24 / 07 / 2024

giresun cadde düzenleme çalışmaları

giresun cadde düzenleme çalışmaları

Giresun Belediyesi'nin 2016 yılı programında yer alan İnönü Caddesi düzenleme ve yenileme çalışmaları başladı. Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu çalışmaları yerinde inceledi...

Düzce Rıhtım Caddesi'nde düzenleme çalışmaları başladı!

Düzce Belediyesi yatırımlarına devam ediyor. Belediye bu kapsamda Rıhtım Caddesi TOKİ evleri mevkiinde cadde düzenleme işlemine başladı

Konya Taşkent’te 3 milyon TL'lik prestij cadde düzenlemesi!

Konya’nın bütün ilçelerine prestij cadde kazandırma çalışmalarını sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi, Taşkent İlçesi’nde yaptığı düzenleme çalışmasına yaklaşık 3 milyon lira harcadı.

Giresun İnönü caddesinde düzenleme çalışmaları başladı!

Giresun Belediyesi'nin 2016 yılı programında yer alan İnönü Caddesi düzenleme ve yenileme çalışmaları başladı. Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu çalışmaları yerinde inceledi...

Malatya’da cadde ve sokak düzenleme çalışmaları düzenlendi!

Malatya’da cadde ve sokak düzenleme çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, araç ve yaya trafiğinin en yoğun olduğu Halep Caddesi’nde düzenleme çalışmalarında sona yaklaştı.

Akşehir’de cadde düzenleme çalışmaları sürüyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçelerde başlattığı yatırımlar kapsamında Akşehir’de ana cadde düzenleme çalışmasını sürdürüyor.

Şişli genelinde cadde ve sokaklarda düzenleme yapılacak!

Şişli Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü; Şişli genelinde cadde ve sokaklarda yol düzenleme yapım ve onarım işini 18 Mart 2015 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor.

Elektrikte kayıp-kaçak parası iadesi için düzenleme yapılacak!

Tüketiciler Derneği Genel Başkanı Levent Küçük tarafından yapılan açıklamada, Yargıtay'ın "elektrik kayıp-kaçak parası alınmayacağı" kararı nedeniyle EPDK'nın abonelere geriye dönük ödeme yapılması için düzenleme yapması gerektiğini söyledi.

Trabzon Meydan Parkı 2. etap düzenleme çalışmaları sürüyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Meydan Parkı 2. Etap düzenleme çalışmaları hızla devam ediyor. Trabzon Meydan Parkı 2. etap çalışmaları sonrasında 3. etaba başlanacak.

İkinci konut kredisine yeni düzenleme!

İkinci kez konut sahibi olmak için kullanılan kredilere, 2014 - 2018 yıllarını kapsayan kalkıma planı ile düzenlemelere getiriliyor. İşte ikinci konut kredisinde yeni düzenleme esasları..

Afyon'da yeni belediye binası çevresinde düzenleme!

Bolvadin yeni Belediye Binası etrafında bulunan düzenleme devam ediyor. Bolvadin yeni Belediye Binası etrafında bulunan bölgede düzenleme çalışmaları devam ediyor. Bölgenin daha kullanışlı olması için imar planında bulunan yolların açıldığı belirtildi

Bursa'da sahil düzenleme çalışmaları başladı!

Gerçekleştirdiği çalışmalarla Bursa'nın sahip olduğu zenginlikleri bir bir açığa çıkartan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de uzunluğu 115 kilometreyi bulan sahillerde düzenleme faaliyetlerine start verdi...

Bursa'nın sahillerinde düzenleme çalışmaları başladı!

Gerçekleştirdiği çalışmalarla Bursa ’nın sahip olduğu zenginlikleri bir bir açığa çıkartan Bursa Büyükşehir Belediyesi, şimdi de uzunluğu 115 kilometreyi bulan sahillerde düzenleme faaliyetlerine start verdi.

Yeni düzenleme ile sosyal alanlar özelleşecek mi?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen yeni İmar Kanunu çalışmaları devam ediyor. Yapılan çalışmalar neticesinde sosyal alanlara yeni düzenlemeler getiriliyor. Peki, yeni düzenleme ile sosyal alanlar özelleşecek mi?

giresun cadde düzenleme çalışmaları Haberi

giresun cadde düzenleme çalışmaları


Giresun Belediyesi'nin 2016 yılı programında yer alan İnönü Caddesi düzenleme ve yenileme çalışmaları başladı.


Çalışmaları yerinde inceleyen, çevre sakinleri ve esnaflara bilgi veren Belediye Başkanı Kerim Aksu, Sagae Caddesi ile Yeniyol’un geçen yıl tamamlandığını hatırlattı, “ İnönü Caddesi’nin bir bölümünü tamamlamıştık. Doğalgaz ve diğer kazı çalışmaları tamamlandıktan sonra belediye olarak çalışma yapıyoruz. Mal Pazarı olarak bilinen kavşaktan başlayıp, 72 Evlerin ilerisinde bulunan kavşağa kadar ilk aşamayı tamamlayacağız. Bölgede su kanalları, elektik ve yağmursuyu hatları yenilenecek. Altyapı tamamlandıktan sonra asfalt ve kaldırım düzenlemesi ile çalışmaları tamamlayacağız. İnönü Caddesi’nde, valilik kavşağına kadar olan çalışmaları yaz mevsimi sonuna kadar bitireceğiz“ dedi.


Belediye Başkanı Kerim Aksu, yaklaşık 2 bin metrelik çift yönlü güzergahın yenileneceğini, yol ve kaldırım çalışmalarının ardından peyzaj çalışması yapılacağını sözlerine ekledi.



Giresun...