18 / 05 / 2024

Ghassan Alsalama

Ghassan Alsalama

Grün Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hanifi Kömürcü, Ghassan Alsalama, Housam Solıman Salama ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi'nde kuruldu.

Ghassan Ahmed M. Amodi kimdir?

Albaraka Türk Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ghassan Ahmed M. Amodi kimdir? Ghassan Ahmed M. Amodi daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ghassan Ahmed M. Amodi'nin biyografisi...

Iste House Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iste House Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Abdallah E.S. Elsawaf, Alı Ghassan H. Zwayen, Alsadeq M.J. Shannoon ve Bassam Hamdı A. Al-Sarray ortaklığında kuruldu.

Golden Pıllars İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Pıllars İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Alsalti, Ahmad Ghassan Altınawı, Husseın Mohamme Al-Aswadı ve Mahmoud Saeed ortaklığında kuruldu.

Abm Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abm Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdulaziz M. Al-Mansoori ve Huda Ghassan T Hawa ortaklığında kuruldu.

Arap yatırımcı kentsel dönüşüme geliyor!

Pendik’te Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçiren Masar İnşaat’ın Başkanı Ghassan “Ortadoğulu yatırımcılar olarak Türkiye’yi çok seviyoruz. Arap yatırımcı kentsel dönüşüme girmek için fırsat bekliyor” şeklinde konuştu.

Konut sektörü yeniden yükselişe geçiyor!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Bahaş Holding CEO’suAbdüssamet Bahadır, Masar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmad Ghassan Altınawı ve İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık TÜİK 2019 Ağustos Konut Satış İstatistiklerini değerlendirdi...

İnşaat patronları 2019 Haziran konut satış rakamlarını değerlendirdi!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt,  Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, Masar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmad Ghassan Altınawı konut satış rakamlarını değerlendirdi...

Jamalo Group İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jamalo Group İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Ghassan Jamalo tarafından kuruldu.

Şafak Havacılık Turizm Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak Havacılık Turizm Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghassan  Jnıd tarafından kuruldu.

İstanbul Yeni Havalimanı Körfez'le ticareti ikiye katlayabilir!

Kuveyt'in Ankara Büyükelçisi Ghassan Yusuf el Zawawi, "Türkiye'nin Körfez bölgesindeki ülkelerle ticaret hacmi yeni havalimanıyla birlikte iki katına ulaşabilir." dedi.

Alhamidioğlu Gayrimenkul Sanayi ve dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhamidioğlu Gayrimenkul Sanayi ve dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Ghassan AL Hamıdı, Nazıha Al Lolah, Mohammad Alhamıdı ve Maan Alhamnıdı ortaklığından  kuruldu.

Naccar Oğlu İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Naccar Oğlu İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 120 bin TL sermaye bedeli ile Ghassan Najjar tarafından kuruldu.

Dünyaverim Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünyaverim Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ghassan Barchrı ve Mohamad Azkoul ortalığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ghassan Alsalama Haberi

Ghassan Alsalama

Grün Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hanifi Kömürcü, Ghassan Alsalama, Housam Solıman Salama ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi'nde kuruldu. 


Grün Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-İnşaat sanayi ve konutlarla ilgili her türlü ekipmanları, plastikten mamul boru, doğrama, kapı, pencere, pvc, sineklik, dekorasyon ve süs eşyası, masa ve sandalye gibi malzemelerin imalatını, ithalatını, ihracatını yapmak b- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  c-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş...