24 / 07 / 2024

Gersan Elektrik nerede

Gersan Elektrik nerede

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. kayıtlı sermaye tarihini değiştirdi.

Gersan Elektrik sermaye artırımı için SPK'ya başvuruda bulundu!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik sermaye artırımı için SPK'ya başvuruda bulundu.

Gersan Elektrik sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik Ticaret sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu.

Gersan Elektrik fiyat hareketlerini yayınladı!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. fiyat hareketlerini yayınladı.

Gersan Elektrik gayrimenkullerinin değerlerini yayınladı!

Gersan Elektrik gayrimenkullerinin değerlerini yayınladı. Fersan elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik gayrimenkullerinin değerlerini yayınladı.

Gersan Elektrik sorumluluk beyanını yayınladı!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik sorumluluk beyanını yayınladı. İşte Gersan Elektrik sorumluluk beyanı...

Gersan Elektrik geçici vergi beyannamesini yayınladı!

Gersan Elektrik Tiacret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik Tiacret ve Sanayi A.Ş. geçici vergi beyannamesini yayınladı.

Gersan Elektrik stratejik opsiyonları değerlendirdi!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. stratejik opsiyonları değerlendirdi.

Gersan Elektrik Hindistan'da yeni şirket kuruyor!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A. Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik Hindistan' da Busbar üretimi için yeni şirket kuruyor...

Bu ilçelerde elektrik kesintisi olacak! İşte 21 Haziran Çarşamba elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

Elektrikler bugün nerede kesilecek? İstanbul’da hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacak? İşte 21 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

Yarın nerede elektrikler kesilecek? İşte 7 Haziran Çarşamba elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler tek tek araştırılıyor. 7 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

Elektrikler nerede kesilecek? İşte 2 Haziran Cuma elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler tek tek araştırılıyor. 2 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

Elektrikler nerede kesilecek? İşte 1 Haziran Perşembe elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler tek tek araştırılıyor. 1 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

Bugün nerede elektrikler kesilecek? İşte 25 Mayıs 2023 elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da nerelerde elektrikler kesilecek? Elektriklerin kesileceği ilçeler tek tek araştırılıyor. 25 Mayıs 2023 gününde meydana gelecek elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte ayrıntılar!

Elektrik kesintisi olacak mı? Yarın elektrikler nerede kesilecek? 18 Mayıs 2023 Perşembe elektrik kesintisi yaşanacak!

İstanbul’da yarın elektrikler kesilecek mi? Elektrik kesintisi olacak ilçeler nereler? 18 Mayıs 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları açıklandı. İşte detaylar!

Elektrikler yarın kesilecek! Elektrikler nerede kesilecek! 17 Mayıs 2023 Çarşamba elektrik kesintisi yaşanacak!

İstanbul’da yarın elektrikler gidecek mi? Elektrik gidecek ilçeler tek tek duyuruldu! 17 Mayıs 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte detaylar!

İstanbul elektrik kesintisi sorgulama! Elektrikler nerede kesilecek! 16 Mayıs 2023 Salı elektrik kesintisi yaşanacak!

İstanbul’da yarın elektrikler gidecek mi? Elektrik gidecek ilçeler tek tek duyuruldu! 16 Mayıs 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte detaylar!

Elektrikleriniz gidecek! Nerede elektrikler kesilecek? 4 Mayıs 2023 elektrik kesintisi olacak ilçeler!

BEDAŞ, İstanbul’da yarın yani 4 Mayıs 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte detaylar!

Elektrikler kesilecek! Nerede elektrikler kesilecek? 3 Mayıs 2023 elektrik kesintisi olacak ilçeler!

BEDAŞ, İstanbul’da yarın yani 3 Mayıs 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte detaylar!

Elektrik kesintisi olacak! Nerede elektrikler kesilecek? 2 Mayıs 2023 elektrik kesintisi olacak ilçeler!

BEDAŞ, İstanbul’da yarın yani 2 Mayıs 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte detaylar!

İstanbullular elektriksiz kalacak! Nerede elektrikler kesilecek? 1 Mayıs 2023 elektrik kesintisi olacak ilçeler!

BEDAŞ, İstanbul’da yarın yani 1 Mayıs 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte detaylar!

İstanbullular elektriksiz kalacak! Nerede elektrikler kesilecek? 30 Nisan 2023 elektrik kesintisi olacak ilçeler!

BEDAŞ, İstanbul’da yarın yani 30 Nisan 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte detaylar!

Gersan Elektrik nerede Haberi

Gersan Elektrik nerede

Gersan Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Talep edilen kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik tarihinin 31.12.2018 olarak düzeltilmesi nedeniyle yapılan açıklamadır.



27/12/2014 15:48'de KAP'ta yayımlanan bildirimimiz aşağıdaki şekilde düzeltilmektedir.



Şirket Yönetim Kurulu Üyeleri şirket merkezinde 27.12.2014 tarihinde toplanarak 26/2014 sayılı karar ile aşağıdaki hususları karar altına almışlardır.

1. T.C. Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu'nun 22.11.2010 tarih ve 11750 sayılı izni ile kayıtlı sermaye sistemine geçen ve süresi 2014 yılı sonuna kadar geçerli olan kayıtlı sermaye tavan izninin 5 yıl daha uzatılması ve bu çerçevede, ekte yer aldığı şekilde Ana Sözleşmenin "Amaç ve Konu" başlıklı 3'ncü maddesi, "Kayıtlı Sermaye ve Hisse Senetlerinin Nev'i" başlıklı 6'ncı maddesi, "Toplantı ve Karar Nisabı" başlıklı 19'ncu maddesi, "Oydan Mahrumiyet" başlıklı 21'nci maddesi, "Vekil Tayini" başlıklı 22'nci maddesi, "İlan" başlıklı 23'ncü maddesi,...