08 / 05 / 2024

gimer ev merkezi

gimer ev merkezi

Van Gürpınar Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Gürpınar İyilik Merkezi (GİMER)" projesiyle evi yıkılan 2 vatandaş ev sahibi oldu.

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler ev sahibi ve kiracılara büyük fırsatlar sunuyor!

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler, kiralık ev arayanlara merkezi lokasyonlarda, eşyalı, tam donanımlı konaklama hizmeti sunarken ev sahiplerine de evlerini güvenle kiraya vererek, maksimum gelir elde etme fırsatı sunuyor.

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

Promer Mühendislik İnşaat Sanayi Ev Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Promer Mühendislik İnşaat Sanayi Ev Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Promer Mühendislik İnşaat Sanayi Ev Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Öğrenciler ev kiralarken nelere dikkat etmeli?

Yüz yüze eğitim kararından sonra öğrencileri ev telaşı sardı. Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu öğrencilere bazı tavsiyelerde bulundu. 

Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı 16-18 Eylül 2021'de!

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından Türkiye'de 16-18 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk kez yapılacak "Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı"  250 katılımcı firma ve 20 bin ziyaretçi hedefi ile sektörün buluşma noktası olacak.

Kanal İstanbul çevresine kurulacak Yenişehir için 650 ev kamulaştırılacak!

Kanal İstanbul’un yanı başında yapılacak lojistik merkezi için Arnavutköy’ün Yeniköy Mahallesi’nde bulunan 650 ev kamulaştırılacak. Hak sahipleri imar planlarına itiraz edeceklerini belirtiyor. 

Van Gürpınar Belediyesi ihtiyaç sahibi 2 aileye ev verdi!

Van Gürpınar Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Gürpınar İyilik Merkezi (GİMER)" projesiyle evi yıkılan 2 vatandaş ev sahibi oldu.

İstanbul'da Kuzey Makedonya Kültür Merkezi açıldı!

Kuzey Makedonya Kültür Bakanı Hüsni İsmaili, "Kültür merkezi, dostluk ve iş birliği köprüsünü ortaklaşa inşa edeceğimiz bir ev olacak" dedi...

Basamaklar'19 TSMD Mimarlık Merkezi'nde açılışını yaptı!

TürkSMD Mimarlık Öğrencileri Proje Sergisi “Basamaklar”a TSMD Mimarlık Merkezi 6. kez ev sahipliği yaptı...

Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı!

Kurtköy’deki Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, bando ve mehteran takımının coşkulu gösterisi ile kutlandı. Alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti, Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi Lens İstanbul’un birbirinden renkli kutlamalara ev sahipliği yaptı...

Edirne'deki Atatürk Kültür Merkezi yükseliyor!

Atatürk Kültür Merkezi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Tamamlandığında 750 kişilik kapasiteye sahip olacak merkez bir çok etkinliğe ev sahipliği yapacak. 

Eviva Yaşam Merkezi'nden ev alan mağdurlardan açıklama!

Esenyurt'ta yapımına başlanan Eviva Yaşam Merkezi projesinden ev alan ancak 8 yıldır evlerinin teslim edilmediğini söyleyen mağdurlar basın açıklaması yayınladı.

ANKAmall'da 20'nci yıla özel ev ve araba hediyesi!

20 yıldır Ankara’da alışverişin kalbi, aynı zamanda sosyal hayatın da merkezi olarak görülen ANKAmall, 20'nci yılına özel ev ve araba hediye ediyor.

gimer ev merkezi Haberi

gimer ev merkezi

Van Gürpınar Belediyesi, hayata geçirdiği "Gürpınar İyilik Merkezi (GİMER)" projesiyle evi yıkılan 2 vatandaşa ev hediye etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Güzelsu Mahallesi'nde evleri yıkıldığı için yaşamını zor şartlarda devam eden Canayağız ve Eliş aileleri için ev yapım çalışmasına başlayan belediye, kısa sürede tamamladığı evleri vatandaşlara teslim etti.

Yeni bir eve kavuşmanın mutluluğunu taşıyan aileler, Belediye Başkanı Hayrullah Tanış'a teşekkürlerini iletti.

Evlerinin anahtarlarını ailenin kadın üyelerine teslim eden Başkan Tanış, belediye olarak her zaman ihtiyaç sahibi ailelerin yanlarında olduklarını söyledi.

GİMER projesiyle gönül belediyeciliği anlayışında hareket ettiklerini sözlerine ekleyen Tanış, şu açıklamalarda bulundu:

"Çocukların ve ev sakinlerinin mağduriyetini görünce bir şeyler yapmak istedim. O gün ki şartlar doğrultusunda bir konteyner getirerek ailemizi buraya yerleştirdik. Göreve başlamamızla kollarımızı sıvayarak belediyemiz bünyesinde GİMER'i kurduk....