04 / 05 / 2024

Gezmişler İnşaat kaç yıldır var

Gezmişler İnşaat kaç yıldır var

Gezmişler İnşaat 35’inci yaşını kutladı. 15 Ocak 1981 tarihinde kurulan Gezmişler İnşaat 35. doğum gününü yapımı devam eden Adabahçe Evleri’nin şantiyesinde düzenlenen törenle kutladı.

Katalan İnşaat Kaşarcı Rezidans'ta yüzde 50 peşinatla! Yeni proje!

Katalan İnşaat tarafından hayata geçirilen Kaşarcı Rezidans projesinden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kaşarcı Rezidans'ta 1 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Benzin, motorin, LPG fiyatları yeni ayın ilk gününde kaç TL oldu? ÖTV zammı gelecek mi? Sürücüler aman dikkat!

Geçtiğimiz günlerde, akaryakıt fiyatlarına ÖTV zammı beklendiği ileri sürülmüştü. Bakan Şimşek, konuya açıklık getirdi. Peki benzin, motorin, LPG fiyatları yeni ayın ilk gününde kaç TL oldu? İşte BP, Opet, Total, Shell, PO 1 Aralık 2023 fiyat listesi...

Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Buhar kazanlı ütüler ne kadar, kaç TL? İşte buhar kazanlı ütü fiyatları

Buhar kazanlı ütülerin fiyatları araştırıyor. Peki buhar kazanlı ütüler ne kadar, kaç TL? En ucuz buhar kazanlı ütünün fiyatı ne? İşte güncel buhar kazanlı ütü fiyatları...

Dul ve yetim aylığı, evde bakım maaşı, yaşlı aylığı engelli yakını aylığı kaç TL oldu? Son dakika maaşlara hemen bakın!

Temmuz ayı memur maaş katsayısında uygulanan yeni düzenlemenin ardından sosyal hizmet modelleri çerçevesindeki pek çok kalemde de artış yaşandı. Peki dul ve yetim aylığı, evde bakım maaşı, yaşlı aylığı engelli yakını aylığı kaç TL oldu?

Kapadokya'da 500'ün üzerinde kaçak yapı yıkıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kapadokya'da tarihi ve kültürel dokuya zarar veren 500'ün üzerinde kaçak yapının yıkıldığını duyurdu.

16 Temmuz 2023 dolar ne kadar? Bugün euro kaç TL? İşte son dakika güncel döviz kurları...

Yatırımcılar ve vatandaşlar, döviz kurlarını yakından takip ediyor. Peki, dolar ne kadar? Bugün euro kaç TL? İşte 16 Temmuz 2023 son dakika güncel döviz kurları...

15 Temmuz Cumartesi euro/TL kuru ne kadar? Bugün euro kaç lira? Euro alış satış fiyatı...

Euro/TL kuru dün 29,130 TL seviyesi ile tarihi rekorunu kırdı. Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler merak konusu olmaya devam ediyor. Peki 15 Temmuz Cumartesi euro/TL kuru ne kadar? Bugün euro kaç lira? Euro alış satış fiyatı...

Rekor! Altın bilezik fiyatları fırladı! Hemen koşun, bakın! 13 Temmuz 2023 22-18 ve 14 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın bugün tarihi rekorunu kırdı. Ons altın 1959 dolara yükselirken gram altın 1660 TL barajını geçti. Altın bilezik fiyatları fırladı. 22-18 ve 14 ayar altın bilezik kaç TL? 13 Temmuz altın bilezik fiyatları...

Kapalıçarşı'da altın bilezik fiyatları ne kadar? Bugün 22 ayar, 14 ayar ve 18 ayar altın bilezik kaç TL?

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı altın ve altın bilezik fiyatlarını yakından takip ediliyor. Ons altın bugün 1924 dolardan işlem görüyor. Peki Kapalıçarşı'da altın bilezik fiyatları ne kadar? Bugün 22 ayar, 14 ayar ve 18 ayar altın bilezik kaç TL? 5 Temmuz 2023 altın bilezik fiyatları.

Evleneceklere enflasyon ve kur şoku! Düğün maliyetleri iki katına çıktı! Ortalama düğün fiyatı kaç TL? 

Düğün yapacak çiftler, yüksek enflasyon ve kur yükselişi sebebiyle bütçelerini zorluyor. Düğün maliyetleri iki katına çıktı. Peki ortalama düğün fiyatı kaç TL? 

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Son dakika altın fiyatları! Altın bilezik fiyatları ne kadar? Bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın bilezik fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeler takip ediliyor. ABD enflasyon rakamlarının açıklanması ile altın fiyatları yükselişe geçti. Peki altın bilezik fiyatları ne kadar?  Bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Gezmişler İnşaat kaç yıldır var Haberi

Gezmişler İnşaat kaç yıldır var

Gezmişler İnşaat 35’inci yaşını kutladı. 15 Ocak 1981 tarihinde kurulan Gezmişler İnşaat 35. doğum gününü yapımı devam eden Adabahçe Evleri’nin şantiyesinde düzenlenen törenle kutladı.


Yüzlerce çalışanı ve davetlilerle birlikte 35. yıl pastasını kesen Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Aykut Gezmiş yaptığı konuşmada,  “Giresun'un tek 35 yıllık inşaat şirketi olan Gezmişler İnşaat markasını yaratan siz değerli emekçi dostlarımla, omuz omuza bu günlere geldik. Yola çıktığımızda çoğumuz çocuk yaştaydık. Aranızda 25 yıldır birlikte çalıştığımız arkadaşlarımız var. Biz büyük bir aileyiz ve bizi bir arada tutan şey, para değil sevgidir” dedi.


Şirketin kurucusu ve Aykut Gezmiş'in babası Aydoğan Gezmiş'in de katıldığı törende pasta kesilmesinin ardından havai fişek gösterisi yapıldı. Gösteriden sonra konuşmasını sürdüren Gezmiş, “Bu zamana kadar 3 bin aileyi ev sahibi yaptık. Yüzlerce...