03 / 05 / 2024

Germania Havayolları almanya zonguldak

Germania Havayolları almanya zonguldak

Saltukova beldesinde bulunan havalimanından Almanya’ya yurt dışı seferleri bugün itibariyle başladı. Duesseldorf’tan sabah saatlerinde kalkan Germania Havayollarına ait yolcu uçağı 10.20’de Zonguldak Havalimanı'na iniş yaptı...

Almanya 10 milyar euroluk iflas desteği açıkladı! O şirketi kurtarma kararı aldı

Alman hükümeti, Rus enerji şirketi Gazprom'un ülkedeki eski iştiraki Gazprom Germania'nın (Gazprom Almanya) uzun vadeli kamu yönetimine geçirileceğini ve iflasını önlemek için 10 milyar avroya kadar kamu kurtarma paketi sağlanacağını bildirdi.

Almanya Ransbach-Baumbach Camisi açıldı!

Almanya'da Mainz bölgesinde faaliyet göstermekte olan 2012 yılının Haziran ayında temeli atılan Ransbach-Baumbach DİTİB Yeni Camisi törenle ibadete açıldı.

Bosch Almanya'da Ar-Ge merkezi açtı!

Almanya'nın Renningen şehrinde 310 milyon euro yatırım yaparak bin 700 yaratıcı beyni bir araya getiren Bosch'un Ar-Ge merkezini Almanya Başbakanı Angela Merkel açtı.

ÇTSO üyelerini Almanya'ya götürdü!

ÇTSO, Yapı ve İnşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerini 9-11 Ekini 2015 tarihleri arasında Almanya-Hannover'e götürdü.

Almanya'da kentsel dönüşüm süreci!

Yenişehir Gündem Gazetesi köşe yazarı Ziya Güney bugünki yazısında Almanya'da kentsel dönüşümü anlattı. İşte o yazı...

Almanya'da 2014'te 915 bin şirket kuruldu!

Almanya'da geçen yıl 915 bin şirket kurulduğu, son üç yılda kurulan 2,5 milyon şirketin ise yüzde 17'siııin kapandığı açıklandı.

Almanya'daki 365 metrelik asma köprü açıldı!

İnşaatı tamamlanan ve Almanya'nın Morsdorf ve Lüksemburg sınırındaki Sosberg kentlerini birbirine bağlayan dev asma köprüden, ilk ziyaretçiler geçti.

Almanya'da başkonsolosluklar için yeni arsalar temin ediliyor!

Ahmet Davutoğlu, Almanya ziyaretinde ülkede görevli Türkiye'nin başkonsoloslarıyla bir araya geldi. Davutoğlu, yeni bina yapımı, restorasyon ve yeni arsalar temin edilerek fiziki mekanların geliştirilmesine, güzelleştirilmesine devam ettiklerini bildirdi.

Almanya'daki gurbetçilerin Türkiye'den konut alımları arttı!

1960'lı yıllarda 'Almanya acı vatan' diyerek giden Türkler'in torunları artık dönüyor. Alman ekonomisinde 2000'li yıllardan itibaren başlayan ekonomik sıkıntılar ve Alman hükümetinin Türkler'i göçe zorlayan politikaları, tersine göç başlattı.

Almanya Bayreuth'ta Tekirdağ Meydanı açılacak!

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa’nın kardeş şehri Almanya’nın Bayreuth şehrinde 'Tekirdağ Meydanı' açılacak. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Bayreuth şehrinde açılacak ’Tekirdağ Meydanı’ açılışını yapmak üzere Almanya’ya gidiyor.

Almanya’da 100 yıllık caminin kalıntıları bulundu!

Berlin Hür Üniversitesi Arkeoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Reinhard Bernbeck, 100 yıl önce inşa edilen Almanya’nın Wündsdorf kentindeki caminin 1930 veya 1931 yılında sistematik şekilde yıkıldığını söyledi.

Almanya, Yunanistan'daki 14 havalimanını işletecek!

Almanya'nın en büyük havalimanı işletmecisi Fraport'un uzun süren görüşmelerden sonra Yunanistan'daki 14 havalimanının işletmeciliğini alacağı açıklandı.

Almanya'da Ekonomik Güven Endeksi Temmuz'da 4,7 puan azaldı!

Avrupa Ekonomik Araştırmalar Merkezi (ZEW) Ekonomik Güven Endeksi, Almanya'da ağustosta temmuz ayına oranla 4,7 puan azalarak 25 puana geriledi.

Germania Havayolları almanya zonguldak Haberi

Germania Havayolları almanya zonguldak


Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde bulunan havalimanından Almanya’ya yurt dışı seferleri bugün itibariyle başladı.


Duesseldorf’tan sabah saatlerinde kalkan Germania Havayollarına ait yolcu uçağı 148 yolcusu ile saat 10.20’de Zonguldak Havalimanı'na iniş yaptı. Uçağın iniş öncesi Almanya’ya gitmek için hazırlanan 150 yolcu ise son hazırlıklarını havalimanında tamamladı. Uçağın Dusseldorf’tan gelmesi ile içinde bulunan 148 yolcu, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Zonguldak Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Coşkun ve Zonhav yetkilisi Recep Kahya tarafından karşılanarak kendilerine çiçek takdim edildi.


Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, 2014 yılı uçak seferlerinin hayırlı olmasını diledi. Zonhav yetkilisi Recep Kahya ise bu yıl Dusseldorf’tan haftada 3 sefer yapılacağını ve bu seferlerin artacağını ifade etti. Zonguldak Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin de yaptığı...