ Konutları son başvuru!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Adıyaman Gerger Projesi kapsamındaki 55 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki, Adıyaman Gerger TOKİ Konutları son başvuru ne zaman?

Adıyaman Gerger TOKİ Konutları fiyat!

Adıyaman Gerger TOKİ Konutları fiyat listesine göre 65 bin 362 TL'den başlıyor. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede daireler 3+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı.

Adıyaman Gerger TOKİ Konutları başvurusu!

Adıyaman Gerger TOKİ Konutları başvurusu yarın başlıyor. Toplamda 55 adet konutun satışa çıkarıldığı TOKİ Adıyaman Gerger projesinde konut tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Gerger TOKİ Konutları'nın kura çekimi gerçekleşti!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Gerger Kaymakamlığı tarafından yaklaşık 2 yıl önce projelendirerek hayata geçirilen Gerger TOKİ Konutları hak sahiplerine kura ile verildi.

Adıyaman Gerger TOKİ Konutları kura çekilişi!

Adıyaman Gerger TOKİ Konutları kura çekilişi 16 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek. Başvuru işlemleri sona eren projede toplamda 110 adet daire satışa çıkarılacak.

Adıyaman Gerger Toki Konutları'nın kura çekimi gerçekleşecek!

Toplu Konut İdaresi (Toki) ve Adıyaman Gerger Kaymakamlığı tarafından yaklaşık 2 yıl önce projelendirerek hayata geçirilen Gerger Toki Konutlarının hak sahiplerine kura ile belirlenmesi bu hafta gerçekleşiyor.

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları!

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları 157 adet ev kuralı satış yöntemi ile satışa sunulacak.Kocaeli Çayırova TOKİ Evleri'nde satılık daire fiyatları 118 bin 240 TL'den başlıyor.

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuru tarihi!

Daire fiyatlarının 118 bin 240 TL'den başlangıç gösterdiği Kocaeli Çayırova TOKİ Evleri 'nde teslimler 36 ay sonra gerçekleşecek. Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuru tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Konya Sarayönü Konutları'nda teslimler başladı!

Sarayönü'ilde ve Ladik mahallesinde inşa edilen TOKİ konutlarının vatandaşlara teslimatı başladı. Belirlenen tarihlerde Ziraat Bankası'na yüzde 1 tutarında KDV, Konut Sigortası ve DASK ücretlerini yatıran vatandaşlar anahtarını teslim alabilecek.

Gerger TOKİ Konutları Haberi

Gerger TOKİ Konutları

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Gerger Kaymakamlığı tarafından yaklaşık 2 yıl önce projelendirerek hayata geçirilen Gerger TOKİ Konutları hak sahiplerine kura ile verildi. Yaklaşık 2 yıl önce dönemin Gerger Kaymakam'ı Ömer Bilgin tarafından gündeme getirilerek yapımına başlanan Gerger ilçesi tarihinde en büyük proje olarak öngörülen Tok Konutlarının hak sahiplerine dağılımı Noter huzurunda belirlendi. Gerger Kapalı spor salonunda Noter huzurunda yapılan Kura çekiminde 3+1 ve 2+1 olmak üzere iki ayrı kategoride kura çekimi yapıldı. Hak sahiplerinin gözetiminde noter huzurunda çekilen kuralarda 6 katlı binaların bodrum ve çatı katları dahil tüm katların kuraları çekildi. Hak sahiplerinin birçoğunun İstanbul ve farklı şehirlerde olması sebebiyle katılımın fazla olmadığı kura çekiminde adaletli bir sistem uygulandı. TOKİ kuralları gereğince hak sahipleri kendi aralarında daire değişikliğine...