28 / 08 / 2024

gezip görülebilecek

gezip görülebilecek

Dünya'da gezip görülebilecek, 52 yer açıklandı. New York Times, her yıl yaptığı gibi listeyi okuyucularıyla paylaştı. Listede ilk sırayı ise, modanın kalbinin attığı İtalya'nın Milano kenti kaptı.

İşte Whatsapp’in yeni özelliği! Artık kayıtlı olmasa da profil resmi görülebilecek!

Whatsapp’ta pek çok kullanıcının çok beğeneceği bir özellik geliyor.  Popüler sosyal medya platformunun getireceği yeni özellik ile artık telefonda numarası kayıtlı olmayan kişilerin de profil resmi görüntülenebilecek.

E-Bordro Ocak 2023 sorgulama ekranı açıldı Zamlı maaşlar e-Devletten görülebilecek!

Milyonlarca memurun merak ettiği Ocak 2023 maaş bordrosuna e devletten ulaşılabilecek. Bir çok kamu hizmetleri için tek bir  erişim imkanı sağlayan e-Devlet kapısı üzerinden memur maaşları e-Bordro ile görülebilecek.

1938 yılında Eminönü'nden Süleymaniye ve Sultanahmet görülebilecek!

1938 yılında İstanbul'un planını hazırlayan Prost, suriçinde yeni açılacak caddelerin istikametlerini büyük camilerin konumuna göre belirlemiş. Açılacak üç yeni cadde ile Eminönü'nden Sultanahmet, Ayasofya ve Süleymaniye camileri görülebilecekmiş.

Selimiye Camii 100 km mesafeden görülecek!

Osmanlı döneminin en önemli mimari yapılarından birisi olan ve Mimar Sinan'ın ‘ustalık eserim' dediği Selimiye Camii, geceleri 100 kilometre mesafeden görülebilecek.

Dünyanın gezilecek 52 yerinden biri Kaş!

Dünya'da gezip görülebilecek, 52 yer açıklandı. New York Times, her yıl yaptığı gibi listeyi okuyucularıyla paylaştı. Listede ilk sırayı ise, modanın kalbinin attığı İtalya'nın Milano kenti kaptı.

Sokaklardaki baz istasyonunun ölçüm değeri e-Devlet'ten görülebilecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 4 Kasım Pazartesi gününden itibaren isteyen herkesin e-Devlet üzerinden kendilerine en yakın baz istasyonunun elektromanyetik alan ölçüm değerini takip edebileceğini bildirdi....

Taner Yıldız: Nükleer santral için Japonlarla görüşmeler sürüyor!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Sinop 'ta kurulması planlanan ikinci nükleer santral için Japonya ile  görüşmelerin devam ettiğini, bugün de teknik heyetlerin görüşeceğini söyledi

Onaltı Dokuz İstanbul'dan son görüntüler!

www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi, Astay Gayrimenkul'ün Onaltı Dokuz İstanbul projesinini inşaatını havadan görüntüledi

Nef Flats 163 projesinden son görüntüler!

www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi Levent'te inşa edilen Nef Flats 163 projesinin son durumunu havadan görüntüledi

Ali Sami Yen Stadı 'nın son görüntüleri ortaya çıktı!

Galatasaray 'ın, Türkiye ve Avrupa kupalarında destanlar yazdığı Ali Sami Yen Stadı 'nın son görüntüleri internette ortaya çıktı.

Hoşgörü Anıtı yapılma kararı, İstanbul Valiliği'ne takıldı!

Yerebatan Sarnıcı üzerine 'Hoşgörü Anıtı' yapılması kararı, İstanbul Valiliği'ne takıldı...  

Dumankaya İkon projesinden son görüntüler!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Dumankaya İkon projesini www.havadanemlak.com ekibi görüntüledi...

Hoşgörü Anıtı'nın yapılma kararı tartışma yarattı!

Mavi Marmara baskınına tepki olarak Yerebatan Sarnıcı üzerine 'Hoşgörü Anıtı' yapılması kararı tartışma yarattı...  

gezip görülebilecek Haberi

gezip görülebilecek

Dünya'da gezip görülebilecek, 52 yer açıklandı. New York Times, her yıl yaptığı gibi listeyi okuyucularıyla paylaştı. Listede ilk sırayı ise, modanın kalbinin attığı İtalya'nın Milano kenti kaptı. İtalya'yı Küba ve ABD'nin Pensilvanya şehri takip etti. 2015 yılında gidilecek 52 yer arasında Türkiye'de girdi. Turizm cenneti Antalya'nın Kaş beldesi 52. sırada yerini aldı. İş o muhteşem yerlerin listesi: 


1. Milano, İtalya , 2. Küba , 3. Pensilvanya , 4. Yellowstone Milli Parkı , 5. Şili , 6. Singapur , 7. Durban, Güney Afrika , 8. Bolivya , 9. Faroe Adaları , 10. Makedonya , 11. Kolombiya , 12. St.Vincent ve Grenadinler , 13. Florida , 14. Zimbabve , 15. Burgonya, Fransa 3,16. Manhattan, New York 3,17. Tanzanya , 18. Peru ,...