08 / 07 / 2024

geri dönüşümde Ecor

geri dönüşümde Ecor

Ecor; orman, tarım ve şehir atıklarından elde edilen her çeşit doğal selülozun; entegre tesislerde yüksek teknoloji ile çeşitli aşamalardan geçerek, sadece su, ısı ve basınç uygulanması ile üretiliyor.

Atık geri dönüşümünü kapsayan yıkım yönetmeliği yolda!

Çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşümde atıkların geri dönüşümünü de içeren yıkım yönetmeliğini hazırlıyor. Altensis Kurucu Ortağı Dr. Emre Ilıcalı, konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Kentsel dönüşümde ödenen tapu harçları geri alınabiliyor!

Prof. Dr. Gürsel Öngören kentsel dönüşümde ödenen tapu harçlarının geri alınabildiğini müjdeledi...

Eskişehir kentsel dönüşümde geri kaldı!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik: Eskişehir kentsel dönüşümde diğer illere göre geri kaldı. Sürecin hızlanması gerekir. Bu konuda vatandaşlar yetkili kurumlarca bilgilendirilmeli...

Gazi Çelik: Eskişehir kentsel dönüşümde hız kazanmalı!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Eskişehir'in dunımunu değerlendirdi. Çelik, Eskişehir'in kentsel dönüşümde diğer illere göre geri kaldığını, hızlanması gerektiğini söyledi.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde geri dönüşümün önemini anlattı!

Daha yeşil bir Yıldırım'ı hayata geçirmek için önemli çalışmalara imza atan Yıldırım Belediyesi, geri dönüşümün önemine dikkat çekmek için 'Çevremizdeki Atıkların Geri Dönüşümü Sempozyumu' düzenledi.

Yerel yönetimler kentsel dönüşümde firmalara destek olmuyor!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Kentsel dönüşümde 1 ileri 2 geri gidiyoruz. Yerel yönetimler burada inşaat firmalarına destek olmuyor" dedi..

Kentsel dönüşümde 1 ileri 2 geri gidiyoruz!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Demir, yerel yönetimlerin kentsel dönüşüme destek olmadığını söyledi. Demir, "Kentsel dönüşümde 1 ileri 2 geri gidiyoruz. Yerel yönetimler burada inşaat firmalarına destek olmuyor" dedi.

Kentsel dönüşümde halkın rızası alınmalı!

Kentsel dönüşümde halkın rızası alınmalı. MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocam az. Mersin'de kentsel anlamda geri kalmış bölgelerin kentsel dönüşüm kapsamında re vize edilmesini onayladıklarını belirtti.

Ergene Havzası'ndaki atık çamurlar geri dönüşümde kullanılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk, Ergene Havzası'nın Trakya hatta Türkiye'nin önemli alanlarından birisi olduğunu, havzanın temizlenmesi sırasında çıkacak olan çamuru geri dönüşümde kullanılacağını söyledi.

Kentsel dönüşümde yıkım süreci uzayacak!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşümde yıkılan tüm binaların kalıntılarının doğaya zarar vermeyecek şekilde geri dönüştürülmesini amaçlayan "sıfır atık" politikasından sonra inşaatta "yeşil yıkım" dönemini başlatıyor...

Kentsel dönüşümde güncelleme metodu!

Kentsel dönüşüm kredisi kullanan vatandaşların geri ödemeleri ile ilgili esaslar, Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Gelir, Harcama, Kredi ve Kaynak Aktarımı Yönetmeliğinde yer alıyor. Peki kentsel dönüşümde güncelleme metodu nedir?

Oktay Öz: Sorun datalara geri dönüş sağlamıyoruz!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 5. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Atik Grup Genel Müdürü Oktay Öz toplantıda geri dönüş ve takip konusunun önemine vurgu yaptı

Türkyılmaz'ın büyük turizm hedefi, Edebali'nin kentsel dönüşümde yol haritası!

Mustafa Özdal bugün Olay Bursa gazetesinde "Türkyılmaz'ın büyük turizm hedefi, Edebali'nin kentsel dönüşümde yol haritası!" konusunu mercek altına aldı. Türkyılmaz, hedeflerini anlatırken, turizmi merkezine aldı.

geri dönüşümde Ecor Haberi

geri dönüşümde Ecor

Ecor panelleri, her tür şehir, tarım ve orman atığının yüzde yüz geri dönüştürülmesi ile elde edilen ve mimarinin her alanında kullanılan yenilikçi bir ürün. 


Noble Environmental Technologies (NET, Noble Çevreci Teknolojiler Şirketi) ve ABD Tarım Bakanlığı (USDA) Orman Ürünleri Laboratuarı işbirliği ile geliştirilen Ecor; orman, tarım ve şehir atıklarından elde edilen her çeşit doğal selülozun; entegre tesislerde yüksek teknoloji ve özel bir formül ile çeşitli aşamalardan geçerek, sadece su, ısı ve basınç uygulanması ile üretiliyor. Yüzde 100 biyolojik bazlı olan bu ürün, zehirsiz olmasının yanı sıra muadillerine göre daha sağlam, daha esnek, daha hafif. 



Ecor'un üretiminde hiçbir ağaç kesilmiyor. Atık karton, gazete, ofis kâğıtları, orman atıkları, talaş, ekin sapları, yumurta kabuğu, kahve telvesi, ceviz, fındık, fıstık gibi kuruyemiş kabukları, kot kumaşı...