09 / 05 / 2024

Giray Yapı

Giray Yapı

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık Ve Turizm İşl.San.Ve Tic. Ltd.Şti.Cityloft Ataşehir 12 Şb. 15 bin TL sermaye ile 21 Haziran 2015 tarihinde Ataşehir'de açıldı.

Giray Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Giray Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Mert    Giray tarafından kuruldu.

Monstro Yapı Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Monstro Yapı Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ve Organizasyon Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Bayoğlu ve Kamil Girayhan Giray ortaklığında kuruldu.

Giray Taahhüt Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Giray Taahhüt Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Mert Giray tarafından Ataşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık ve Turizm İşletmeciliği San.ve Tic.Ltd.Şti.Cıtyloft Otel Şb. açıldı!

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık ve Turizm İşletmeciliği San.ve Tic.Ltd.Şti.Cıtyloft Otel Şb. Fatoş Ece Hoşver Şube Müdürlüğü'nde 15 milyon TL sermyae ile 3 Ağustos'ta Ataşehir'de açıldı.

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık Ve Turizm İşl.San.Ve Tic. Ltd.Şti.Cityloft Ataşehir 12 Şb. açıldı!

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık Ve Turizm İşl.San.Ve Tic. Ltd.Şti.Cityloft Ataşehir 12 Şb. 15 bin TL sermaye ile 21 Haziran 2015 tarihinde Ataşehir'de açıldı.

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık Ve Turizm İşletmeci.Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Cıty Loft No 11 Şubesi açıldı!

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık Ve Turizm İşletmeci.Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Cıty Loft No 11 Şubesi 15 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Maltepe'de açıldı.

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık Ve Turizm İşl.San.Ve Tic. Ltd.Şti.Cıty Loft No 6 Şubesi açıldı!

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık Ve Turizm İşl.San.Ve Tic. Ltd.Şti.Cıty Loft No 6 Şubesi 15 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım ve Turizm İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe 2 Şubesi açıldı!

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık ve Turizm İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe 2 Şubesi, Mert Giray Şube Müdürlüğü'nde 15 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık ve Turizm İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi, Mert Giray Şube Müdürlüğü'nde 15 milyon TL'Lik sermaye ile kuruldu.

Yapı Kredi Koray GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini belirledi!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerini belirledi. Adil Giray Öztoprak, İrfan Aktar ve Sinan Erözlü'nün Bağımsız Yönetim Kurulu üyeleri olarak atanmasına karar verildi...

Yapı Kredi Koray GYO Bağımsız Yönetim Kurulu adayları belli oldu!

Yapı Kredi Koray GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üye adayları; Sayın Adil Giray Öztoprak,Sayın Kamil Özçoban ve Sayın Sinan Erözlü...

Yapı Kredi Koray GYO, Risk Yönetimi Komitesi kuracak!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, risk yönetim komitesi kuracak. Başkanlığa Sinan Erözlü ve üyeliğe Adil Giray Öztoprak geçecek...

Yapı Kredi Koray GYO'ya Adil Giray Öztoprak, şirketin 100 hissesini aldı!

Yapı Kredi Koray GYO'ya bağımsız üye olarak seçilen Adil Giray Öztoprak, şirketin 100 hissesini aldı

Giray Yapı Haberi

Giray Yapı

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık Ve Turizm İşl.San.Ve Tic. Ltd.Şti.Cityloft Ataşehir 12 Şb. 15 bin TL sermaye ile 21 Haziran 2015 tarihinde Ataşehir'de açıldı.


Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık Ve Turizm İşl.San.Ve Tic. Ltd.Şti.Cityloft Ataşehir 12 Şb. adres; Ataşehir, Küçükbakkalköy Mah, Albay Sk. No...