17 / 05 / 2024

geyve pamukova alifuatpaşa arıtma tesisi

geyve pamukova alifuatpaşa arıtma tesisi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi yerel seçimlerin ardından ilçe projelerine startı verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova’da atıksu sorununun çözüme kavuşacağı proje ile ilgili açıklamalarda bulundu...

Sakarya Geyve Meydanı inşaatında son durum ne?

Geyve heyeti ile bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce, Geyve Meydan projesinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yüce açıklamasında, Meydan projesinde kaba inşaatın tamamlandığını dile getirdi. 

Sakarya Geyve'de 23.6 milyon TL'ye satılık fabrika binaları!

Geyve İcra Dairesi, Sakarya Geyve'de bulunan tek katlı kargir havai fişek oyuncak ve kimya fabrika binaları ve tarlasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 23 milyon 668 bin 793 TL olarak belirlendi. 

Sakarya Geyve Alifuatpaşa’daki MYO binası yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, MYO’nun Alifuatpaşa’daki ek hizmet binasının yenilenmesi için protokol imzaladı.

Ekrem Yüce: Pamukova’yı yeniden imar edeceğiz!

Pamukova Belediye Başkanı Adayı Ekrem Yüce, Cumhur İttifakı Aday Tanıtım Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Yüce, ''Pamukova’yı yeniden imar edeceğiz'' diye konuştu.

Sakarya Taraklı ve Geyve'ye 42 milyonluk yatırım!

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada “Taraklı ve Geyve ilçelerimizde 42 milyon liralık yatırım yaparak yeni bir içmesuyu projesini hayata geçiriyoruz." dedi

Sakarya Geyve ve Taraklı için ihale zamanı!

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Geyve ve Taraklı’nın 47 mahallesi için hayata geçirilecek içmesuyu projesinde çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını dile getirdi

Sakarya Geyve'de yollar asfaltlandı!

Geyve Belediyesi Alifuatpaşa’nın ardından Karaçam ve Nuriosmaniye Mahallerindeki asfaltlama çalışmalarını da tamamladı.

Sakarya Pamukova'ya yeni çehre!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut şehrin güney ucu Pamukova’da devam eden asfalt çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sakarya Geyve’nin bu mahallelerine müjde var!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Geyve Köprübaşı, Bağlarbaşı ve Akıncı Mahalleleri İçmesuyu çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Geyve-Pamukova Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Pamukova ve Geyve’ye hizmet sunacak olan Geyve-Pamukova Atıksu Arıtma Tesisinde çalışmaların tamamlandığını açıkladı.

Geyve Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi Eylül'de açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Geyve’de inşa edilen Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi’nde çalışmalar tamamlandı.

Sakarya Pamukova şantiye alanına döndü!

Sakarya Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, ilçede devam eden yatırım ve projelerle ilgili değerlendirme yaparak, “Geleceğin Pamukovasını inşa ediyoruz” dedi.

Sakarya Pamukova'ya 9 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Pamukova’da inşası devam eden içmesuyu hattı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

geyve pamukova alifuatpaşa arıtma tesisi Haberi

geyve pamukova alifuatpaşa arıtma tesisi


Sakarya Büyükşehir Belediyesi yerel seçimlerin ardından ilçe projelerine startı verdi.


Büyükşehir Yasası ile tüm ilçelerde yatırımlar gerçekleştirecek olan Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Pamukova’da sağlam altyapıya kavuşuyor. Pamukova’da atıksu sorununun çözüme kavuşacağı proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “17 Milyon 313 bin TL’lik yatırımla hayata geçirilen projeyle Pamukova’nın atıksu sorununu en kısa zamanda çözeceğiz. Proje kapsamında toplam 96 kilometre uzunluğunda hat inşa edilerek ilçemiz modern bir altyapıya kavuşacak” diye konuştu.


Pamukova’da devam eden proje kapsamında atıksuların arıtılarak tekrar doğal ortama deşarj edileceğinin vurgusunu yapan Başkan Toçoğlu, “Hayata geçirdiğimiz projede en önemli amaç çevrenin korunmasıdır. Hatta toplanan atıksular Geyve’de inşa edilecek 20 Milyon TL’lik Geyve-Pamukova-Alifuatpaşa ortak Atıksu Arıtma Tesisi’nde arıtılarak doğal ortama deşarj edilecek....