01 / 05 / 2024

Gersan Elektrik sorumluluk beyanı

Gersan Elektrik sorumluluk beyanı

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik sorumluluk beyanını yayınladı. İşte Gersan Elektrik sorumluluk beyanı...

Elektrik yardım başvurusu almak için nereye başvuru yapılmalı! İşte elektrik yardım başvuru hakkında merak edilenler

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Elektrik Tüketim Desteği adı altında yardım sunuyor. 

Bomonti Elektrik Mühendislik mali tablolarını ve faaliyet raporunu yayınladı!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat ve Turizm Şirketi Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamada bağımsız denetimden geçmiş mali tablolarını ve faaliyet raporlarının sorumluluk beyanı yayınladı.

Gersan Elektrik Rusya'da yeniden faaliyete başlayacak!

Gersan Elektrik Rusya'daki bağlı ortaklığı Gersan R-Zao'nun durdurulan faaliyetlerinin mahkeme kararıyla yeniden başlayacağını duyurdu. Gersan R-Zao'nun faaliyetlerine Aralık ayında 60 gün süre ile ara verilmişti

Gersan Elektrik'in Rusya faaliyetleri durdu!

Gersan Elektrik Rusya’daki bağlı ortaklığı Gersan R-Zao'nun ticari faaliyetlerine, Rus yetkili kurum tarafından yapılan denetleme sonucu şirketin genel çevre düzenlemelerine uymadığı gerekçesiyle 60 gün süre ile ara verildiğini açıkladı.

Kırklareli elektrik kesintisi 5 Şubat 2015!

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Kırklareli İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapacağı çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.

Çorum elektrik kesintisi 5 Şubat 2015!

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Çorlu İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapacağı çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.TREDAŞ’tan yapılan açıklamada 5 saat süre ile kesinti belirtildi.

Gersan Elektrik sermaye artırımındaki rüçhan tutarını yayınladı!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. sermaye artırımındaki rüçhan tutarını yayınladı.

Gersan Elektrik kayıtlı sermaye tarihini değiştirdi!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. kayıtlı sermaye tarihini değiştirdi.

Gersan Elektrik sermaye artırımı için SPK'ya başvuruda bulundu!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik sermaye artırımı için SPK'ya başvuruda bulundu.

Gersan Elektrik sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik Ticaret sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu.

Tekirdağ elektrik kesintisi!

TREDAŞ Tekirdağ İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında, yatırım kapsamında Asyaport İletken Nakil Hattı çekimi nedeniyle 13.11.2014 Perşembe 06:00-06:30 saatleri arasında 30 dakika ve 17:00-17:30 saatleri arasında 30 dakika süre elektrik kesilecek...

Gersan Elektrik fiyat hareketlerini yayınladı!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. fiyat hareketlerini yayınladı.

Tekirdağ'da elektrik kesintisi!

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. ( TREDAŞ ) yaptığı açıklamada Tekirdağ, Çorlu ve Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapacağı çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.

Gersan Elektrik sorumluluk beyanı Haberi

Gersan Elektrik sorumluluk beyanı

Gersan Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle;


FİNANSAL TABLO VE FAALİYET RAPORLARININ KABULÜNE İLİŞKİN YÖNETİM KURULU'NUN

KARAR TARİHİ: 19.08.2014

KARAR SAYISI : 16/2014




SERMAYE PİYASASI KURULU'NUN II-14.1 SAYILI SERMAYE PİYASASINDA FİNANSAL RAPORLAMAYA İLİŞKİN ESASLAR TEBLİĞİ'NİN 9. MADDESİ GEREĞİNCE HAZIRLANAN SORUMLULUK BEYANI


a) Şirketimizin 30.06.2014 tarihinde sona eren ara hesap dönemine ait Sermaye Piyasası Kurulu'nun ''Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği (II-14.1)'' hükümleri kapsamında, Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu tarafından yayımlanan Türkiye Muhasebe Standartları/Türkiye Finansal Raporlama Standartlarına (TMS/TFRS) uygun olarak hazırlanan özet konsolide finansal tablolar ve özet dipnotları ile faaliyet raporunun tarafımızca incelendiğini


b) Şirketteki görev ve sorumluluk alanımızda sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, söz konusu özet konsolide finansal tablolar ve faaliyet raporunun önemli konularda gerçeğe aykırı bir açıklama içermediği yada açıklamanın yapıldığı tarih itibariyle...