14 / 05 / 2024

getirisi en yüksek konut projeleri

getirisi en yüksek konut projeleri

Bu yıl İstanbul’da satışı devam eden markalı konut projesi sayısı bin 500’e yaklaştı. Bu durum yatırımcılar için karar vermeyi zorlaştırıyor. Kentin getiri potansiyeli en yüksek 50 projesini belirledik.

Kira getirisi en yüksek 10 şehir! Listedeki sürprizler şaşırttı!

Yeni bir konut almak isteyen yatırımcılar kira getirisi yüksek olan şehirleri merak ederken en yüksek kira getirisinde ilk 10 şehir arasında İstanbul yer almadı. İşte kira getirisi en yüksek 10 şehir...

Bankaların mevduat faiz oranları uçuşta! 32 günlük en yüksek faiz veren banka Mart 2024: 100 bin TL'si olanlar dikkat!

Birikimlerini değerlendirmek isteyenler en yüksek mevduat faizini araştırmaya başlamışken, bankalar mevduat faizlerini güncellemeye devam ediyor. Peki 100 bin TL'nin 32 günlük getirisi hangi bankada ne kadar? İşte banka banka 28 Mart 2024 mevduat faizleri...

Mevduat faizlerinde son durum ne? En yüksek mevduat faiz oranları: 100 bin TL'ye 32 günde tam bu kadar veriliyor!

Milyonlarca kişi bankaların mevduat faiz oranlarını ve en yüksek mevduat faiz oranlarını araştırıyor. Peki Mevduat faizlerinde son durum ne? En yüksek mevduat faiz oranları hangi bankalarda? İşte 16 Mart 2024 banka banka mevduat getirisi hesaplama....

1 milyon TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar? Banka mevduat faizleri ve en yüksek mevduat faizi hesaplama!

Bankalara belirli bir para yatıranlar, mevduat faizleri sayesinde aylık kazanç elde ediyor. Peki 1 milyon TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar? Güncel mevduat faiz oranları ve en yüksek mevduat faizi hesaplama!

Mevduat faizleri 2002'den beri en yüksek seviyesinde! 350 bin TL'nin faiz getirisi hangi bankada kaç TL?

Mevduat faizlerinde 2002'den beri en yüksek seviye görüldü. Peki 350 bin TL'nin faiz getirisi hangi bankada kaç TL? İşte banka banka mevduat faizi hesaplama 8 Mart 2024...

Türkiye’nin en yüksek konut getirisine sahip ilçe Mamak oldu!

ENDEKSA verilerine göre; Mamak Türkiye’nin en yüksek konut getirisi oranına sahip ilçesi olarak belirledi.

Konutta yıllık getirisi en yüksek ilçeler peş peşe sıralandı! Şampiyon Ankara'dan!

Endeksa, konutta yıllık getiri oranı en fazla olan ilçeleri peş peşe sıraladı. Araştırmada Türkiye’nin en kalabalık il ve ilçeleri mercek altına alındı. Konutta en yüksek getiri ise Ankara'dan oldu. 

Denge Towers'ta yüksek kira getirisi!

Denge Yapı tarafından Sancaktepe’de inşa edilen Denge Towers, kira getirisi en yüksek proje olma konusunda oldukça iddialı. Yatırımcısına yüksek kazanç sağlayan Denge Towers'tan 351 bin TL'ye alınan evlerde 2 bin TL'ye kadar kira geliri elde edilebiliyor.

Beylikdüzü bölgesinin getirisi en yüksek projesi Makyol Yaşam'da kampanyalar devam ediyor!

Dünyanın ilk 225 taahhüt firması içinde yer alan Makyol İnşaat'ın 'YÜZDE 100 EV' konseptiyle oluşturduğu Makyol Yaşam projesinin Beylikdüzü bölgesinin getiri potansiyeli en yüksek projesi olması öngörülüyor.

Satılık konut fiyatlarında en yüksek artış İstanbul’da!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Temmuz ayı raporu yayınlandı. Satılık konut fiyatlarında en yüksek artış İstanbul’da yaşandı.

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nun en yüksek viyadüğünün temeli atıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında çalışmalar son sürat devam ederken, proje kapsamında yer alan en yüksek viyadükün temelleri atıldı. 445 metrelik ve 12 kilometrelik viyadüğün yapımında 25 ekip görev alıyor.

Artvin Yusufeli Barajı dünyanın 3. en yüksek gövdeli barajı olacak!

Türkiye’nin en yüksek gövdeli, dünyanın 3. en yüksek gövdeli barajı olacak olan Artvin’in Yusufeli Barajı ve HES’inin inşaatı sürüyor. Çoruh Nehri üzerinde yapılan, temeli geçtiğimiz yıl Şubat ayında atılan barajın 2018 yılında tamamlanması bekleniyor.

Yusufeli Barajı dünyanın 3. en yüksek gövdeli barajı olacak!

Türkiye'nin en yüksek, dünyanın üçüncü en yüksek gövdeli barajı olacak olan Artvin'in Yusufeli Barajı ve HES'inin inşaatı sürüyor. Çoruh Nehri üzerinde yapılan, temeli geçtiğimiz yıl şubat ayında atılan barajın 2018'de tamamlanması bekleniyor

getirisi en yüksek konut projeleri Haberi

getirisi en yüksek konut projeleri

Barındırdığı 5,3 milyon konutla Türkiye’nin en büyük konut pazarı olan İstanbul’un çehresi, sayısı her yıl artan markalı konut projeleriyle ciddi bir değişim geçiriyor. Bu değişim gayrimenkul yatırımcıları için büyük bir getiri fırsatı yaratıyor. Ancak arz tarafı öylesine canlı ki yatırım yapılacak doğru projeyi belirlemek hiç kolay değil.


EVA Gayrimenkul Değerleme’nin hazırladığı “İstanbul Markalı Konut Araştırması” da markalı konut arzının canlılığını rakamlarla ortaya koyuyor. Araştırmaya göre 2014’te İstanbul’da yükselen bin markalı konut projesinde 430 bin konut vardı. 2015’te proje sayısı bir önceki yıla göre yüzde 23 artarak bin 242’e yükseldi. Markalı konut sayısı ise ilk kez 500 bini aştı. 2016’da da yükseliş devam etti. Şirketin Şubat 2017’de yayımladığı “2016 İstanbul Markalı Konut Araştırması”na göre kentteki markalı proje sayısı önceki yıla göre...