08 / 05 / 2024

Geriatri Merkezi temeli

Geriatri Merkezi temeli

Türk Kızılayı'nın Bakırköy'de inşa edilecek Geriatri Merkezi için ilk adım atıldı. Temel atma törenine Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık, Bakırköy Kaymakamı Nazmi Günlü, bağışçı Niyazi Mete katıldı.

Batman Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Batman'da hayata geçirilecek olan Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi ve Ramada Plaza By Wyndham Otelinin temeli atıldı!

Hatay'da Madenli Yat Limanı ve Su Sporları Merkezi'nin temeli atıldı!

Hatay Arsuz'da Madenli Yat Limanı, Su Sporları Merkezi ve Hatay Deniz Otobüsü (HADO) İşletmesinin temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi tesislerinin temeli atıldı!

Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi tesislerinin temeli atıldı, merkezde atların barınacağı bina, iki ayrı tribün, açık manej sahası ve sosyal tesis bulunacak.

Malatya Kongre ve Fuar Merkezi'nin temeli atıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Malatya  Kongre ve Fuar Merkezi'nin temeli atıldı.

Malatya Yeni Fuar Merkezi'nin temeli atılıyor!

Malatya Mişmişpark Fuar alanı içerisinde inşa edilecek Malatya Yeni Fuar Merkezi'nin temeli yarın atılacak.

Kayseri Mustafa Kumlu Yaşlı Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi dua alacak bir projeye daha imza attı. Hayırsever Kumlu ailesi tarafından inşa edilecek olan Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşam Merkezi’nin temeli Mimarsinan Parkı içerisinde atıldı. 

Kayseri Yaşlı Yaşam Merkezi'nin temeli atılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin hayırsever desteği ile kente kazandıracağı Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi’nin temeli atılıyor.

Üsküdar Din Görevlileri Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Üsküdar Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Din Görevlileri Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı.

Kars Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Gençlerin çeşitli aktivitelerini gerçekleştirebileceği Kars Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı. 

Van Ilgın Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Van'ın Ilgın ilçesinde yapılması planlanan Ilgın Kültür Merkezi'nin temeli atıldı. Belediye Başkanı Mehmet Karahan, dev tesis ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Almanya'da Bergheim Camisi ve Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya (KRV) eyaletinde, Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine (DİTİB) bağlı Bergheim Camisi ve Kültür Merkezi'nin temeli atıldı. 

Sancar Türk Kültür ve Toplum Merkezi'nin temeli atıldı!

Nobel ödüllü Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar'ın öncülüğünde ABD'nin Kuzey Carolina bölgesinde Sancar Türk Kültür ve Toplum Merkezi'nin temeli atıldı. Merkezin yaklaşık 1 yıl içinde tamamlanması planlanıyor.

Adıyaman Abdulhamid Han Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Adıyaman Belediyesi tarafından kısa süre önce projesi tamamlanan Abdulhamid Han Gençlik Merkezi ve Kültür Evi'nin temeli atıldı.

Geriatri Merkezi temeli Haberi

Geriatri Merkezi temeli

Temeli atılan proje için Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık: "Burası, 10 bin metrekare kapalı alanlı butik bir sağlık merkezi olacak. Burada, tamamen yaşlılarımıza adanmış, onlara hizmet verecek bakım merkezi hayata geçirilecek"dedi.

AA'da yer alan habere göre Kınık, "Bu merkez 10 bin metrekareli kapalı alanlı, özgün bir merkez olacak. Türkiye'de ilk örneklerden bir merkez ve merkezi, 2018 yılının sonuna kadar bitireceğiz. Bağışçı aynı zamanda yüklenici ve bize yapıp teslim edecek. Burada sağlıklı yaşlanma ve yaşlılık dönemlerindeki tıbbi bakım ihtiyaçlarında duymuş olduğu hizmetler verilecek." diye konuştu.

Geriatri Merkezi'ne katkılarından dolayı Kızılay bağışçısı Mete Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Mete'ye teşekkür eden Kınık şunları kaydetti: 

"Burası Kızılay bünyesinde faaliyet gösterecek bir merkez. Merkezin kapısı herkese açık olacak. Merkezde, psiko-sosyalden tıbbı bakım ve sağlıklı...