29 / 04 / 2024

German Design Awards 2016

German Design Awards 2016

Tuna Ofis, dünyanın en seçkin tasarım ödüllerinden biri olarak kabul edilen German Design Awards’te “Mükemmel Ürün Tasarımı” kategorisinde kategorisinde Dama oturma grubu, Origa kanepe ve Metis koleksiyonuyla 3 ödüle layık görüldü.

VitrA German Design Awards'tan ödül aldı!

German Design Council tarafından düzenlenen yarışmada VitrA'nın banyo serisi Memoria Black "Mobilya ve Seramik" kategorisinde ödüle layık görüldü.

VitrA ve Artema German Design Awards'tan ödül aldı!

VitrA ve Artema’nın tasarımdaki yetkinliği, “German Design Awards 2016”da bir kez daha onaylandı. German Design Council tarafından düzenlenen yarışmada VitrA’nın Dejavu serisi ve Artema'nın Bravaarmatür serisi ödüllendirildi.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap International Design Awards'tan bronz ödül! 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları, 14. International Design Awards - IDA 2020 kapsamında mimari kategori Sosyal Konut dalında ödül aldı.

XL Mimarlık+Mühendislik'e The DNA Paris Design Awards 2020’den iki ödül!

The DNA Paris Design Awards 2020’de en iyiler ödüllendirild. XL Mimarlık+Mühendislik, “İrme Elektrik Genel Merkez Binası” ve “WITHCO Coworking Space” projeleri ile iki ayrı ödülü almaya hak kazandı.

Taşkent Uluslararası Havalimanı’na ‘Gümüş Madalya’ ödülü!

GMW Mimarlık tarafından tasarlanan Taşkent Uluslararası Havalimanı Amerika menşeli mimarlık ödülü International Design Awards 2019’da ‘’Mimari Tasarım’’ kategorisinde “Gümüş Madalya” ödülünü kazandı.

iki design group, Asia Pacific Property Awards’ta 4 ödül kazandı!

İki Design Group, Asia Pacific Property Awards’tan 4 ödül kazandı. Özbekistan projeleriyle başarı sağlayan şirket, ödül sayısını 70’e çıkardı.

LUX Bodrum Resort & Residences'a A’Design Awards’tan ödül!

LUX Bodrum Resort & Residences projesi Milano’dan A’Design Awards’tan gümüş ödülüne layık görüldü.

Ferko Line projesi German Design Award’a aday!

VİVA Architects tarafından tasarlanan Ferko’nun Kağıthane’de inşa edilen projesi Ferko Line, German Design Award 2019'a ‘Architecture Excellent Design’ kategorisinde aday gösterildi.

İtalya'dan Arkiteam Mimarlık'ın 4 projesine 4 ödül!

Markalı konut sektöründe hayata geçirdiği projeleriyle uluslararası alanda başarılara imza atan Arkiteam Mimarlık, tasarım dünyasının en prestijli organizasyonlarından A Design Awards’tan bu yıl da 4 ödül almaya hak kazandı.

İki Design Group'un Bayramoğlu projesine ödül!

İki Design Group'un Bayramoğlu karma kullanım projesi, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nin (International Property Awards) büyük finalinde "Dünyanın En İyi Kamusal Mimari Tasarımı" ödülünü almaya hak kazandı. 

Linea Tusavul Mimarlık'a German Design Awards ödülü!

European Property Awards - (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri)'nin 2017 yılı kazananları açıklandı. Linea Tusavul Mimarlık'a German Design Awards ödülü layık görüldü.

İki Design Group Londra’dan 10 ödülle döndü!

Gayrimenkul sektörünün 'Oscarları' olarak bilinen International Property Awards’da, İki Design Group 3 farklı projesiyle toplam 10 ödüle layık görüldü. 

Ideal Standard Connect Air serisine Alman Tasarım Konseyi’nden ödül!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, Connect Air serisiyle German Design Award Special 2017’ye layık görüldü.

Iglo Architects'e iF Design Awards'tan ödül!

Iglo Architects, ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası tasarımıyla iF Design Awards'tan ödül aldı. Münih’te gerçekleşen ödül töreninde tasarıma “Ofis/Endüstri Yapıları” kategorisinde ödül verildi.

iki design group’a International Property Awards’tan ödül!

Çok ödüllü mimarlık şirketi iki design group, Ekim ayında sonuçları açıklanan European Property Awards’tan dokuz ödülle dönmüştü.

German Design Awards 2016 Haberi

German Design Awards 2016

Tuna Ofis, German Design’dan üç ödülle döndü



“Bugünün ofis yaşamı, bugünün tasarımı” mottosuyla mobilya sektöründe fark yaratan Tuna Ofis, dünyanın en önemli tasarım ödüllerinden biri olan German Design Awards’te üç ödülün sahibi oldu. German Design Council (Alman Tasarım Konseyi) tarafından bu yıl 46’ıncısı düzenlenen ve dünya çapında birçok ülkenin katıldığı yarışmada Tuna Ofis, “Mükemmel Ürün Tasarımı” kategorisinde Dama oturma grubu, Origa kanepe ve Metis koleksiyonuyla ödül almaya hak kazandı.


Tuna Ofis Tasarım Bölüm Başkanı Ozan Tığlıoğlu’nun imzasını taşıyan Dama oturma grubu için ödül jürisi, iletişime teşvik eden, samimi ve rahat yorumunu yaptı. Dama, Tuna Ofis’in bekleme salonları için tasarladığı rengarenk ve özgün bir tasarım. Dama, Tuna Ofis’in en beğenilen ve en çok satılan ürünleri arasında yer alıyor.


İlhamını Japon kağıt katlama sanatı...