03 / 05 / 2024

Giresun 26 Evler bölgesinde yollar yenileniyor

Giresun 26 Evler bölgesinde yollar yenileniyor

Eylül ayında başlayan Çıtlakkale Mahallesi 26 Evler bölgesinde yenileme çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Kerim Aksu, mahalle sakinleri ile proje üzerinde görüş alış verişinde bulundu.

Fındık fiyatları yükseldi mi? Ordu, Trabzon, Giresun fındık fiyatları bugün kaç TL? Şehir şehir belli oldu!

Fındık fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Peki fındık fiyatları yükseldi mi? Ordu, Trabzon, Giresun fındık fiyatları bugün kaç TL oldu? İşte 26 Haziran 2023 fiyat listesi...

110 metrekare prefabrik ev ne kadar? 26 Şubat 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler günümüzde en çok araştırılan ve popüler yapılardan biridir. 110 metrekare prefabrik ev ne kadar? 26 Şubat 2023 fiyat listesi!

En ucuz çelik evler ne kadar? Çelik evler depreme dayanıklı mı? Çelik ev 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Çelik ev fiyatları ile ilgili bir araştırma yapan vatandaşlarımız için, ucuz çelik ev imalatı yapan firmaları araştırdık. Depreme dayanıklı, 40 ila 50 yıl arası değişen kullanım ömrüyle çelik yapılar herkes tarafından merak ediliyor. İşte, Prefabrik çelik yapılar 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sizin için en uygun prefabrik ev fiyatlarını topladık! Tek Katlı Prefabrik Evler 26 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Ev sahibi olmak isteyen kişiler, uygun fiyatlı alternatifler arıyor! Kısıtlı, düşük bütçe ile nasıl ev sahibi olabileceğinizi araştırıyorsanız acilen haberimize bakın! Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 26 Ağustos 2022 fiyat listesi...

126 bin TL'ye ev sahibi olabilirsiniz! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 26 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Prefabrik evler, uygun maliyetleri ile pek çok kişinin ilgisini çekmeyi başarıyor. Prefabrik evlerinizi hazır bir şema üzerinden ürettirebileceğiniz gibi kendi isteklerinize göre de yaptırabilirsiniz. Peki, prefabrik evlerin fiyatları ne kadar?  İşte 26 Temmuz 2022 prefabrik ev fiyat listesi...

Hayalinizdeki eve 85 bin liradan başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz! 26 Haziran 2022 Prefabrik ev fiyat listesi...

Prefabrik evler, uygun maliyetleriyle birçok kişinin araştırma konusu olmayı başardı. Son yılların yükselen trendi prefabrik evler, şantiye ortamına ihtiyaç duymuyor. Her bütçeye uyum sağlayan prefabrik evlerin fiyatları, 85 bin TL'den başlıyor. İşte 26 Haziran Prefabrik ev fiyat listesi...

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 26'ya ulaştı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinde inşaat çalışmaları hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 26'ya ulaştı. 

Giresun Dereli konut inşaatında sona gelindi!

Giresun'da geçtiğimiz Ağustos'ta meydana gelen sel sonrasında hasar gören evler için inşa edilen konutların yapımında son aşamaya gelindi. Yeni konutların önümüzdeki Ağustos'ta teslim edilmesi planlanıyor. 

Giresun’da 200 yıllık tarihi evler UNESCO’ya aday!

Giresun'un Zeytinlik Mahallesi'nde bulunan 200 yıllık tarihi evler; Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) Dünya Mirası Geçici Listesi'ne aday oldu. 

Ağaçbaşı Tabiat Parkı'na Karadeniz kültürel mimarisine uygun evler inşa edilecek!

Giresun'un Dereli ilçesi Yavuzkemal beldesinde bulunan Ağaçbaşı Tabiat Parkı'na turizm amaçlı küçük evler yapılıyor.

Süleyman Soylu: Giresun'da kayan köyler var!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Giresun Dereli'de çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, "Kayan köyler var. Suyun getirdiği ve zeminini sarstığı kayan köyler var, orada boşalttığımız evler var. Özellikle derenin etrafını açabilmek için son derece kararlı bir yıkım gösteriliyor ve buradaki binalar y

Giresun'da ağır hasarlı evler yıkılacak, kira yardımı yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Giresun'daki sel felaketine ilişkin ağır hasar gören, oturulamayacak durumda olan evlerin yıkılacağını, kira ve taşınma yardımının da hızlıca gerçekleştirileceğine vurgu yaptı.

TOKİ'den Giresun'a 132 yeni konut!

Giresun İli, Güce İlçesi 2. Etap 132 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Giresun 26 Evler bölgesinde yollar yenileniyor Haberi

Giresun 26 Evler bölgesinde yollar yenileniyor

Belediye Başkanı Aksu, 30 yıl sonra 26 Evler’de yenileme yapıldığına dikkat çekerek, 2015 yılında Yeniyol, Fatih Caddesi, Sagae Caddesi olmak üzere önemli yatırımlar yaptıklarını 26 Evler’in devamında İnönü Caddesi’ne başlanacağını söyledi. Giresun Belediyesi 26 Evler’de yağmursuyu, kanalizasyon, içme suyu şebekelerini yeniledi.


Altyapı çalışmalarının tamamlandığı güzergâhlarda, parke yol ve kaldırım yapımı devam ediyor. Yetkililer 2016 Ocak sonuna kadar projenin tamamlanmasının planlandığını, yaklaşık 2 bin metre alanın yenileneceğini kaydettiler.


Giresun Işık...