22 / 07 / 2024

Gerişburnu Ömer Aygün İlkokulu Ortaokulu

Gerişburnu Ömer Aygün İlkokulu Ortaokulu

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, Muğla’nın yeni ilçesi Seydikemer İlçesinde bir dizi inceleme, kontrol ve ziyaretlerde bulundu. Çınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San’dan brifing alarak görüşmeler yaptı...

İslam Memiş hem tarih hem rakam verdi ve 'Gram altın geri çekilecek' dedi! Altını olanlar, altın alacaklar hemen bakın!

Altın alacaklar ve altını olan binlerce kişi, gram altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, hem tarih hem rakam verdi ve 'Gram altın geri çekilecek' dedi. İşte o kritik açıklama...

Bakan Ömer Bolat konut sektörü için kolları sıvadı! Sektörün gelişmesi için gerekli çaba gösterilecek!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası tarafından geçen ay düzenlenen “Konut Sektöründe Akademik Merkezi İdare Sivil Toplum Kuruluşları Buluşma Çalıştayı”nın raporu tamamlandı. Raporda Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın konut sektörü için açıklamaları gündeme damga vurdu.

Altın fiyatlarında geri vites! Elinde avucunda altını olanlar dikkat! 13 Aralık Çarşamba altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları geçtiğimiz yüksek seviyelerden işlem görürken bu hafta geri vites yaptı. Altın alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira?  13 Aralık Çarşamba altın fiyatları.

Aracını önce sat sonra da kirala! İstersen 6 ay sonra geri al! Hemen bakın!

Aşin Otomobil Genel Müdürü Okan Erdem, “Araç sahipleri nakit ihtiyacı halinde araçlarını satmak istiyor, bir yandan da araçsız kalmak istemiyorsa, araçlarını satın alıyor ve kendilerine kiraya veriyoruz. İsterlerse 6 ay sonra araçlarını geri satın alıyorlar” dedi.

Tapu sahiplerine müjde! 5 yıldır ödediğiniz paralar geri veriliyor! Mutlaka alın!

Tapu sahiplerine müjde... 5 yıldır ödediğiniz paralar geri veriliyor... Mutlaka alın...İşte konu ile ilgili detaylar...

Plajlarda yeni vurgun! Paranızı geri almak mümkün ama....

Denize girmek isteyen vatandaşlar sahil boyunca açılan özel plajlarla karşı karşıya geliyor. Bu plajlarda denize girmek isteyen vatandaşlardan “harcama limiti” adı altında bir ücret talep ediliyor. Uzmanlar ise ödenen paranın geri alınabileceğini belirtiyor. 

Asgari ücrette geri sayım! Vatandaşın gözü yarınki toplantıda! İşte masadaki yeni zam oranları

Asgari ücret zammında geri sayım başladı. İlk toplantı 13 Haziran’da gerçekleşirken ikinci toplantı yarın yapılacak. Peki, asgari ücret için hangi rakamlar konuşuluyor? İşte detaylar...

Tam 5 yıldır peş peşe ödediğiniz o paralar resmen geri veriliyor! 2023 paralarını sakın kaçırmayın!

Tam 5 yıldır peş peşe ödediğiniz o paralar resmen geri veriliyor... 2023 paralarını sakın kaçırmayın...

Altın fiyatlarında geri vites! 60 gün öncesine geri döndü! 1 gram bile altını olanlar hemen baksın!

Doların küresel piyasalarda güç kazanmasıyla birlikte ons altın düşmeye başladı. Altın fiyatları resmen geri vites yaptı. Gram altın 60 gün öncesine geri döndü. 1 gram bile altını olanlar hemen baksın!

Hayat sigortası primleri geri alınabilir mi? Primler geri nasıl alınır?

Önemli bir ilan: Kredi çeken herkesi ilgilendiren bir konu hakkında sizleri bilgilendirmek istiyoruz! Artık e-Devlet üzerinden başvurarak kredi ödemelerinizi geri alabilirsiniz. Peki Hayat sigortası primleri geri alınabilir mi? Primler geri nasıl alınır?

Osay Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osay Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Aygün tarafından kuruldu.

Altında geri vites! Gram altın, çeyrek altın tam altın, ata altın ne kadar oldu? 17 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Bugün altın geri vites yaptı. Gram altın, çeyrek altın tam altın, ata altın ne kadar oldu? 17 Ocak 2023 canlı altın fiyatları.

Garanti Bankası geri dönmeyen alacaklarını ve kredilerini sattı

Garanti Bankası Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada yaklaşık 700 milyon lirayı bulan geri dönmeyen kredi ve alacağını iki ayrı varlık yönetimi şirketine sattığını açıkladı.

Gerişburnu Ömer Aygün İlkokulu Ortaokulu Haberi

Gerişburnu Ömer Aygün İlkokulu Ortaokulu


Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, Muğla’nın yeni ilçesi Seydikemer İlçesinde bir dizi inceleme, kontrol ve ziyaretlerde bulundu. Çınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San’dan brifing alarak görüşmeler yaptı.


Muğla Milli Eğitim Müdürü Çınar, ziyaretinde inşaatı devam eden ilk ve ortaokul binalarını yerinde gördü. Yeni yapılacak olan anaokulu yerini tespit etti. Taşıma merkezi okulu olan Gerişburnu Ömer Aygün İlkokulu-Ortaokulu’nda öğle yemeğini öğrenciler ile birlikte yerken, öğrencilerin ve personelin talep ve önerilerini dinledi. Seydikemer Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleriyle bir araya gelen Çınar, okulun sorunları hakkında bilgi aldı.



Ordu...