17 / 05 / 2024

giresun çöp sorunu nasıl çözülecek

giresun çöp sorunu nasıl çözülecek

Giresun’un gelecek beş yılda yapacağı projelere çehresini değiştireceğini belirten MHP Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Erzurum, en önemli acil projelerinin arasında katı atık geri dönüşüm projesi olduğunu söyledi...

Araba satıp krediyle ev almak mantıklı mı? Kiracı sorununda son nokta! 

Kiracısıyla sorun yaşayan ev sahiplerinin mağduriyetleri sık sık gündem oluyor. Peki kiracı sorunu nasıl çözülür? Araba satıp krediyle ev almak mantıklı mı? İşte sosyal medyada yorum yağan o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kira sorunu 2024'te biter mi?

Kiralık ev fiyatları her geçen gün artarken barınma sorunu da gittikçe derinleşiyor. Peki kira sorunu 2024'te biter mi? Problemin kaynağı ne, çözüm için hangi adımlar atıldı? Hukukçu Pınar Hacıbektaş kira sorununu değerlendirdi. İşte o açıklamalar...

  İşte en ucuz robot süpürgeler! Fiyatlarına inanamayacaksınız! 3 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Evi temizlerken kablo yetişmemesi sorunu ve ağır makineleri arkanızdan sürükleme derdine son veren robot süpürge teknolojisi, gün geçtikçe daha fazla tüketicinin ilgisini çekiyor.

Türkiye'deki gayrimenkul sorunu fabrikalara sıçradı!

Türkiye'de yaşanan gayrimenkul sorunu fabrikalara da sıçradı. Fabrika bulamayan bazı yatırımcıların arsa alıp fabrika kurmayı hedefliyor.

Giresun’un yeni konutları haziranda teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Giresun’da incelemeler gerçekleştirdi. Bakan Kurum, "İhalelerimizin hepsini yaptık 2021 yılının Haziran ayı içerisinde tamamlayıp inşallah teslim edeceğiz'' dedi.

Giresun Dereli'deki hasarlı yapıların yıkımı tamamlandı!

Giresun'un Dereli ilçesinde 22 Ağustos’ta meydana gelen sel ve heyelandan ağır hasar gören ve kentsel dönüşüm kapsamındaki ilçe merkezindeki bütün binaların yıkımı yapıldı. Dereli'nin en kısa sürede inşasına başlanıp, önümüzdeki yıl Haziran ayında hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Eyüp Nişanca’daki 40 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Nişanca Mahallesi’ndeki 40 yıllık tapu sorunu çözülecek.

Eyüp Muhcu: Kaçak yapılaşma yerleşim yerlerini savunmasız bıraktı!

TMMOB Genel Başkanı Eyüp Muhcu, Giresun'da yaşanan sel felaketinin nedenini kaçak yapılaşma olarak açıkladı...

Tosuncuk Mehmet Aydın Giresun’da villa yaptırmış!

Çiftlik Bank sistemiyle 132 bin kişiyi 1 milyar TL’den fazla dolandırıp kaçan Mehmet Aydın'ın Giresun’da yaptırdığı villlada bir kez kalabildiği ortaya çıktı..

Giresun Alucra Barajı bölgesindeki 12 ev tahliye edildi!

Giresun'un Alucra ilçesinde 4 milyon metreküp su depolama hacmine sahip Alucra Barajı'nda, su sızıntısı başlatıldı. Bölgede bulunan riskli 12 ev ise tahliye edildi.

Pınar Aydın oyunculuğu bıraktı, emlakçılığa soyundu!

Bir zamanlar izlenme rekorları kıran bir TV yarışmasıyla adını duyuran oyuncu Pınar Aydın, şimdilerde sakin bir hayat yaşıyor. Yılın büyük bölümünü Giresun'da geçiren Aydın, internetten bungalov evler kiralamaya başladı.

Giresun'da turizm yatırımı için imar sorunu çözülecek!

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, kentin turizm sorunları ve çözüm yolları değerlendirdi. Sektör temsilcileriyle bir araya gelen Öztürk, turizm yatırım alanları için imar sorunun çözüleceğini söyledi.

Karabağlar'da 4 yıllık imar sorunu çözülüyor!

Karabağlar Belediyesi, imar planları çalışmalarını tamamlayıp onaylanmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na gönderecek. ve böylece yıllık imar sorunu çözüme kavuşacak.

giresun çöp sorunu nasıl çözülecek Haberi

giresun çöp sorunu nasıl çözülecek


MHP Giresun Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Erzurum, belediye başkanı seçilmesi halinde yapacağı projelerini tanıttı.


Giresun’un gelecek beş yılda yapacağı projelere çehresini değiştireceğini belirten MHP Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Erzurum, en önemli acil projelerinin arasında katı atık geri dönüşüm projesi olduğunu söyledi.


Erzurum “Biz İlimizin çöp sorununu çözerken bir yeri kirletip diğer yeri çöpten kurtarmayacağız. Biz sadece çöp sorununu çözmeyecek aynı zamanda çöpü istihdam olarak değerlendireceğiz. Bizim yapacağımız katı atık bertaraf tesisi değil, katı atık geri dönüşüm projesidir. Bizim bu projemizle ilimizin bütün ilçelerinin çöp sorunu çözülecektir. Aynı zamanda belediyemizin üzerinde yüksek miktarda çöp faturası olmayacaktır. Çöpten gelir elde edilecektir. Organik atıklardan biogaz elde edilecektir. Dolayısıyla bu proje bir çöp fabrikası olacağından istihdam da sağlayacaktır. Kentimize karşı işlenen bir suç...