30 / 04 / 2024

GİG Global İnvestment Group iletişim

GİG Global İnvestment Group iletişim

GİG Global İnvestment Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Altal ve Majed Karroum ortaklığında kuruldu...

İngiltere'de inşaat sektörü aktivitesi Ekim ayında keskin düşüş gösterdi!

S-P Global/CIPS tarafından yapılan açıklamaya göre İngiltere'de inşaat sektörü aktivitesi Ekim ayında yüksek borçlanma maliyetleri ve yeni projelere yönelik "bekle-gör" yaklaşımına bağlı şekilde keskin düşüş gösterdi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Güngör34 Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör34 Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Güngör tarafından kuruldu.

Zeynosh Global Gayrimenkul Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeynosh Global Gayrimenkul Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Işıl Zeynep Özden tarafından kuruldu.

Gökaya Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökaya Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enver Gökkaya tarafından kuruldu.

Okçu35 Global İnşaat Malzemeleri Reklam Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okçu35 Global İnşaat Malzemeleri Reklam Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Demir tarafından kuruldu.

Anka Global İnvestment Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Global İnvestment Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kaya tarafından kuruldu.

Gökkaya Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkaya Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zahide Gökkaya tarafından kuruldu.

Küresel piyasalarda ralli devam ediyor! Gözler cuma günü ABD’de olacak!

ABD tahvil ihalelerinde en son 2008 krizi öncesi görülen fiyatlamalar yaşanırken hisse senedi endeksleri önemli global veriler öncesi ralli yapmaya devam ediyor.

Eurofins Dr Global Gıda Analiz Laboratuvarı Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eurofins Dr Global Gıda Analiz Laboratuvarı Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eurofins Dr Global Gıda Analiz Laboratuvarı Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Altunbüken ve Sinan Altunbüken ortaklığında kuruldu.

Birge Global Yapı Ve Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Birge Global Yapı Ve Gıda Sanayi Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Numan Sabit Emek tarafından kuruldu.

Gül Global İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gül Global İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Gül tarafından kuruldu. 

Asl Global Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asl Global Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aslan tarafından kuruldu.

GİG Global İnvestment Group iletişim Haberi

GİG Global İnvestment Group iletişim

GİG Global İnvestment Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Altal ve Majed Karroum ortaklığında kuruldu...

GİG Global İnvestment Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt...