09 / 05 / 2024

Giresun Espiye acele kamulaştırma

Giresun Espiye acele kamulaştırma

Giresun'un Espiye İlçesi'ndeki bazı alanlarda Doğal Gaz Boru Hattı Projesi için acele kamulaştırma yapılacak..

Giresun Dereli için acele kamulaştırma kararı!

Giresun ili, Dereli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Mehmet Aydın'ın Giresun'da kaçak villa yaptırdığı ortaya çıktı!

Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Giresun Espiye'de kaçak villa inşa ettirdiği ortaya çıktı. Kaçak villa için yıkım kararı alındı. 

Giresun Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Giresun ili, Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Genel Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Giresun için acele kamulaştırma kararı!

Giresun İli, Merkez ve Dereli ilçeleri sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ'den Giresun'a acele kamulaştırma!

Giresun İli, Doğankent İlçesi'nde ihtiyaç duyulan konut, sosyal donatı, okul ve idari binaların yapımı amacıyla özel mülkiyete konu taşınmazların TOKİ tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi.  

TOKİ'den Giresun'da acele kamulaştırma kararı!

Giresun İli, Doğankent İlçesinde sınır ve koordinatları gösterilen sahada bulunan özel mülkiyete konu taşınmazların Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi. 

Giresun ve Rize'de taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı! 

Giresun ve Rize'de konut yapımı için bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi...

Giresun Alucra için acele kamulaştırma kararı!

Giresun ili Alucra ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31143  Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Giresun'da arazi kavgası: İki yaralı!

Giresun’un Espiye ilçesinde aralarında arazi anlaşmazlığı dolayısıyla kavga çıktı. Çıkan kavgada Arif Ö. ruhsatsız tabanca ile Sefa Şen ile Şen'in amcası Hüseyin Şen’i vurarak yaraladı...

Giresun'da acele kamulaştırma kararı!

Giresun'da yer alan bazı taşınmazlar için Bulancak Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Giresun'da acele kamulaştırma kararı!

Giresun'da yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Giresun Alucra için acele kamulaştırma kararı!

Giresun Alucra'da yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Giresun için acele kamulaştırma kararı!

Giresun'da tesis edilecek olan Güce Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Giresun Espiye acele kamulaştırma Haberi

Giresun Espiye acele kamulaştırma

Espiye İlçesi Doğal Gaz Boru Hattı Projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla bazı gayrimenkuller için acele kamulaştırma kararı alındı. Karar, bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı.

Espiye İlçesi Doğal Gaz Boru Hattı Projesinin Gerçekleştirilmesi Amacıyla Giresun İli Sınırları İçerisinde Yer Alan Bazı Taşınmazların Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar için