22 / 05 / 2024

giresun Çamoluk Bal Peteği parkı

giresun Çamoluk Bal Peteği parkı

Giresun’un Çamoluk ilçesinde DSİ 22. Bölge Müdürlüğü tarafından başlatılan proje ve “Bal Peteği’ne benzeyen park alanı ile ilçe yepyeni bir çehreye kavuşacak.

Giresun Çotanak Stadı yarın açılacak!

Giresun'da inşa edilen 2 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı, TFF 1. Lig'in 18. haftasında yarın oynanacak Giresunspor-Aydeniz Et Balıkesirspor karşılaşmasıyla yarın açılacak. 

Giresun Elektrik Enerjisi İletim Hattı projesinin ÇED toplantısı 11 Ocak'ta!

Giresun Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk'ta bulunan Elektrik Enerjisi İletim Hattı Projesi'nin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 11 Ocak 2016 günü 13:00'da gerçekleşecek.

Giresun Çamoluk Bal Peteği ile yeni çehreye kavuşacak!

Giresun’un Çamoluk ilçesinde DSİ 22. Bölge Müdürlüğü tarafından başlatılan proje ve “Bal Peteği’ne benzeyen park alanı ile ilçe yepyeni bir çehreye kavuşacak.

Giresun birinci etap TOKİ inşaatı tamamlandı!

Giresun'un Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme, dört şehre sınır olan ilçesini Kelkit Vadisinin parlayan yıldızı yapacağını söyledi. Trabzon yüksekokul binası yükselirken, birinci etap TOKİ inşaatı tamamlandı.

TOKİ Giresun Çamoluk başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Giresun Çamoluk başvuruları bugün başlıyor. Toplam 4 adet konutun açık satış yöntemiyle satıldığı projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor.

TOKİ Giresun Çamoluk'ta 4 adet konut satıyor!

TOKİ Giresun Çamoluk'ta 4 adet konut satıyor. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede daire fiyatları 77 bin 263 TL'den başlangıç gösteriyor.

Yakınca Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali için Giresun ve Sivas'ta kamulaştırma yapılacak!

Yakınca Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali için Giresun Çamoluk'a bağlı Ozan, Kılıçtutan, Akyapı, Köroğlu, Hacıahmetoğlu, Eğnir, Bayır, Sarpkaya köylerinde ve Sivas Gölova Yaylaçayı, Akıncılar'a bağlı Ballıdere ve Yusufşeyh köylerinde acele kamulaştırma

Giresun Çotanak Balık Pazarı hizmete girdi!

Giresun Belediyesi tarafından yapılan Çotanak Balık Pazarı yoğun bir katılım ile birlikte açılarak hizmete girdi. Belediye Başkanı Kerim Aksu 29 dükkanın bulunduğu balık pazarının Giresun'a hayırlı olmasını diledi...

TOKİ Giresun Çamoluk Konutları ihalesi yarın 14.00'te!

TOKİ tarafından Giresun Çamoluk ilçesinde 89 adet konutun ihalesi yarın saat 14.00'te gerçekleştiriliyor...

TOKİ Giresun Çamoluk'ta 89 konutun ihalesi 5 Mart'ta!

TOKİ Giresun Çamoluk'ta inşa ettireceği 89 adet konutun ihalesini 5 Mart 2013 tarihinde yapıyor...

TOKİ Giresun Çamoluk'ta 73 konutun ihalesi 30 Ocak'ta!

TOKİ Giresun Çamoluk'ta inşa ettireceği 73 adet konutun ihalesini 30 Ocak 2013 tarihinde yapıyor...

Beyoğlu Emlak Müdürlüğü'nden kiralık balıkçı barınağı!

İstanbul Valiliği Defterdarlık Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Beyoğlu Emlak Müdürlüğü; Sarıyer'de yer alan balıkçı barınağını kiraya veriyor. 10 yıl süreyle kiraya verilecek barınağın ilk   yıl için berlirlenen kirası 7 bin 130 TL...

Antalya Büyük Balıkçı Limanı Projesi ihaleye çıkıyor!

Antalya Büyük Balıkçı Limanı projesi ihalesinin önümüzdeki ay yapılmasının beklendiği bildirildi. Antalya denizcilik ve turizm sektörü için büyük sorun haline gelen Balıkçı Barınağının yapım çalışmalarında sona gelindiğini belirtti...

giresun Çamoluk Bal Peteği parkı Haberi

giresun Çamoluk Bal Peteği parkı

Çamoluk ilçe merkezini taşkın ve rusubat zararlarından koruyacak olan Göl-Su projelerinin yanı sıra, proje aynı zamanda barındırdığı Bal Peteği şeklindeki park alanı ile de yöre halkı sosyal bir yaşam alanı sunmuş olacak. Park alanında mesire yerleri göl alanı ve sosyal donatılar yer alacak. Proje kapsamında ayrıca araç ve yaya köprüleri de yapılacak. 2016 yılı yatırım programı ve uygulama planına teklif edilecek olan projenin programa girmesi halinde 2016 yılı içerisinde yapımına başlanacak.


Öte yandan DSİ 22. Bölge Müdür Yardımcısı Dr. Emre Akçalı da ilçede yürütülecek proje ile ilgili incelemelerde...