28 / 04 / 2024

Giresun Doğankent projeleri 2021

Giresun Doğankent projeleri 2021

Giresun'daki sel felaketinden en çok etkilenen yerler arasında yer alan Doğankent ilçesinde yeni binaların inşaatı hız kesmeden sürüyor...

Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un gayrimenkul projelerinde önemli bir yol kat edildi! 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün gayrimenkul projeleri ve Türk futbolu ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki kulübün gayrimenkul projelerinde son durum ne? İşte Doğan'ın o açıklamaları...

Doğankent Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğankent Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Medet Doğan ve Oktay Var ortaklığında kuruldu.

Mustafa Murat Şeker kaç yılında doğru? Ne zaman müsteşar oldu? Hangi projeleri yürüttü? İngilizce biliyor mu?

ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Murat Şeker, kaç yılında ve nerede doğru? Hangi üniversitede okudu? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? İngilizce biliyor mu? İşte Mustafa Murat Şeker ile ilgili merak edilenler...

Doğan Grup yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, hayata geçireceklerini yeni projeler hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

TOKİ'den Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları'nın teslim edilmediği iddiaları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları teslim edildi!

Giresun Dereli'de; Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni gerçekleştirildi. Törende CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan, hak konutlarını evlerini teslim etti.

Giresun Doğankent'teki 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindi!

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Giresun Doğankent'te hayata geçirilen 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindiğini açıkladı.

Bolu ve Giresun'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bolu ili Seben ilçesi sınırları içerisinde yer alan Seylik Mağaraları Doğal Sit Alanı ve Giresun ili Keşap ilçesinde yer alan Şahinkaya Tepesi Potansiyel Doğal Sit Alanının kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31574 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Giresun Millet Bahçesi'nin ihalesi 9 Temmuz'a ertelendi!

Türkiye'nin dört bir yanında yeni millet bahçesi projeleri hayata geçiren TOKİ, Giresun Millet Bahçesi projesinin ihalesini 9 Temmuz 2021 tarihine erteledi.

TOKİ'den Giresun'a 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Giresun İli Merkez İlçesi Kavaklar Mahallesi (Çotanak İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası ve Doğankent İlçesi 12 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Giresun'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Giresun İli Merkez İlçesi Kavaklar Mahallesi (Çotanak İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası ve Doğankent İlçesi 12 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ'den Giresun'a 2 yeni okul!

Giresun İli Merkez İlçesi Kavaklar Mahallesi (Çotanak İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası ve Doğankent İlçesi 12 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 30 Nisan 2021 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Konutta 'doğa' modası!

Salgında evlere kapanma süreci, konut tercihlerini de değiştirdi. Kent merkezinde olma isteği yerini doğa içinde olmaya bırakırken, 'doğa temalı' projeler trend haline geldi. Özellikle İstanbul ve Bodrum çevresindeki gayrimenkul projeleri dikkat çekiyor.

Giresun Doğankent projeleri 2021 Haberi

Giresun Doğankent projeleri 2021

Giresun'daki sel felaketinden en fazla etkilenen yerler arasında yer alan Doğankent ilçesinde yeni binaların inşaatı sürüyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, ilçede 22 Ağustos 2020 tarihinde yaşanan sel afetinde zarar gören binaların "Yeni Kent Projesi" kapsamında yıkılmasının ardından temeli atılan yapılar yükseliyor.

Giresun Valisi Enver Ünlü, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, ilçedeki 156 konut ve 70 dükkandan meydana gelen inşaat, altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde incelediklerini dile getirerek, projenin taşkın ve heyelan riskinden uzak örnek bir proje olduğunu söyledi.

Gençlik merkezi, kapalı spor salonu, hastane, hükümet konağı ve diğer projelerin devam ettiğini dile getiren Ünlü, "İlçemizde hem afetin izlerini siliyor hem de gelişim potansiyelini fırsata çevirmek istiyoruz. Burayı çok daha yaşanabilir noktaya taşımak için el ele vermeye devam edeceğiz." şeklindek...