03 / 05 / 2024

gıda ve enerji

gıda ve enerji

Fiyat İstikrarı Komitesi beşinci toplantısı Hazine ve Maliye Bakanı Nebati başkanlığında gerçekleşti. Bakan Nebati fiyat istikrarı için alınan beş önlemi açıkladı. 

İngiltere'de enflasyon son 40 yılın zirvesinde! Artışa en çok katkı enerji, yakıt, gıda ve konut fiyatlarından!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere'de enflasyon, Mayıs ayında yüzde 9,1'e yükselerek, son 40 senenin  en yüksek seviyesine ulaştı. Ülkede enflasyondaki artışa en fazla katkıyı da enerji, yakıt, gıda ve konut fiyatları verdi.

Kardoor İnşaat Gıda Reklam Enerji Mobilya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardoor İnşaat Gıda Reklam Enerji Mobilya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Mehmet Kara tarafından kuruldu.

Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

İkan Enerji Petrol Madencilik İnşaat Gıda Ve Savunma Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkan Enerji Petrol Madencilik İnşaat Gıda Ve Savunma Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Meral Çobanoğlu tarafından kuruldu.

Enflasyondaki gerilemede gıda ve temel mal grupları öne çıktı!

Merkez Bankası Ekim Ayı Fiyat Gelişmeleri Raporunu yayımlandı.Buna göre, enflasyondaki gerilemede gıda ve temel mal grupları öne çıktı, yıllık enflasyon enerji dışındaki tüm ana gruplarda düşüş kaydetti.

Arazlar Group Turizm Gıda ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arazlar Group Turizm Gıda ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mojtaba Torabi tarafından kuruldu.

Beysa Otelcilik Turizm Gıda ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Beysa Otelcilik Turizm Gıda ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Seezar Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Gıda ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seezar Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Gıda ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hani Endrees tarafından kuruldu.

Remhay Otomotiv Gıda ve İnşaat İthalat Anonim Şirketi kuruldu!

Remhay Otomotiv Gıda ve İnşaat İthalat Anonim Şirketi Beylikdüzü'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Kaya tarafından kuruldu. 

Luna Otomotiv İnşaat Gıda ve Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Luna Otomotiv İnşaat Gıda ve Restorasyon Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 5  milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Çakar tarafından kuruldu. 

Altıyol Turizm Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Altıyol Turizm Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Flytur Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flytur Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Demir tarafından kuruldu. 

Al Karaçalı Turizm Otelcilik Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Al Karaçalı Turizm Otelcilik Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Karaçalı tarafından kuruldu. 

gıda ve enerji Haberi

gıda ve enerji

Fiyat İstikrarı Komitesi beşinci toplantısında güncel enflasyon gelişmelerinin mercek altına alındığını kaydeden Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, alınan beş önlemi paylaştı.

Fiyat İstikrarı Komitesi, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati başkanlığında 5'inci kez toplandı.

Toplantıda son dönemde küresel gelişmelere bağlı başta gıda ve enerji başta olmak üzere emtia fiyatlarının seyri mercek altına alındı.

Toplantının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Nebati, "Güncel enflasyon gelişmelerini mercek altına aldığımız toplantı kapsamında arz kesintilerinin gıda ve enerji fiyatları üzerindeki risklerini detaylandırarak stratejik tarımsal ürünlerin yurt içi arzındaki gelişmelerini kapsamlı bir şekilde değerlendirdik" diye belirtti.

Fiyat İstikrarı Komitesi'nin beşinci toplantısına ilişkin basın açıklaması şu şekilde: 

Fiyat İstikrarı Komitesi'nin beşinci toplantısına ilişkin basın açıklaması

"1. Kamu fiyat politikalarının, enflasyonla mücadele konusundaki kararlılık ve mali disiplin çerçevesinde belirlenmeye...