12 / 05 / 2024

gib personeli fazla çalışma ücreti

gib personeli fazla çalışma ücreti

Gelir İdaresi Başkanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı personeline fazla çalışma ücreti ödenmesine ilişkin karar 7 Kasım 2014 tarihinde 29168 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte karar metni..

Fazla ödenen emlak vergisinin iadesi!

Emlak Vergisi Kanununda Sıfır oranlı emlak vergisi olarak ifade edilen mesken muafiyetinden haberi olmayan kimseler ödedikleri verginin iadesini isteyebiliyor. Peki fazla ödenen emlak vergisinin iadesi nasıl yapılır?

Nef Ataköy 22’de 800'den fazla daire satıldı!

Nef, 25 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek Nef Ataköy 22’ de, 20 günde 800’den fazla aileyi ev sahibi yaptı. Projede teslimler Mayıs 2017’de gerçekleşecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı personeli yönetmeliği!

Kültür ve Turizm Bakanlığı personeli görevde yükselme ve unvan değişikliği yönetmeliği 3 Haziran 2014 tarihinde 29019 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Kültür ve Turizm Bakanlığı personeli yönetmeliği esasları...

20 günde 800'den fazla aile Nef Ataköy'de ev sahibi oldu!

420 milyon liralık yatırımla hayata geçecek Nef Ataköy 22'de 20 günde 800'den fazla aile ev sahibi oldu. Fiyatların 170 bin dolardan başladığı projeyle ilgili bilgi almak için bir ayda 16 bin 522 kisi başvurdu.

Avrupa'da en fazla göçü Almanya aldı!

Merkezi Paris’te bulunan Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) tarafından yayımlanan göç raporunda AB içinde 2012 itibarıyla en fazla göçü Almanya'nın aldığı belirtildi. İtalya, İspanya ve İngiltere’ye gelen göçmen sayısı düştü..

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Personeli Yönetmeliğinde Değişiklik Yönetmeliği!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, 21 Mayıs 2014 tarihinde 29006 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yapılan değişiklikler...

Çinçin Mahallesi'nde 2000'den fazla kaçak yapı yıkıldı!

" Çinçin Kentsel Dönüşüm Projesi ", Altındağ'da yürütülen kararlı mücadelenin simgesi oldu. Sadece Çinçin bölgesinde 2000' den fazla kaçak yapı, kararlı bir mücadele ile yıkıldı...

Maden kazalarında 73 yılda 3 binden fazla işçi öldü!

Türkiye'de, 1941 yılından bu yana maden ocağı kazalarında 3 bini aşkın kişi hayatını kaybetti. En fazla kayıp verilen kaza, 1992'de 263 kişinin öldüğü Zonguldak'ın Kozlu ilçesindeki grizu faciası oldu...

Erkekler kadınlardan 5 kat daha fazla kasko poliçesi alıyor!

Türkiye’nin ilk ve en geniş sigorta platformu Sigortam.net 13. yaşını kutlarken Türkiye’de internet sigortacılığının kullanım alışkanlıklarına ışık tutuyor. Erkekler kadınlardan 5 kat daha fazla kasko poliçesi alıyor.

Atatürk Havalimanı en fazla yeni güzergaha sahip havalimanı seçildi!

TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı, uçuş ağına eklenen 20 yeni destinasyon ile Euro Annies 2014 Ödülleri'nde "En fazla yeni güzergaha sahip havalimanı" seçildi.

İzmir, Roma ve Atina'dan daha fazla turist çekecek!

Akın Ersoy, Kadifekale ile Kemeraltı aksında sürdürülen kazı ve restorasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla İzmir'in çok büyük bir turizm potansiyeline kavuşacağını ifade ederek, "İzmir'in, Roma ve Atina'dan daha fazla turist çekeceğini düşünüyoruz" dedi.

TUSKON'dan arazi açıklaması: Rakibimizden daha fazla teklif verdik ve aldık!

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), arsa tahsisi konusunda kendisine kıyak yapıldığına dair yalanladığı iddia yenilenince, konuyla ilgili açıklama yaptı. TUSKON, "Rakibimizden daha fazla teklif verdik ve aldık" dedi...

Kentsel dönüşümde birden fazla evi olanlar!

Kentsel dönüşüm kapsamında riskli alan olarak tespit edilen bölgelerde evini tahliye edenler Bakanlıkça kararlaştırılacak aylık kira yardımından faydalanabiliyor. Peki Kentsel dönüşümde birden fazla evi olanlar her ev için kira yardımı alabilir mi?

gib personeli fazla çalışma ücreti Haberi

gib personeli fazla çalışma ücreti

Gelir İdaresi Başkanlığı personeline fazla çalışma ücreti ödenmesine ilişkin karar!

Gelir İdaresi Başkanlığı personeline fazla çalışma ücreti ödenmesine ilişkin karar 7 Kasım 2014 tarihinde 29168 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Karar metni şu şekilde;


BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2014/6897

Gelir İdaresi Başkanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı personeline fazla çalışma ücreti ödenmesine ilişkin ekli Kararın yürürlüğe konulması; Maliye Bakanlığının 10/10/2014 tarihli ve 8556 sayılı yazısı üzerine, 27/6/1989 tarihli ve 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek 13 üncü maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 13/10/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır.


KARAR

...

- Fazla çalışma ücreti, mesai saatleri dışında fiilen fazla çalışma yapan personele ödenir.

- Her bir personele fazla çalışma ücreti ödenecek süre ayda elli saati geçemez.

- Fazla çalışmanın her bir saati için 2014 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanununun cetvelinde belirlenmiş...