26 / 07 / 2024

Giresun Bulancak yangın

Giresun Bulancak yangın

Giresun'un Bulancak ilçesinde bir apartmanın birinci katında çıkan yangında yaralanan 4 kişi ile dumandan etkilenen 8 kişi tedavi altına alındı.

TOKİ Giresun Bulancak 2. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Bulancak projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Giresun Bulancak'a 2. Etap geliyor!

Giresun Bulancak'a 2. Etap TOKİ konutları kazandırılacak. 2. Etap TOKİ konutları hemen 1. Etap TOKİ Konutları'nın üst tarafında inşa edilecek.

TOKİ Giresun Bulancak Konutları'nda proje çalışması tamamlandı!

Giresun Bulancak TOKİ evlerinde mutlu sona yaklaşılıyor. Bulancak ilçesinin çok güzel bir mevkisinde havaalanı, liman karayolu ile yakın mesafede yapılacak olan TOKİ evlerinde proje çalışması tamamlandı.

Reysaş GYO Giresun Bulancak değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Giresun Bulancak değerleme raporunu yayınladı.

Giresun'da bir öğrenci yurdunda yangın çıktı!

Giresun'da bu gece bir iş hanının kullanmayan asansör boşluğunda yangın meydana geldi. İş hanında bulunan öğrenci yurdunda ki öğrenciler yoğun dumandan etkilenerek kendilerini dışarı atarak olası bir zehirlenmeden kurtuldular...

Giresun Hükümet Konağı'nda yangın çıktı!

Hükümet Konağının C bloğunun çatısında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın yarım saatlik çalışma sonrası söndürüldü....

Reysaş GYO Giresun Bulancak'taki deposunu kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Giresun Bulancak'ta yer alan deposunu kiraya verdi...

Ev sahipleri dairelere yangın tüpü koymak zorunda!

Ev sahipleri artık daireler yangın tüpü koyacak. Mal sahipleri ise elektrik kablolarını dayanıklı hale getirecek ve elektrik panolarının bakımını yaptıracak...

Kartal Adliyesi'nde yangın çıktı!

Kartal'da yeni hizmete giren Anadolu Adalet Sarayı'nda çıkan ve kısa sürede söndürülen yangın, hasara yol açtı.

Torbalı'daki fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı!

İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı.

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi.

Adana'da ısı yalıtım malzemeleri üreten fabrikada yangın çıktı!

Adana'da organize sanayi bölgesinde ısı yalıtım malzemeleri üreten bir fabrikada yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.

Giresun Bulancak yangın Haberi

Giresun Bulancak yangın


     Edinilen bilgiye göre, İhsaniye Mahallesi Özdemir Tekel Caddesi'ndeki bir apartmanın birinci katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, evdeki baba Ümit Sarıgül (38), anne Reyhan Sarıgül ve çocukları Haluk Sarıgül (12), Samet Sarıgül (6) ve Servet Sarıgül'ü (4) dışarıya çıkardı. 


     Apartmanın diğer dairelerinde oturan Binnaz Avcı, Rehyan Çakır, Mehmet Çakır, Gökhan Tamcı, Nazan Tamcı, Ömer Kaan Tamcı ve Necmiye Yıldırım, polis ile itfaiye ekiplerinin yardımıyla tahliye edildi. 


     Yangında vücutlarının çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan Ümit Sarıgül, Haluk Sarıgül, Samet Sarıgül ve Servet Sarıgül ile dumandan etkilenen Reyhan Sarıgül, Bulancak Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 


     Dumandan etkilenen Binnaz Avcı, Rehyan Çakır, Mehmet Çakır, Gökhan Tamcı, Nazan Tamcı, Ömer Kaan...