01 / 05 / 2024

Geycek RES

Geycek RES

Adnan Polat, 100 megavatlık kapasite artış yatırımı devam eden Soma RES projesini Mayıs 2015'te tamamlayarak 240 megavat kurulu güce ulaşacaklarını, Türkiye'nin işletmedeki en büyük rüzgâr santrali olacaklarını söyledi.

Polat Holding rüzgar enerjisinde Avrupa'nın lideri olacak!

Rüzgâr enerjisine 5 yılda 1 milyar dolar yatırım yapacaklarım ifade eden Polat bu yatırımla hayata geçecek 20 bin megavat kurulu güce erişildiğinde devletin gaza 6 milyar dolar az para ödeyeceğini ifade etti.

Türkiye'nin en büyük rüzgar santrali Geycek RES açıldı!

EPDK Başkanı Yılmaz, bugün açılan Türkiye'nin en büyük rüzgar santrali Geycek RES ile "Türkiye’nin elektrik enerjisi sektörü yeni ve önemli bir yatırıma daha kavuştu" dedi.

Vakko'dan İstanbul Boğazı’nın kıyısına yepyeni bir otel... Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geliyor!

Vakko, ikinci oteli için düğmeye bastı. Dev şirket İstanbul Boğazı’nın kıyısına Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geleceğini ilan etti. 

Ağaoğlu’nun 250 milyon TL'ye mal olacak RES projesine onay çıktı!

İş insanı Ali Ağaoğlu’na ait Üçgen Seferihisar Rüzgar Enerjisi Elektrik Üretim A.Ş enerji şirketinin, Seferihisar RES projesi kapasite artışı için hazırlanan ÇED dosyası onaylandı. Proje 250 milyon liraya mal olacak.

Güres Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güres Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güven Yıldız ve Resul Katıksız ortaklığında kuruldu.

Resıdence Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Resıdence Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer'de Mehmet Kaya tarafından kuruldu!

Oraysan İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pera Resıdence Şubesi açıldı!

Oraysan İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pera Resıdence Şubesi Beyoğlu'nda 8 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Özkan tarafından açıldı.

Öz-Res İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Öz-Res İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Öz-Res İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kadıköy’de yapıldı. 

Yemeksepeti'nden TÜRES üyesi 500 işletmeye 2 bin TL’lik kira yardımı!

Yemeksepeti Üst Yöneticisi (CEO) Nevzat Aydın, Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) üyesi işletmelere toplam 1 milyon TL’lik destek olduklarını, verdiğimiz destekle TÜRES üyesi 500 işletmeye 2 bin TL’lik kira yardımı yaptıklarını söyledi.

TÜRES'ten kapalı restoranlardan kira alınmasın talebi!

Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Genel Başkanı Ramazan Bingöl, pandemi süreci boyunca kapalı olan restoranlardan kira alınmaması yönünde talepte bulundu. 

İstanbul Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi The Marmara Suadiye Resıdence Şubesi açıldı!

İstanbul Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi The Marmara Suadiye Resıdence Şubesi bugün Kadıköy'de 115 milyon TL sermaye bedeli ile Ata Eremsoy tarafından açıldı.

Res Medya Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Res Medya Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çam tarafından kuruldu.

Silivri RES Projesi imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Gaziosmanpaşa RES Projesi’ne İlişkin Hazırlanan 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Askıya çıktı.

Çeşme RES'in imar planları davalık oldu!

İzmir'in Çeşme ilçesi Sarnıç bölgesindeki rüzgar enerjisi santrallerinin (RES) imar planları, hak sahipleri tarafından açılan davanın ardından iptal edildi.

Silivri RES TM Enerji İletim Hattı plan tadilatı askıda!

Silivri İlçesi, 154 KV Yamaçtepe 2. RES TM - Seymen Çöp Gaz TM - Silivri RES TM Enerji İletim Hattına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Geycek RES Haberi

Geycek RES

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, 100 megavatlık kapasite artış yatırımı devam eden Soma RES projesini Mayıs 2015'te tamamlayarak 240 megavat kurulu güce ulaşacaklarını, şirket olarak Geycek RES'in rekorunu kırarak Türkiye'nin işletmedeki en büyük rüzgâr santrali olacaklarını söyledi. Rüzgâr enerjisine 5 yılda 1 milyar dolar yatırım yapacaklarını ifade eden Polat bu yatırımla hayata geçecek 20 bin megavat kurulu güce erişildiğinde devletin gaza 6 milyar dolar az para ödeyeceğini ifade etti. 


Yenilenebilir enerjide çalışmaların yanlış başladığını iddia eden Polat, hükümetin hataları düzeltmeye çalıştığını söyleyerek, "Kırşehir'i 150 megavat ile aydınlatıyoruz. Nevşehir'i de aydınlatalım dedik. Niye vermiyorsun? 20 bin megavatı bu yasayla 40 senede yapaPolat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, Türkiye'nin işletmedeki en büyük rüzgâr santrali olacaklarını söyledi. 


mayız. 3 satırlık iş...