11 / 05 / 2024

Gevher Otel yılın en iyi oteli

Gevher Otel yılın en iyi oteli

Kayseri şehir merkezinde bulunan Gevher Hotel ildeki otelleri, geride bıraktı. Booking.com üzerinden yapılan değerlendirmeler sonucu Gevher Hotel Kayseri'de yılın oteli seçildi.

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

Bursa Beton 30. yılını kutladı!

Bursa'nın sektöründe önde gelen firmalarından Bursa Beton, 30. yılını kent protokolü, müşterileri, bayileri ve çalışanları ile birlikte Hilton Otel'de düzenlenen törenle kutladı.

Kayseri Gevher Otel yılın en iyi oteli seçildi!

Kayseri şehir merkezinde bulunan Gevher Hotel ildeki otelleri, geride bıraktı. Booking.com üzerinden yapılan değerlendirmeler sonucu Gevher Hotel Kayseri'de yılın oteli seçildi.

Yalova Termal Palace Otel 2015 yılının sonunda hizmete girecek!

Karaderili Grup tarafından hayata geçirilen Yalova Termal Palace Otel projesi 180 milyon dolar yatırım değerine sahip. Projede 2 bin 200 yatak kapasitesi bulunuyor. Yalova Termal Palace Otel 2015 yılının sonunda hizmete girecek.

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi 60. yılını kutladı!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi 60. yılını Dedeman Otel'de plaket töreniyle kutladı. Canlı Türk Sanat Müziği şölcniyle başlayan programda, yemek yenmesinin ardından açılış konuşmaları yapıldı.

Ofis Tekin'e Yılın Mobilya Firması ödülü verildi!

Ofis Tekin'e Yılın Mobilya Firması ödülü verildi. Sanayici, iş adamları ve medya mensupları, ekonomi dünyasının prestij dergisi olan Ekosanayi dergisinin Ankara Swiss Otel’de düzenlenen ödül törenine Başkent’in tanınmış simaları katıldı.

Veysel Eroğlu'na Yılın Bakanı ödülü verildi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Yılın Bakanı" ödülüne layık görüldü. Ekosanayi Dergisi tarafından verilen "Yılın Başarılı İnsanları" ödülleri, Swiss Otel'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Mövenpick Hotels 40. yılını kutluyor!

Yaklaşık 23 ülkede 78 oteli bulunan, ilk oteli 1973 yılında Zürih'te misafirleriyle buluşan İsviçre kökenli otel grubu Mövenpick Hotels & Resorts hayata mükemmel lezzetler katmanın 40. yılını kutluyor...

Park Bosphorus İstanbul Hotel 2013 yılının son çeyreğinde açılacak!

CVK Group bünyesinde yer alan Park Bosphorus İstanbul Hotel şehrin merkezi Taksim Gümüşsuyu’nda, bir döneme damgasını vuran ünlü Park Otel’in temelleri üzerinde yükseliyor. Otel 2013 yılının son çeyreğinde açılacak...

Sabancı Holding, yılın ilk yarısında 1 milyar 89 milyon lira kar elde etti!

Sabancı Holding Üst Yöneticisi Zafer Kurtul: "Yılın ilk altı ayında ülkemizdeki ekonomik durum beklentilerimiz çerçevesinde gelişti” dedi. Sabancı Holding'in, 2013 ilk yarı konsolide net karı 1 milyar 89 milyon lira oldu...

TAV, yılın ilk yarısında 53 milyon avro net kar elde etti!

TAV Havalimanları Holding, bu yılın ilk yarısında net karını geçen yıl aynı döneme göre yüzde 7 artırarak 53 milyon Avro’ ya (126 milyon TL) yükseltti...

İstanbul'daki ofis kiraları son 5 yılın en yüksek seviyesine çıktı!

İstanbul'daki ofis kiraları son 5 yılın en yüksek seviyesine ulaştı, Bölgesel bazda en yüksek ofis kira değeri her iki segmentte de 41 dolar ve 28.6 dolar ile Esentepe iken Kavacık bölgesi alt fiyatla segmentinde 10.2 dolarla en altta bulunuyor.

Türkiye yılın ilk yarısında ihracatını yüzde 20.4 artırdı!

Zafer Çağlayan, dünyanın en büyük hizmet ihracatçılarından biri olan Türkiye'nin, yılın ilk yarısında ihracatını yüzde 20.4 artırdığını böyledi. Çağlayan, yaptığı yazılı açıklamada, haziran ayı ödemeler dengesi ve istihdam verilerini değerlendirdi

Gevher Otel yılın en iyi oteli Haberi

Gevher Otel yılın en iyi oteli

Gevher Hotel Genel Koordinatörü Hüseyin Saççıoğlu," Booking.com internet üzerinden rezervasyonların değerlendirmesinin yapıldığı, etkin kullanılan ve oteller hakkında ön fikir veren önemli bir kuruluş. Böyle bir kuruluştan 2014 yılında konaklama memnuniyeti değerlendirmeleri neticesinde verilen bu ödülü almak bizi oldukça memnun etti. Hem Booking.com a hem de otelimizi tercih eden tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum. Görevimiz müşteri memnuniyetini sağlamak için gayret göstermek.Müşterilerimizin otelimizin hizmetlerinden ve konforundan memnun kalması bize bu anlamlı ödülü getirdi" diye konuştu. Kalitenin sürekliliği için kontrol mekanizmasının sağlıklı çalışması gerektiğini vurgulayan Saççıoğlu 'İnsanlar işlerini severek yaptığında bazı problemler çıksa bile sonunda mutlaka başarı ve takdir geliyor" dedi. "Müşterilerimizi aile sıcaklığına sahip bir şehir otelinde ağırlıyoruz." ifadelerini kullanan Saççıoğlu, " Otelimizde Türk kültürünün misafirperverliğini içtenlikle göstermeye çalışıyoruz. Ayrıca geniş ücretsiz...